Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Είναι απο κάτω ακριβώς...

Και όσο για ρεύμα κ ετσι..

Δεν είναι δικό μας....

Απο αλλο διαμέρισμα είναι :hehe:

πάρε ρόπαλο,axe(επηρεασμένος από το σημερινό csi:miami@skai.gr),whatevah και σπάσ'το....:hang3::hang3::wall:

τώρα πέρα από την πλάκα μήπως να έλεγες τους "γείτονες" να δηλώσουν καμιά βλάβη ΔΕΗ μήπως και το αλλάξουν?

σημειωτέον ότι είμαι άσχετος με το δεη support

Απ ότι άκουσα, αυτός ο θόρυβος αρχίζει, όταν στέλνει η ΔΕΗ το νυχτερινό ρεύμα, ή όπως λέγεται αυτο...

Και ναι όντως πρέπει να ρθει να το κάνει η δεη γιατι δεν παλεύεται..

Ετσι απλα για την ιστορια, DFI nf4 ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη μητρικη που χει περασει απο τα χερια μου, ανεξαρτητως πλατφορμας, και μαλιστα μακραν της δευτερης.-

Ετσι απλα για την ιστορια, DFI nf4 ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη μητρικη που χει περασει απο τα χερια μου, ανεξαρτητως πλατφορμας, και μαλιστα μακραν της δευτερης.-

Και να συμπληρώσω... DFI NF4 + Opteron 165 το καλύτερο duo ever. :beer:

national missing children day στην αμερικη

25/5/1979 – Six-year-old Etan Patz disappears from the street just two blocks away from his New York City home, prompting an international search for the child, and causing U.S. President Ronald Reagan to designate May 25th as National Missing Children's Day (in 1983).

Τώρα γενικά δεν ξέρω τι σκοπό ακριβώς έχουν οι "παγκόσμιες ημέρες", αλλά... :nothing:

Θα πάει κανείς σας σήμερα στη συγκέντρωση; Επειδή όπως φαίνεται είναι η πρώτη ΜΗ κομματική, θα ήθελα αλλά δεν έχω παρέα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.