Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Eγω το μονο ύποπτο που βλέπω προς στιγμήν, είναι αυτό το βουητο που κάνει ένα ρολόι της δεη... :fist:

Σκέφτομαι μήπως είναι η αρχή για μια σειρά αλλεπάληλων εκρήξεων σε ολόκληρο τον κόσμο? :triniti:

Αλλα ρε μαμώτο..τζάμπα αγόρασα το δώρο της κοπελιάς για σήμερα??

BTW χρονια πολλά σε όλους τους Κων/νους και στις Έλενες....

To θεμα ειναι οτι ολα τα κομματα δε θα επρεπε καν να υπαρχουν μεσα στα πανεπιστημια.Για μενα εδω αρχιζουν και τελειωνουν ολα.Δεν αξιζει να εξετασω τα κομματα για να δω ποιο ειναι καλο/κακο.Οτιδηποτε και αν ειναι,δεν θα επρεπε να υπαρχουν. :)

Ζητάς κάτι ανέφικτο, στοχευοντας κάπου λάθος.

Ανέφικτο γιατί δεν μπορείς να απαιτήσεις από κάποιον άλλον να μην ανήκει σε κάποιο κόμμα και να μην προσπαθεό να διαδώσει αυτές τις απόψεις. Λάθος στόχο γιατί λάθος είναι ο τρόπος που λειτουργουν η ΠΑΣΠ/ΔΑΠ τα τελευταία πολλάααα χρόνια εκφυλίζοντας τα πανεπιστήμια και τους θεσμούς των φοιτητικών συλλόγων. Λάθος είναι το πως λειτουργέι όλο το σύστημα τώρα με υπαίτιες αυτές τις παρατάξεις που σκοπός τους είναι ακριβώς αυτός, δεν είναι λάθος μία παράταξη στο πανεπίστημιο να αναπαράγει τις απόψεις κάποιου κόμματος, αυτό θα ήταν φασισμός.

Αν δεν θες παρατάξεις, θα πρέπει τότε να καταργηθούν οι φοιτητικοί σύλλογοι, κάτι επίσης απλά αδύνατον.

Αυτο ειναι το λιγοτερο.Στο εξωτερικο πως τα καταφερνουν στις χωρες που δεν υπαρχουν κομματα στα πανεπιστημια;Με θεληση ολα γινονται.Οι 50.000 βλακες που ψηφισαν ΔΑΠ ειναι αρκετοι απο μονοι τους για να διεκδικησουν ανεξαρτητα καποια πραγματα και να τα επιτυχουν.Ποσο μαλλον και ολοι οι αλλοι φοιτητες μαζι...

Δεν ξέρω τι γίνεται στο εξωτερικό, ίσως εκεί οι καθηγητές δεν είναι κατα πλειοψηφία τόσο καθήκια ή μπορεί να πέρνουν από λόγια, δεν ξέρω, αλλά από την άλλη δεν νομίζω ότι στο εξωτερικό οι φοιτητές δεν έχουν κανένα τρόπο συγκρότησης μετώπου για να λένε τις απόψεις τους, ή ότι αυτές οι απόψεις δεν έχουν πολιτική χροιά, απλά εκεί το θέμα δεν εκει εκφυλιστεί.

Η ΔΑΠ δεν θέλει να διεκδικήσει κάτι, ούτε προκεται να το κάνει, εκτός αν είναι το επόμενο νομοσχέδιο της ΝΔ σαν κυβέρνηση.

Δεν το καταλαβαινω.Αν πχ στις εκλογες κατεβουν φετος 5 ακροδεξια κομματα και ενα δεξιο,οφειλω να ταχθω υπερ του δεξιου για να ριξω τα 5 ακροδεξια;

Δεν θα κατέβουν 5 ακροδεξιά κόμματα, αν γίνει κάτι τέτοιο τότε βρες 10 άτομα που να πιστευουν το ίδιο, ανέδειξε το θέμα στην κοινωνία, και άσε τα πράγματα να πάρουν άλλη τροπή.

Υ.Γ: Εγω αφισες εκτος και εντος πανεπιστημιων βλεπω ολο το χρονο.

Λιγότερες όμως, είναι άλλο θέμα αυτό, ναι η υπερβολή είναι κακιά, η παράταξη μου δεν το κάνει τουλάχιστον στην σχολή μου, τι μου λές τώρα για τους άλλους? Κατέβασε τες..

Για να μη ψηφισουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ και να ψηφισουν το δικο σου κομμα υπο το σκεπτικο που κυριαρχει στα πανεπιστημια και στους εκλογεις,ειναι να αρχιζεις να μοιραζεις και εσυ σκονακια,να φτιαχνεις κονε κτλπ.Απο τη στιγμη που δεν το κανεις,οπως λες (οχι εσυ συγκεκριμενα,το κομμα γενικα),δεν ειναι το ιδιο δυσκολο να πετυχεις κατι με εμενα που δε συμμετεχω;

Τα πράγματα ΔΕΝ είναι μονόδρομος, αυτό το σκεπτικό προσπαθώ να αλλάξω, δεν μοιραζω σκονάκια, εξηγώ γιατί είναι λάθος να ψηφίζεις τον τύπο με τα σκονάκια, από την στιγμή που με ψηφίζουν σημαίνει ότι κάτι καταφέρνω, αυτή την νοοτροπία της λαμογιάς και της ανταλαγής θέλω να αλλάξω και σιγά σιγά το καταφέρνω, δεν περιμένω θαυματα.. Δύσκολο είναι να το πετύχω, εσύ που δεν συμμετέχεις δεν θα το πετύχεις ποτέ όμως.

Θελοντας να κλεισω ειναι ενοχλητικο αυτο που προσπαθουν να περασουν τα κομματα και οι ανθρωποι τους γενικοτερα,ειτε μιλαμε για εκλογες κανονικες ή πανεπιστημιακες.Δηλαδη να νομιζει ο κοσμος οτι αμα δε συμμετεχει ή απεχει ,κανει λαθος ή αδιαφορει.Αυτο το θεωρω ενα τεραστιο ψεμα,που λειτουργει παραπλανητικα !!!

Δηλαδη ή ψηφιζω ενα κομμα ή ψηφιζω ενα αλλο; Κανενα δε θελω και νιωθω και πιο σωστος.Κανεις δεν μπορει και δεν θα το επιτρεψω ποτε,να μου επιβαλει αυτη την πεποιθηση ,που βολευει τα κομματα. (δε λεω οτι μου το επιβαλεις εσυ.γενικα μιλαω...)

Μα δεν είναι θέμα ψέματος, η παραπλάνησης, είναι απλα μαθηματικά.

10 φηφοφόροι, οι τρεις ψηφίζουν Α, δύο ψηφίζουν Β, ένας ψηφίζει Γ και ένας Δ, οι υπόλοιποι δεν ψηφίζουν τίποτα. κυβερνάει ο Α, ενώ αν ψήφιζαν το Γ ή το Δ οι 3 που δεν ψήφισαν, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Δεν σου ζήτησα να ψηφίσεις με βάσει την πίστη σου σε όλο μου το προεκλογικό προγραμμα, αλλά πάνω στην βάση "Κάτω ο Α και ο Β που μας έχουν τσακίσει". Αν δεν θεωρείς ότι ο Α και ο Β μας έχουν τσακίσει τότε γιατί γκρινιάζεις?

Αν δεν γουστάρεις τίποτα από τα κόμματα, τα θεωρείς όλα σκατένια κτλ και δεν σκοπευεις να κάνεις τίποτα για αυτό, τότε άσε την γκρίνια, και φύγε από την χώρα, δεν υπάρχει νόημα να κάθεσαι εδώ. Πήγαινε αλλού.

Δεν το λέω για να στην πω, αλλά γιατί έτσι το νιώθω, ποιος ο λόγος να συμβιβάζεσαι με αυτή την κατάσταση, και να μην κάνεις τίποτα απολύτως με κανένα τρόπο για να την διορθώσεις.

Thread.-

_________________________________________________________________________________________

Αληθεύει ότι το rapture Θα γίνει 18.00 ώρα Καλιφόρνιας; Δηλαδή σε εμάς θα γίνει 22/5;

Ο αμερικανός ιεροκήρυκας και συνταξιούχος πολιτικός μηχανικός, μελετάει τις Γραφές από τα 18 του χρόνια και υποστηρίζει πως ανακάλυψε την ημέρα της Δευτέρας Παρουσίας με μαθηματικό τρόπο! Συγκεκριμένα, πολλαπλασίασε δύο φορές μεταξύ τους, τους ιερούς αριθμούς 5, 10, 17 και αφού βρήκε τον αριθμό 722.500, μέτρησε τόσες ακριβώς ημέρες από την 1η Απριλίου του 33 μ.Χ. - ημέρα της Στάυρωσης του Ιησού!

TrollScience.jpg

Καλημερα πεθαμενοι συμπολιτες μου.... ενα θα σας πω... ο παραδεισος μοιαζει με τα ιδια σκ@τ@ σαν την Ελλαδα-.- εκτος αν τωρα που πεθανα ειμαι στην κολαση...

Αν δεν γουστάρεις τίποτα από τα κόμματα, τα θεωρείς όλα σκατένια κτλ και δεν σκοπευεις να κάνεις τίποτα για αυτό, τότε άσε την γκρίνια, και φύγε από την χώρα, δεν υπάρχει νόημα να κάθεσαι εδώ. Πήγαινε αλλού.

Δεν το λέω για να στην πω, αλλά γιατί έτσι το νιώθω, ποιος ο λόγος να συμβιβάζεσαι με αυτή την κατάσταση, και να μην κάνεις τίποτα απολύτως με κανένα τρόπο για να την διορθώσεις.

Όσοι δεν συμβιβαστήκαμε και προσπαθήσαμε να την αλλάξουμε, αντιμετωπίσαμε την απάθεια του τέρατος και του (παρα)συστήματος. Ευθύνη έχει η πολιτεία, το ΥΠΕΠΘ, οι πρυτάνεις, και το στραβό μας το κεφάλι (των εκάστοτε συμφοιτητών). Γι' αυτό και το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η Ε.Ε. είναι η σωτηρία της χώρας, αν το δημόσιο δεν γίνει 100.000 ψυχές MAX, προκοπή δεν θα υπάρξει.

Πρέπει όλοι να παίζουν το κεφάλι τους στην αγορά εργασίας, και το ΠΑΣΟΚ, η Ν.Δ., το ΚΚΕ, ο Τσίπρυζα και -εσχάτως- ο Φύρερ να μην μπορούν να ικανοποιήσουν πελατειακές σχέσεις.

Αν δεις το πως λειτουργεί πανεπιστήμιο εκτός ελλάδας, θα σοκαριστείς. Και το πιο τραγικό είναι ότι το μέσο επίπεδο διδασκόντων εδώ ΔΕΝ είναι κακό, και πολλοί διδάσκοντες ΔΕΝ θέλουν τα κόμματα. Βαφτίζονται όμως "καθηγητικό κατεστημένο", από τους επαναστάτες - τσιράκια.

Μόνο με ένα χοντρό ανακάτεμα της τράπουλας μπορεί να λυθεί το τσίρκο αυτό στα πανεπιστήμια με τα φυτώρια πολιτικάντηδων. Και για να σου πω την αλήθεια, προτιμώ να κλείσει το 80% των πανεπιστημίων της χώρας και να ξεμείνουμε από φυτώρια (λόγω ΔΝΤ πάντα, όχι γιατί έχουμε ανοίξει ένα Πανεπιστήμιο σε κάθε χωριό, σε κάθε γειτονιά), παρά να συνεχιστεί αυτό που γίνεται.

ΔΝΤ rulezzz (απλά εν τω μεταξύ φροντίζουμε να λείπουμε γιατί θα πέσει πείνα).

Καλημερα πεθαμενοι συμπολιτες μου.... ενα θα σας πω... ο παραδεισος μοιαζει με τα ιδια σκ@τ@ σαν την Ελλαδα-.- εκτος αν τωρα που πεθανα ειμαι στην κολαση...

Έυγε! Πνεύμα αισιοδοξίας διακρίνω πρωί-πρωί...:p

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες του forum και μή!:T:

Άντε να ανεβαίνουμε λέμε!

δεν μπορει ενας ανθρωπος να ξυπνησει πιο στραβα απο οτι ξυπνησα εγω τωρα

στραβα ρε λεμε στραβα

θελω να πλακωθω με τους παντες

ουστ ολοι ρε:p

δεν μπορει ενας ανθρωπος να ξυπνησει πιο στραβα απο οτι ξυπνησα εγω τωρα

στραβα ρε λεμε στραβα

θελω να πλακωθω με τους παντες

ουστ ολοι ρε:p

Εγώ που ξυπνάω κάθε μέρα με το imperial march τι να πω...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=I6MYLtqL9T8]Imperial March[/ame]

Και οσο αφορα κατι καταστροφες του κοσμου που ακουω και πρασινα αλογα

μην φοβαστε δεν εχω δωσει καμια εντολη εγω.Οταν ισχυει κατι θα το βαλω στις ειδησεις του λαμπ να το δουν ολοι οι λαμπιτες

και να φτιαξουμε μετα τον κοσμο οπως θελουμε εμεις:p

thelab way:smoke:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.