Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Όχι, αλλά ίσως το κάνουν γιατί πιστευουν ότι έτσι βοηθάνε τον σύλλογο τους. Αλλα πέρα από αυτό, δηλαδή οποιαδήποτε μη υποχρεωτική συμμετοχή σε "αίσχος" είναι καταδικαστέα και πρέπει να πεθάνουν?

Δεν ενοχλούν κανέναν, δεν ζητάνε αυτοί την ψήφο των συμφοιτητών τους, απλά κάνουν αφιλοκερδώς μια ζόρικη δουλίτσα. (Ναι είναι ζόρικη αν με κάποια απροσεξία σου μπορεί να φας ξύλο ή αν προσπαθείς να βγάλεις αποτελέσματα και να τα ανακοινώνεις σε ένα αμφιθέατρο με 500-2000 άτομα να φωνάζουν γηπεδικά και χυδαία συνθήματα)

227583_2099895775789_1197240735_2529101_644144_n.jpg

;)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μήτσε μου έχω κρατήσει όλα τα κομμάτια του... Τα κοιτάω και τα ξανακοιτάω και εχω πάθει πλάκα που δεν μπορώ να δώσω λογική εξήγηση...

θες ενα team απο Gil, Mac & Horatio

καθως και ενα report στους mythbusters

για να βγαλεις ακρη (και παλι ισως...)

αλλιως ανοιξε νεο thread με φωτοπειστηρια ,

κατοψεις,

διαγραμματα

χημικη αναλυση των leftovers

να πεσει γελιο...

ο ενας θα σου λεει ηθελε flash η φωτο, δεν εχεις αποδωσει τη σταχτη σωστα

οι γνωστοι αγνωστοι χημικοι μας θα επικεντρωθουν στο βερνικι του τραπεζιου

ο αλλος θα σχολιαζει την αφισα στο background

εγω θα χαζευω κανενα carbon απομειναρι,

θα μπει και κανενα overvolt να μας πει για τον φακο κηροζινης που ειχε παρει το 1968 και ακομα συντηρει και φεγγει μια χαρα

σιγουρα καποιος θα το γυρισει στο "φτηνιαρικη κινεζια ηθελες" & "οτι πληρωσεις θα παρεις"

ολο και καποιος ξεμπαρκος θα δει φως και θα πεταξει καμια αγγελια πωλησης φακων cree απο dx

και θα τσουλησει το πραμα εως ωτου παρεις καινουριο φακο οποτε και θα ξεχαστει το ζητημα

τι λες ψηνεσαι? (και δεν απευθυνομαι στο φακο...)

+1 στην πρόταση του Κοπρίτη για την δημιουργία thread.

Τυχαίο το συμβάν με τον φακό? Τυχαίο ότι το Σαββατο έρχεται το τέλος του κόσμου?:hmm:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-DfggHLLjDU]YouTube - ‪Believers: World to End May 21‬‏[/ame]

Τυχαίο το συμβάν με τον φακό? Τυχαίο ότι το Σαββατο έρχεται το τέλος του κόσμου?:hmm:

Θέλω να δω τις φάτσες αυτών την 22α Μαίου. :p Εμ, θα έχουν παραιτηθεί από τη δουλειά τους, εμ δε θα έχουν γίνει "raptured".

227583_2099895775789_1197240735_2529101_644144_n.jpg

;)

όχι μαμ το σπίτι άκυρα η αποχή ... ποιός ηλήθιος τα λέει .... και δεν πηγαίνουν οι υπόλοιποι και βγαίνει το πασοκ / ν δ με τους ίδιους ψήφους και χέρονται καταλάβετε ότι με την αποχή κάνετε σε σας κακό και στους γύρους σας

όχι μαμ το σπίτι άκυρα η αποχή ... ποιός ηλήθιος τα λέει .... και δεν πηγαίνουν οι υπόλοιποι και βγαίνει το πασοκ / ν δ με τους ίδιους ψήφους και χέρονται καταλάβετε ότι με την αποχή κάνετε σε σας κακό και στους γύρους σας

Κάνουμε κακό που; Στους κομματοσκυλο-σπουδαστές;

Πολυ λαθος αποψη φιλε,που θελουν να περασουν....

Η αποχη απο 5 ατομα εχει τα ιδια αποτελεσματα με το λευκο που θα ριξουν 5 αλλα ατομα (απο συνολο 10 εκλογεων) και νομιζουν οτι ειναι καλυτερο.

Η αποχη ομως απο 10 ατομα.Δηλαδη απο ολους ή απο 9 ατομα εχει αποτελεσμα.

Το θεμα ειναι οτι ειναι κατι παρα πολυ απλο.Απλα δεν σηκωνεσε να πας στο εκλογικο κεντρο.

Αν το εκαναν ολοι αυτο το απλο πραγματακι....

Επισης να ξερεις οτι στις εκλογες (δε μιλω για φοιτητικες,γιατι δε ξερω,αλλα δεν θα μου προκαλουσε και εκπληξη) ειναι στημενα τα αποτελεσματα και αν αυτο που σου λεω σου φαινεται αερολογια ,σε προσκαλω να ερθεις χωριο μου μια φορα που θα ειναι εκλογες να δεις κατι σεναρια για ελληνικες ταινιες του 60.

Να αναβοσβηνουν φωτα για σινιαλα,να μαζευονται στο καφενειο πριν τα αποτελεσματα με κλειστες κουρτινες και κλειστα φωτα.

Το αποχη συμαινει οτι δεν εισαι "μαζι τους".Απο τη στιγμη που δεν εχω να ψηφισω κατι,ουτε σαλαμι δε ριχνω στην καλπη.

εγώ αναφέρομαι για τις κανονικές όπου τα κομματόσκυλα πάνε και ψηφίζουν για το μέλλον σου/μου που δεν πάμε να ψηφίσουμε γιατί έτσι μας παυλοσε, ωχ δεν βαριέσαι ..

και θα πάμε σε κανονικές εκλογές σε λίγο καιρό για αυτό ψηφήστε οτιδήποτε εκτός από ΝΔ/ΠΑΣοΚ ΆΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΊΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

ειμαι μόλις 18 και έχω άποψη γιατί δεν περιμένω από κανέναν να με ταΐσει

ΕΔΙΤ για τον hydra

ας τα ενώσει κάποιος μου ξέφυγε ευχαριστώ

Κατσε βρε,αφου εμενα δε μου κανει κλικ κανενα κομμα ,καμια παραταξη τι προτεινεις να κανω;

Θα κανω καλο ,αμα ψηφιζω στο κουτουρου μικρα κομματα για να τη σπασω στα μεγαλα;

εγώ αναφέρομαι για τις κανονικές όπου τα κομματόσκυλα πάνε και ψηφίζουν για το μέλλον σου/μου που δεν πάμε να ψηφίσουμε γιατί έτσι μας παυλοσε, ωχ δεν βαριέσαι ..

και θα πάμε σε κανονικές εκλογές σε λίγο καιρό για αυτό ψηφήστε οτιδήποτε εκτός από ΝΔ/ΠΑΣοΚ ΆΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΊΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ...

ειμαι μόλις 18 και έχω άποψη γιατί δεν περιμένω από κανέναν να με ταΐσει

ΕΔΙΤ για τον hydra

ας τα ενώσει κάποιος μου ξέφυγε ευχαριστώ

Εγώ μιλάω για τις σπουδαστικές εκλογές. Μαύροοοοοο λέμεεε.

οχι ρε ****** μου δε θα προλαβω να παιξω witcher

Παιδιά ξέρει κανείς αν γίνεται "κάτι" στην Ισπανία;

Puerta del Sol en Directo

αντε να ξυπναμε σιγα-σιγα:fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.