Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Έκανα παραγγελία από το Amazon UK τη Δευτέρα δύο σκληρούς και το βιβλίο The Oatmeal. Μου έλεγε για Delivery Estimate στις 3 Ιουνίου και ήρθαν σήμερα το πρωί. :wassat: Very nice!

@Myralis

Ας μην κανουμε πως δε ξερουμε σε τι αποσκοπουν αυτες οι παραταξεις στις σχολες.

Αυτο που με κανει να τους σιχαινομαι πιο πολυ ολους αυτους ειναι η ανωριμοτητα και η αδυναμια του χαρακτηρα τους.Φιλε μου λες εσυ οτι εγω κακως δεν παιρνω μερος σε ολο αυτο,αλλα εγω σου λεω οτι γελαω με ολο αυτο.Πραγματικα ειναι γελοιοι αυτοι οι τυποι.

Το γελοιο το βρισκω στο γεγονος οτι ολοι αυτοι ηταν πριν 1-2 χρονια τα επαναστατικα,αντισυμβατικα και "δεν ειναι ετσι ειναι αλλιως" παιδια του σχολειου ....

Και τωρα τους βλεπεις ολους κομματικοποιημενους. :wall:

Αμ πως ομως.... δε γινεται να εισαι αντισυμβατικος και ανεξαρτητος και να μπαινεις στο γραφειο των καθηγητων ,να παιρνεις τα θεματα απο παρεες και να ξυνεσαι ολη τη χρονια,να βρισκεις γκομενες κτλπ.

Αλλα συνηθως οι επαναστες του σχολειου ειναι αυτοι που επαναστατουν χωρις λογο και οπου τους παιρνει,οποτε ερχομενοι στο πανεπιστημιο δεν πληρουν το βασικο προσον του ανεξαρτητου : ΚΡΙΣΗ

Επειδη καθομαι και σκεφτομαι περισσοτερο το μελλον μου απο τον καθε ιδιοτελη τυπα σαν αυτους,θεωρω οτι δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να ευνοει στην λειτουργικοτητα των πανεπιστημιων σε αυτα τα κομματα/παραταξεις.

Τωρα εσυ λες για τη δικη σου μικρη παραταξη οτι δεν ελεγε συνθηματα,αλλα σορρυ φιλος και μονο που βαζετε ολες αυτες τις αφισες ( στο ταβανι εχετε βαλει; ) ντροπιαζετε τα Πανεπιστημια.

Αλλα τι λες ρε Χυτρα ... εισαι υπερβολικος,δεν ειναι σοβαρος αγωνας να ριξουμε τις προσκλησεις στα 15 ευρω στο Dream City ; Μα δεν ειναι; :hang3:

Γιατι δηλαδη σου φαινεται τοσο παραξενο που δε θελει καποιος να συμμετεχει σε αυτες τις εκολγες.Και να ξερεις οτι ειμαι τελειως κατα και ειλικρινα χεστηκα για τη καθε παραταξη,δε με ενδιαφερει να μαθω τις προτασεις της,απο τη στιγμη που θεωρω προσβολη το ολο σκηνικο.

Κομματα μεσ'τη σχολη; Μονο στην Ελλαδαρα ρεεεε!!!!!!!!!! :fist:

Την αλλη βδομαδα θα παω στη Νομικη να δω κατι φιλους που ειχα καιρο και επι ευκαιριας θα γελασω και λιγο με τα κομματοσκυλα και τα φυλλαδια.

ΟΥΣΤΤΤ ΡΕΕΕΕ

Αντιλαμβάνομαι πολύ καλά πως το βλέπεις το θέμα, το βλέπουν πάρα πολλοί έτσι ακριβώς.

Αυτό που προσπαθώ να σας πείσω είναι ένα οτι δεν είναι όλες οι παρατάξεις ίδιες. Απλα ΔΕΝ είναι, πως να το κάνουμε, ΔΕΝ αποσκοπούν όλες στο ίδιο πράγμα.

Στα περί ψευτοεπαναστατικού χαρακτήρα και κομματικοποιήσης απαντάω ως εξής , ναι, είναι κομματικοποιημένοι οι περισσότεροι, όπως και εγώ, αυτό από μόνο του δεν είναι κακό, είναι σαν να λες ότι είμαι Ολυμπιακός ή ΑΕΚ, κακό είναι να μην σκέφτεσαι, να μην έχεις την δυνατότητα να επιχειρηματολογήσεις πάνω στις απόψεις σου, να πιστεϋεις σε κάλπικες υποσχέσεις και να μαζικοποιήσαι. Είμαι σίγουρος ότι καμία ΔΑΠίτισσα της σχολής μου δεν μπορεί να μου δώσει έναν καλό πολιτικό λόγο για ψήφο στην ΔΑΠ. Όσο για τα περί ψευτοεπανάστασης, πίστεψε με, οι περισσότεροι πιστευουν αυτα που λένε!

Το σκηνικό με χαλάει και εμένα, δεν το γουστάρω, μπορείς να βρεις έναν τρόπο να σταματήσει και να είναι όλοι χαρούμενοι? μαζί σου.. Προσβολή είναι δεν διαφωνώ και πολλές φορές έρχομαι κόντρα με τους συντρόφους μου, αλλά θεωρώ πολύ μεγαλύτερη προσβολή το να μπορεί να βγει ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός και πάνω σε ένα κάλπικο αποτέλεσμα να θριαμβολογήσει και να πει ότι η νεολαία τον στηρίζει, την στιγμή που δεν ξεμυτάει από το σπίτι του χωρίς μπράβους για να τον σώσουν από δολοφονικά γιαούρτια.

Όσο για το "έξω τα κόμματα από τις σχολές", εκτός από το ότι πλέον ΔΕΝ γίνεται αυτό γιατί όπως και να το κάνουμε αν έχουμε Συλλόγους Φοιτητών θα έχουμε και παρατάξεις, θα σταθώ σε κάτι άλλο που προσωπικά με πείθει, "Εφόσον οι καθηγητές φέρνουν τις κομματικές τους και πολιτικές τους πεποιθήσεις μέσα στις σχολές, με πολλούς τρόπους τότε πρέπει και οι φοιτητές να μπορούν να το κάνουν"

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, αλλά όταν εσύ και όλοι οι υπόλοιποι που είστε στα κόμματα, καταλάβετε ότι το μόνο που κάνουν είναι να εξυπηρετούν και να βολεύουν τους λίγους (είτε μέσα στις σχολές είτε γενικότερα) αδιαφορώντας αν καίγετε το σύμπαν γύρω τους-παραδείγματα άπειρα, αν θες μπορώ να σου πω-τότε θα γυρίσετε και θα τους φτύσετε και μόνο τότε θα ανοίξει μια προοπτική προόδου και βελτίωσης στο χάλι που ζούμε.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να καταλάβετε (είτε επειδή είστε ιδεολόγοι είτε δεν ξέρω γιατί άλλο) πως όπου ανεξαιρέτως μπλέκεται η πολιτική και τα κόμματα τότε με μαθηματική ακρίβεια επέρχεται καταστροφή, όσο καλό και αν είναι αυτό που πάει να γίνει.

Όσο για το τελευταίο που λες

"Εφόσον οι καθηγητές φέρνουν τις κομματικές τους και πολιτικές τους πεποιθήσεις μέσα στις σχολές, με πολλούς τρόπους τότε πρέπει και οι φοιτητές να μπορούν να το κάνουν"

Εγώ, και σίγουρα πολλοί άλλοι, θα προτιμούσα αμφότεροι να μείνουν έξω και να μας αφήσουν στην ησυχία μας :)

Κοιταξε φασκεις και αντιφασκεις σε πολλα σημεια,πιστευω.

Λες οτι αυτοι οι ψευτοεπαναστατες τα πιστευουν αυτα που λενε.

Τα ποια;Στο σχολεια τους ξερουμε ως τα παιδια που κραζουν την κομματικοποιηση και το παιζουν ανεξαρτητοι,ενω στις σχολες γινονται ΔΑΠ,για να βρουνε πχ καμια καλη παρεα απο εκει μεσα,να γλεντανε ολο το χρονο και στο τελος να παιρνουν τα θεματα,να γνωριζουν καθηγητες.Αυτα ολα ειναι ιδιοτελεις σκοποι και ο ψευτοεπαναστατισμος του σχολειου δεν τους αφηνει περιθωρια να τους πετυχουν.Οποτε ΔΑΠ γερα με τσαμπουκα!!! (αφου βολευεται ο κολακος μας).

Στα αλλα που λες ,οτι δεν ειναι ολα τα κομματα ιδια και οτι σε αηδιαζει ο ταδε πολιτικος να μιλα πανω σε ενα καλπικο αποτελεσμα,οτι σε χαλαει το σκηνικο (αλλα παραλληλα συμμετεχεις) η λυση ειναι "εξω τα κομματα απο τις σχολες".Απο τη στιγμη που καποιοι δε το θελουν και νομιζουν οτι τα κομματα βοηθανε ,αυτο δε θα γινει ποτε...

Η απαντηση "Εφόσον οι καθηγητές φέρνουν τις κομματικές τους και πολιτικές τους πεποιθήσεις μέσα στις σχολές, με πολλούς τρόπους τότε πρέπει και οι φοιτητές να μπορούν να το κάνουν" πως μπορει να στεκει με βαση τη λογικη;

Δηλαδη επειδη κανουν οι καθηγητες το λαθος,οφειλουμε να το κανουμε και εμεις;

Και αν ναι γιατι να ειναι κομματικες οι πεποιθησεις των φοιτητων; Νεα παιδια ,δε βλεπουν οτι τα κομματα δεν πηγαν πουθενα αυτη τη χωρα;Δουλευουν με 400 ευρω ανασφαλιστα,τους παρεχεται ενα νοσηρο συστημα παιδειας,τους κρατανε ανενεργους γενικοτερα σε μια περιοδο δημιουργικης ακμης στη ζωη τους και βλεπουν τη λυση στα κομματα;

Εγω δε ξερω τι παει να πει "με αηδιαζει και εμενα αυτο το σκηνικο,αλλα συμμετεχω".Εμενα με αηδιαζουν τα σκυλαδικα και δεν πηγαινω.Μαλλον επρεπε να το λεμε "με αηδιαζουν,αλλα με συμφερει για καποιους λογους".

Βασει συνταγματος καθε φοιτητης ειναι μελος του φοιτητικου του συλλογου,αλλα για να ασκησει αυτη του τη ιδιοτητα πρεπει να συνδικαλιστει,το ξερω,αλλα αν σου φαινεται σωστος αυτος ο τροπος ,οκ τι να πω!!!! Καταρχας ο συνδικαλισμος εχει κατωχυρωθει για την προωθηση των επαγγελματικων συμφεροντων των εργαζομενων.Δε καταλαβαινω τι σχεση εχει με τα πανεπιστημια.

Και στην τελικη σε εναν χωρο μαθησης δε ξερω ποσο καλαισθητο βρισκετε τις αφισες και κατα ποσο σας εμπνεουν και σας κανουν να νιωθετε ενα φιλοξενο εκπαιδευτικο περιβαλλον. Απλα αισχος.Λες και ειναι λαϊκη αγορα στα Πατησια ή δρομος στα Εξαρχεια....

Το μονο που αξιζει ειναι η δημιουργια ανεξαρτητων φοιτητικων παραταξεων με ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ την προωθηση της γνωσης και της επιστημονικης ερευνας,της τεχνης και του πολιτισμου.Αλλα αυτα φανταζουν περιττα και ανουσια,μπροστα στις μπιτσιζ ,τα σκονακια και τα κονε.

Καθως και ανεξαρτητες παλι παραταξεις που θα αποσκοπουν σε ανιδιοτελη συμφεροντα,αφορωντας καθαρα και μονο τη σχολη αυτη καθαυτη !!! Κανενα προσωπικο συμφερον.

Και αν ολοι νοιαζονται,θα ειναι ολοι και μελη τους,ολοι μια μεγαλη δυναμη,που θα πετυχαινουν πολλα.

Φιλικα παντα!! :T::T:

Δεν καταλαβαίνω πως φαίνεται να διαφωνείς μαζί μου αφού δεν λες κάτι κακό στα περισσότερα σημεία :clap:

Κοιταξε φασκεις και αντιφασκεις σε πολλα σημεια,πιστευω.

Λες οτι αυτοι οι ψευτοεπαναστατες τα πιστευουν αυτα που λενε.

Τα ποια;Στο σχολεια τους ξερουμε ως τα παιδια που κραζουν την κομματικοποιηση και το παιζουν ανεξαρτητοι,ενω στις σχολες γινονται ΔΑΠ,για να βρουνε πχ καμια καλη παρεα απο εκει μεσα,να γλεντανε ολο το χρονο και στο τελος να παιρνουν τα θεματα,να γνωριζουν καθηγητες.Αυτα ολα ειναι ιδιοτελεις σκοποι και ο ψευτοεπαναστατισμος του σχολειου δεν τους αφηνει περιθωρια να τους πετυχουν.Οποτε ΔΑΠ γερα με τσαμπουκα!!! (αφου βολευεται ο κολακος μας).

Μα προφανώς σαν ψευτοεπαναστάτες θεώρησα ότι εννοείτε τους Αριστερούς, και σε αυτούς αναφέρθηκα εγώ σαν ψευτοεπαναστάτες! Γιατί "ψευτο"? Γιατί δεν μπορούν μόνοι να φέρουν την επανάσταση για την οποία μπορεί να μιλάνε! Αλλά σίγουρα πιστεύουν (και πιστεύω σαν ψευτοεπαναστάτης) ότι μπορεί να γίνει επανάσταση! Τι το επαναστατικό έχει η ΔΑΠ και μπορεί να αναφερόμουν σε αυτούς σαν επαναστάτες??

Προφανώς δεν είμαι στην ΔΑΠ ή την ΠΑΣΠ, προφανώς δεν τους γουστάρω καθόλου, και προφανώς έχεις δίκιο στα από πάνω περί λαμογιάς και ιδιοτέλειας, και αυτό θέλω να ανατρέψω!

Στα αλλα που λες ,οτι δεν ειναι ολα τα κομματα ιδια και οτι σε αηδιάζει ο ταδε πολιτικος να μιλα πανω σε ενα καλπικο αποτελεσμα,οτι σε χαλαει το σκηνικο (αλλα παραλληλα συμμετεχεις) η λυση ειναι "εξω τα κομματα απο τις σχολες".Απο τη στιγμη που καποιοι δε το θελουν και νομιζουν οτι τα κομματα βοηθανε ,αυτο δε θα γινει ποτε...

Θεωρώ ότι αυτή η ανατροπή που αναφέρθηκα πριν δεν θα γίνει με το να μην συμμετέχω στο σκηνικό τους και να τους αφήσω να παίζουν μπάλα μόνοι τους, έτσι καμία αλλαγή δεν θα φέρω! Πιστευω όμως ότι αν πείσω τον κόσμο να με ψηφίσει και βγω πρώτος, πρώτον θα κοπούν οι μεταεκλογικοί χουλιγκανισμοί των ΔΑΠ-ΠΑΣΠ και ελπίζω ότι και εμείς δεν θα κάνουμε τα ίδια (και από την δικιά μου μικρή εμπειρία, μπορούμε να χαρούμε, και να γλεντήσουμε χωρίς χουλιγκανισμούς, βρισιές και καπνογόνα στο αμφιθέατρο).

Η απαντηση "Εφόσον οι καθηγητές φέρνουν τις κομματικές τους και πολιτικές τους πεποιθήσεις μέσα στις σχολές, με πολλούς τρόπους τότε πρέπει και οι φοιτητές να μπορούν να το κάνουν" πως μπορει να στεκει με βαση τη λογικη;

Δηλαδη επειδη κανουν οι καθηγητες το λαθος,οφειλουμε να το κανουμε και εμεις;

Και αν ναι γιατι να ειναι κομματικες οι πεποιθησεις των φοιτητων; Νεα παιδια ,δε βλεπουν οτι τα κομματα δεν πηγαν πουθενα αυτη τη χωρα;Δουλευουν με 400 ευρω ανασφαλιστα,τους παρεχεται ενα νοσηρο συστημα παιδειας,τους κρατανε ανενεργους γενικοτερα σε μια περιοδο δημιουργικης ακμης στη ζωη τους και βλεπουν τη λυση στα κομματα;

Το "λάθος" των καθηγητών μας βρίσκει απροστάτευτους, αν η πολιτική του, του επιτρέπει/επιβάλει να μπορεί να με κρατάει 2-3 χρόνια περισσότερα στην σχολή δεν πρέπει να αντιδράσω? Δεν πρέπει να πω "Οχι κύριε καθηγητά. έχετε άδικο!" αυτό δεν θα του το πω μόνος μου! Θα με κλ@σει και θα φύγει! Για αυτό το κάνω μέσα από τον Φοιτητικό μου Σύλλογο, αν ο Σύλλογος δεν μπορεί να πάρει αυτή την απόφαση (δηλαδή να πάει και να διαμαρτυρηθεί στον καθηγητή) τότε θα βρω άλλους με τις ίδιες ιδέες και θα πάω στην γενική συνέλευση του συλλόγου και θα επιχηρηματολογήσω επί του θέματος προσπαθώντας να ψηφίσουν αυτή την πρόταση μου ώστε μετά να πάει μετά όλος ο σύλλογος και να διαμαρτυρηθεί και να πιέσει! Αυτοί με τις ίδιες ιδέες μπορεί να έχουν κάποιες κομματικές πεποιθήσεις, που είναι το κακό σε όλο αυτό? Εγώ απλά έκανα ότι μπορούσα, απόλυτα δημοκρατικά για να αλλάξω μία κατάσταση που είναι εις βάρος μου!

Ναι τα κόμματα δεν πήγαν πουθενά αυτή την χώρα! Απόλυτα σύμφωνοι, αλλά δεν είναι λάθος να βρίζουμε όλα τα κόμματα την στιγμή που μόνο 2 είναι στην εξουσία από τότε που έφυγε η Χούντα?

Θέλεις να πάρεις ένα αυτοκίνητο για να μετακινήσαι μόνος σου! Πρώτα πέρνεις ένα LADA και διαπιστώνεις ότι είναι σκάρτο, μετά πέρνεις ένα Yugo Zastava και βλέπεις ότι επίσης είναι χάλια, χάρην παραδείγματος δεν υπάρχουν Ferrari, Porshe, BMW, Mercedes κτλ, υπάρχουν μόνο Audi, Toyota, Fiat, Seat, Peugot, Citroen, Hydai και Honda, καθώς και η τεχνογνωσία να φτιάξεις εσύ μόνος σου αυτοκίνητο, τι είναι πιο λογικό να κάνεις? να δοκιμάσεις μία άλλη μάρκα, ή εστω να ζοριστείς πολύ και να φτιάξεις εσύ ένα αυτοκίνητο ή να πείς "Όλα τα αυτοκίνητα είναι σκάρτα, μόνο κακό μου κάνουν"??

Μήπως να δοκιμάσουμε κάποιο άλλο κόμα πριν τα αφορίσουμε όλα? Αν δεν σε εμπνέουν, γιατί δεν δείχνεις την ίδια πεποίθηση που έδειξες αγοράζοντας LADA και Yugo, άστα να κυβερνήσουν και κρίνε μέτα, οδήγησε Toyota και μπορεί να μην είναι άσχημο.

Εγω δε ξερω τι παει να πει "με αηδιαζει και εμενα αυτο το σκηνικο,αλλα συμμετεχω".Εμενα με αηδιαζουν τα σκυλαδικα και δεν πηγαινω.Μαλλον επρεπε να το λεμε "με αηδιαζουν,αλλα με συμφερει για καποιους λογους".

Απάντησα, συμμετέχω για να το αλλάξω, δεν προωθώ την χουλιγκανιά, αλλά τον πολιτισμό, τώρα οκ, θα πάνε και θα βάλουν οι ΔΑΠ με την ΠΑΣΠ αφίσες μέχρι και στο ταβάνι, εγώ θα βάλω στους τοίχους γύρω από το τραπεζάκι μου, και θα βάλω και ένα πανώ απ' έξω, οκ, το παράκανα λίγο, αλλά δεν είναι τόσο τραγικό!

Δεν έχω κανένα προσωπικό συμφέρον από αυτή την ιστορία, εκτός αν είναι προσωπικό συμφέρον να απαιτήσω από τον καθηγητή να μην έχει προαπαιτούμενα για το μάθημα του με αυτή την μορφή που τα έχει! Αυτό δεν είναι προσωπικό, είναι κάτι καλύτερο γία όλους τους φοιτητές, είναι άψογα πραγματοποιήσιμο και ο μόνος λόγος που δεν γίνεται είναι επειδή οι καθηγητές δεν θέλουν να κάνουν τον κόπο να αλλάξουν το υπάρχον σύστημα. Δεν θα κερδίσω μόνο εγώ κάτι!

Βασει συνταγματος καθε φοιτητης ειναι μελος του φοιτητικου του συλλογου,αλλα για να ασκησει αυτη του τη ιδιοτητα πρεπει να συνδικαλιστει,το ξερω,αλλα αν σου φαινεται σωστος αυτος ο τροπος ,οκ τι να πω!!!! Καταρχας ο συνδικαλισμος εχει κατωχυρωθει για την προωθηση των επαγγελματικων συμφεροντων των εργαζομενων.Δε καταλαβαινω τι σχεση εχει με τα πανεπιστημια.

Σου απάντησα που και γιατί χρειάζεται ο συνδικαλισμός στα πανεπιστήμια, πραγματικά μακάρι να ήταν ΠΟΛΛΑ πράγματα διαφορετικά, αλλά αφού δεν είναι θα παλέψω με αυτούς τους όρους.

Και στην τελικη σε εναν χωρο μαθησης δε ξερω ποσο καλαισθητο βρισκετε τις αφισες και κατα ποσο σας εμπνεουν και σας κανουν να νιωθετε ενα φιλοξενο εκπαιδευτικο περιβαλλον. Απλα αισχος.Λες και ειναι λαϊκη αγορα στα Πατησια ή δρομος στα Εξαρχεια....

Τι κακό έχει ο δρόμος στα Εξάρχεια?

Μια ταπετσαρία αφισών με βρίσκει παγερά αντίθετο, και δεν το κάνω εκτός των χώρων που (περίπου) έχει προβλεϋθεί για αυτή την δουλειά, εκτός από τις 2 μέρες πριν τις εκλογές. Αν είναι να σου την σπάει και αυτό, οκ, και εμένα μου την σπάει ο υπερβολικός (ακριβός) και χωρίς νόημα στολισμός των δρόμων τα Χριστούγεννα, αλλά το δέχομαι μέχρι να τελοιώσουν τα Χριστούγεννα.

Το μονο που αξιζει ειναι η δημιουργια ανεξαρτητων φοιτητικων παραταξεων με ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ την προωθηση της γνωσης και της επιστημονικης ερευνας,της τεχνης και του πολιτισμου.Αλλα αυτα φανταζουν περιττα και ανουσια,μπροστα στις μπιτσιζ ,τα σκονακια και τα κονε.

Καθως και ανεξαρτητες παλι παραταξεις που θα αποσκοπουν σε ανιδιοτελη συμφεροντα,αφορωντας καθαρα και μονο τη σχολη αυτη καθαυτη !!! Κανενα προσωπικο συμφερον.

Και αν ολοι νοιαζονται,θα ειναι ολοι και μελη τους,ολοι μια μεγαλη δυναμη,που θα πετυχαινουν πολλα.

Φιλικα παντα!! :T::T:

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός από το "ανεξάρτητων", γιατί πως θα διεκδικήσεις όλα αυτά χωρίς να ζητήσεις λεφτά και συμπαράσταση από το κράτος, αλλά για να το κάνεις αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπεις και σε χωράφια πολιτικής! Αλλιώς, θα πάρεις ένα ξερό "Οχι" και θα σταματήσει εκεί οποιαδήποτε κουβέντα.

Και σου ξαναλέω, είμαι αντίθετος στις μπιτσιζ ,τα σκονακια και τα κονε, δεν τα επικροτώ και δεν τα προοθώ, δεν υπάρχει κανένα νόημα να μου λές ειρωνικά αυτό το πράγμα γιατί συμφωνώ μαζί σου!

Και φυσικά συμφωνώ και στα υπόλοιπα, αλλά πως θα το πετύχεις αυτό όταν δεν συμμετέχεις και αφήνεις την ΠΑΣΠαρα και την ΔΑΠαρα να παίζουν μπάλα μόνες τους?

Αυτό δεν μου το εξηγείς και με την σκέψη σου δεν εξηγείται και ΔΕΝ θα αλλάξει κάτι.

Πολύ φιλικά πάντα.

EDIT: Σόρρυ για τα ορθογραφικά λάθη

"Όλα τα αυτοκίνητα είναι σκάρτα, μόνο κακό μου κάνουν"??

To θεμα ειναι οτι ολα τα κομματα δε θα επρεπε καν να υπαρχουν μεσα στα πανεπιστημια.Για μενα εδω αρχιζουν και τελειωνουν ολα.Δεν αξιζει να εξετασω τα κομματα για να δω ποιο ειναι καλο/κακο.Οτιδηποτε και αν ειναι,δεν θα επρεπε να υπαρχουν. :)

Τι κακό έχει ο δρόμος στα Εξάρχεια?

Εννοουσα οτι μοιαζει με δρομο στα Εξαρχεια,που ειναι γεματος απο αφισες.Ο δρομος απο μονος του δεν εχει κατι.

Συμφωνώ μαζί σου σε όλα εκτός από το "ανεξάρτητων", γιατί πως θα διεκδικήσεις όλα αυτά χωρίς να ζητήσεις λεφτά και συμπαράσταση από το κράτος, αλλά για να το κάνεις αυτό ΣΙΓΟΥΡΑ θα μπεις και σε χωράφια πολιτικής! Αλλιώς, θα πάρεις ένα ξερό "Οχι" και θα σταματήσει εκεί οποιαδήποτε κουβέντα.

Αυτο ειναι το λιγοτερο.Στο εξωτερικο πως τα καταφερνουν στις χωρες που δεν υπαρχουν κομματα στα πανεπιστημια;Με θεληση ολα γινονται.Οι 50.000 βλακες που ψηφισαν ΔΑΠ ειναι αρκετοι απο μονοι τους για να διεκδικησουν ανεξαρτητα καποια πραγματα και να τα επιτυχουν.Ποσο μαλλον και ολοι οι αλλοι φοιτητες μαζι...

Και φυσικά συμφωνώ και στα υπόλοιπα, αλλά πως θα το πετύχεις αυτό όταν δεν συμμετέχεις και αφήνεις την ΠΑΣΠαρα και την ΔΑΠαρα να παίζουν μπάλα μόνες τους?

Αυτό δεν μου το εξηγείς και με την σκέψη σου δεν εξηγείται και ΔΕΝ θα αλλάξει κάτι.

Δεν το καταλαβαινω.Αν πχ στις εκλογες κατεβουν φετος 5 ακροδεξια κομματα και ενα δεξιο,οφειλω να ταχθω υπερ του δεξιου για να ριξω τα 5 ακροδεξια;

Υ.Γ: Εγω αφισες εκτος και εντος πανεπιστημιων βλεπω ολο το χρονο.

Για να μη ψηφισουν ΔΑΠ και ΠΑΣΠ και να ψηφισουν το δικο σου κομμα υπο το σκεπτικο που κυριαρχει στα πανεπιστημια και στους εκλογεις,ειναι να αρχιζεις να μοιραζεις και εσυ σκονακια,να φτιαχνεις κονε κτλπ.Απο τη στιγμη που δεν το κανεις,οπως λες (οχι εσυ συγκεκριμενα,το κομμα γενικα),δεν ειναι το ιδιο δυσκολο να πετυχεις κατι με εμενα που δε συμμετεχω;

Θελοντας να κλεισω ειναι ενοχλητικο αυτο που προσπαθουν να περασουν τα κομματα και οι ανθρωποι τους γενικοτερα,ειτε μιλαμε για εκλογες κανονικες ή πανεπιστημιακες.Δηλαδη να νομιζει ο κοσμος οτι αμα δε συμμετεχει ή απεχει ,κανει λαθος ή αδιαφορει.Αυτο το θεωρω ενα τεραστιο ψεμα,που λειτουργει παραπλανητικα !!!

Δηλαδη ή ψηφιζω ενα κομμα ή ψηφιζω ενα αλλο; Κανενα δε θελω και νιωθω και πιο σωστος.Κανεις δεν μπορει και δεν θα το επιτρεψω ποτε,να μου επιβαλει αυτη την πεποιθηση ,που βολευει τα κομματα. (δε λεω οτι μου το επιβαλεις εσυ.γενικα μιλαω...)

δεν υπάρχει κανένα νόημα να μου λές ειρωνικά αυτό το πράγμα γιατί συμφωνώ μαζί σου!

Μαλλον ηταν λαθος ο τονος μου.Καθολου ειρωνικα.Συγγνωμη...

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.