Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

+1 στην πρόταση του Κοπρίτη για την δημιουργία thread.

Τυχαίο το συμβάν με τον φακό? Τυχαίο ότι το Σαββατο έρχεται το τέλος του κόσμου?:hmm:

δεν εχω τελειωσει με πανελληνιες..... γινεται να το παμε στις 17 να γραψω και ενδοσχολικες??

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Προς όλους όσους υποστηρίζουν μάυρο, αποχή κτλ στις φοιτητικές εκλογές, το είχα πει εδώ το είχα πει και αλλού, αυτό που θέλω να αποφύγω σαν μέλος μικρής παράταξης που ζητούσε ψήφους ήταν αυτό Συνάντηση Α. Σαμαρά ,ο Σαμαράς να πατάει επί πτωμάτων, να λέει ψέματα και να συνχαίρει τα χουλιγκάνια που ούρλιαζαν συνθήματα που θα ζήλευαν και ΠΑΟΚια πριν 2 μέρες.

Έλεος δηλαδή, δεν μπορείτε να φανταστέιτε τι γίνεται, δηλαδή μπορείτε αν πάτε σε κανα Youtube.

Δεν πιστευω πως πραγματικά έστω ένας από εσάς γουστάρει αυτή την κατάσταση, αυτή την εικόνα παιδιών, wanabe επιστήμονες στα πανεπιστήμια της χώρας να κάνουν αυτόν τον χαμό..

Εκεί οδηγεί η αποχή.. Όσο για το "Δεν με εκφράζει κάποιος", σε αυτό δύσκολα μπορώ να απαντήσω, και αν δεν ξέρω και σε ποιον μιλάω, τι πολιτικές πεποιθήσεις έχει κτλ, μόνο "Κάνε την καρδιά σου πέτρα" μπορώ να πω.

Πληροφοριακά, και επειδή κάποιος θα πει ότι και εσείς αν κερδίζατε τα ίδια θα κάνατε, αν και μικρή παράταξη, καταφέρνουμε πανελλάδικά να πάρουμε 2-3 σχολές, έχω την τύχη μια από αυτές να είναι δίπλα μου και εκεί ήμουν στην καταμέτρηση. Δεν ακούστηκε ούτε ένα χυδαιο σύνθημα, το 70% των συνθημάτων ηταν πολιτικά, 20% έλεγαν "αερα, αερα να φύγει η χωλέρα" και 10% κατέληγε να λέει απλά ".... με ελικόπτερο να φύγει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ"

Μπορεί κάποιος να μην δίνει σημασία στις εκλογές, να μην τον ενδιαφέρουν τα χυδαία συνθήματα, να μην γουστάρει βρε αδερφέ να ασχοληθεί, αλλά αν δεν αισθάνεται κάτι μετά από αυτές τις δηλώσεις Σαμαρά, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που τέλος πάντων θα μείνουν, τότε είναι άξιος της μοίρας του

Guys... επειδή κοντεύω να σκίσω τα διπλώματά μου...

Πως ειναι δυνατόν να αυταναφλεκτεί φακός ο οποίος δεν έχει μεσα μπαταρίες ούτε δικό του επαναφορτιζόμενο συλλέκτη;

Στα καλά καθούμενα, κάπνισε και φούντωσε.... Κοντευω να τρελλαθώ και παραλίγο να έπαιρνε φωτιά το μαγαζί.

Είχε πιστοποίηση CE...

Καλά κάτσε να σου πω για πιστοποιήσεις, τι κάνουν στην Κίνα:

Πάει ελεγκτης στο εργοστάσιο. Είναι ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ. Μιλάμε αστέρι. Κάνει τον έλεγχο και τύχαινε να ήταν κοντά στην ώρα που σχόλαγε η πρώτη βάρδια. Παρατηρεί το εξής περίεργο...πολλοί εργάτες προσπαθούσαν να βγουν από μια πόρτα που ήταν κλειδωμένη. Πιάνει έναν και τον ρωτάει, τι προσπαθούνε να κάνουν. Να βγούμε έξω, λέει ο αυτός....αλλά δεν ξέρουν προς τα που είναι η έξοδος.

Τί έγινε; Το εργοστάσιο που ήταν προς έλεγχο, μετάφερε τους εργάτες του σε ΆΛΛΟ εργοστάσιο που ήταν για αυτή τη δουλειά (να περνάει ελέγχους) κατά την διάρκεια των ελέγχων.

Βέβαια δεν μιλάμε συγκεκριμένα για CE, που μαλλον ελέγχουν το ίδιο το προϊόν, αλλά καταλαβαίνεις.

Πως ειναι δυνατόν να αυταναφλεκτεί φακός ο οποίος δεν έχει μεσα μπαταρίες ούτε δικό του επαναφορτιζόμενο συλλέκτη;

Στα καλά καθούμενα, κάπνισε και φούντωσε.... Κοντευω να τρελλαθώ και παραλίγο να έπαιρνε φωτιά το μαγαζί.

Είχε πιστοποίηση CE...

Η πιστοποίηση ήταν ανάγλυφη/μεταξοτυπία ή αυτοκόλλητο χαρτάκι;

Είχε πιστοποίηση CE...

τι φακός ήταν> φωτογραφίες? τον έβλεπες όταν πήρε φωτιά?

καταλάβετε ότι με την αποχή και τα άκυρα κάνετε σε σας κακό στους γύρω σας και στα παιδιά σας που είναι το μέλλον .

Αν δεν κάνω λάθος, ο Περικλής ήταν που είχε πει "το ότι δεν θέλεις να ασχοληθείς με την πολιτική δε σημαίνει ότι η πολιτική δεν θα ασχοληθεί μαζί σου" ;)

'Η αλλιώς "η αποχή δεν θα σταματήσει τον Jeffrey να έρθει να τον ακουμπήσει και σε σένα" :hehe:

Είχε πιστοποίηση CE...

Λύση: ο φακός ήταν μεγεθυντικός και τον είχες αφήσει στον ήλιο.

trollscienceproblemsun3.jpg

@Myralis

Ας μην κανουμε πως δε ξερουμε σε τι αποσκοπουν αυτες οι παραταξεις στις σχολες.

Αυτο που με κανει να τους σιχαινομαι πιο πολυ ολους αυτους ειναι η ανωριμοτητα και η αδυναμια του χαρακτηρα τους.Φιλε μου λες εσυ οτι εγω κακως δεν παιρνω μερος σε ολο αυτο,αλλα εγω σου λεω οτι γελαω με ολο αυτο.Πραγματικα ειναι γελοιοι αυτοι οι τυποι.

Το γελοιο το βρισκω στο γεγονος οτι ολοι αυτοι ηταν πριν 1-2 χρονια τα επαναστατικα,αντισυμβατικα και "δεν ειναι ετσι ειναι αλλιως" παιδια του σχολειου ....

Και τωρα τους βλεπεις ολους κομματικοποιημενους. :wall:

Αμ πως ομως.... δε γινεται να εισαι αντισυμβατικος και ανεξαρτητος και να μπαινεις στο γραφειο των καθηγητων ,να παιρνεις τα θεματα απο παρεες και να ξυνεσαι ολη τη χρονια,να βρισκεις γκομενες κτλπ.

Αλλα συνηθως οι επαναστες του σχολειου ειναι αυτοι που επαναστατουν χωρις λογο και οπου τους παιρνει,οποτε ερχομενοι στο πανεπιστημιο δεν πληρουν το βασικο προσον του ανεξαρτητου : ΚΡΙΣΗ

Επειδη καθομαι και σκεφτομαι περισσοτερο το μελλον μου απο τον καθε ιδιοτελη τυπα σαν αυτους,θεωρω οτι δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ που να ευνοει στην λειτουργικοτητα των πανεπιστημιων σε αυτα τα κομματα/παραταξεις.

Τωρα εσυ λες για τη δικη σου μικρη παραταξη οτι δεν ελεγε συνθηματα,αλλα σορρυ φιλος και μονο που βαζετε ολες αυτες τις αφισες ( στο ταβανι εχετε βαλει; ) ντροπιαζετε τα Πανεπιστημια.

Αλλα τι λες ρε Χυτρα ... εισαι υπερβολικος,δεν ειναι σοβαρος αγωνας να ριξουμε τις προσκλησεις στα 15 ευρω στο Dream City ; Μα δεν ειναι; :hang3:

Γιατι δηλαδη σου φαινεται τοσο παραξενο που δε θελει καποιος να συμμετεχει σε αυτες τις εκολγες.Και να ξερεις οτι ειμαι τελειως κατα και ειλικρινα χεστηκα για τη καθε παραταξη,δε με ενδιαφερει να μαθω τις προτασεις της,απο τη στιγμη που θεωρω προσβολη το ολο σκηνικο.

Κομματα μεσ'τη σχολη; Μονο στην Ελλαδαρα ρεεεε!!!!!!!!!! :fist:

Την αλλη βδομαδα θα παω στη Νομικη να δω κατι φιλους που ειχα καιρο και επι ευκαιριας θα γελασω και λιγο με τα κομματοσκυλα και τα φυλλαδια.

ΟΥΣΤΤΤ ΡΕΕΕΕ

Τα αγγειόσπερμα και τα γυμνόσπερμα αποτελούν τα φανερόγαμα , δηλαδή εκείνα που η γονιμοποίηση τους γίνεται σε φανερά όργανα, σε αντίθεση με τα κρυπτόγαμα που τα όργανα του πολλαπλασιασμού τους δεν διακρίνονται με γυμνό μάτι.

Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό, για τα μονοκοτυλήδονα λέει... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.