Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Γύρω στο 15 Αντιγόνη...Καλα είναι μωρε :fist:

Αφου δεν πάτησα το πόδι μου και πολλές φορές στο μάθημα..Μην έχω και πολλές απαιτήσεις... :p

σιγά ορέ, 8 πέρυσι εγώ ...

οι βαθμοί δεν παίζουν ρόλο

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Που πάνε τα χαλασμένα ηλεκτρονικά, οΕο;
Γιατί είχα την εντύπωση ότι έγινε ξεχωριστό thread για τις εξετάσεις.... :fist:

Γιατί έχω την εντύπωση ότι έχουμε ένα ολόκληρο φορουμ για θέματα τεχνολογικού περιεχομένου;

Guys... επειδή κοντεύω να σκίσω τα διπλώματά μου...

Πως ειναι δυνατόν να αυταναφλεκτεί φακός ο οποίος δεν έχει μεσα μπαταρίες ούτε δικό του επαναφορτιζόμενο συλλέκτη;

Στα καλά καθούμενα, κάπνισε και φούντωσε.... Κοντευω να τρελλαθώ και παραλίγο να έπαιρνε φωτιά το μαγαζί.

Είχε πιστοποίηση CE...

Guys... επειδή κοντεύω να σκίσω τα διπλώματά μου...

Πως ειναι δυνατόν να αυταναφλεκτεί φακός ο οποίος δεν έχει μεσα μπαταρίες ούτε δικό του επαναφορτιζόμενο συλλέκτη;

Στα καλά καθούμενα, κάπνισε και φούντωσε.... Κοντευω να τρελλαθώ και παραλίγο να έπαιρνε φωτιά το μαγαζί.

Είχε πιστοποίηση CE...

Trollscience μου μυρίζει μήτσο...

Σκίσε τα διπλώματά σου... :p

Δεν μπορεί, θα υπάρχει λογική εξήγηση ρε Μήτσο, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε τις λεπτομέρειες, χρειάζεται αυτοψία στον χώρο... εκτός και αν ο φακός είναι θυληκός...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.