Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Τους υποχρεώνει κανείς να μετέχουν σε αυτό το αίσχος;

Όχι, αλλά ίσως το κάνουν γιατί πιστευουν ότι έτσι βοηθάνε τον σύλλογο τους. Αλλα πέρα από αυτό, δηλαδή οποιαδήποτε μη υποχρεωτική συμμετοχή σε "αίσχος" είναι καταδικαστέα και πρέπει να πεθάνουν?

Δεν ενοχλούν κανέναν, δεν ζητάνε αυτοί την ψήφο των συμφοιτητών τους, απλά κάνουν αφιλοκερδώς μια ζόρικη δουλίτσα. (Ναι είναι ζόρικη αν με κάποια απροσεξία σου μπορεί να φας ξύλο ή αν προσπαθείς να βγάλεις αποτελέσματα και να τα ανακοινώνεις σε ένα αμφιθέατρο με 500-2000 άτομα να φωνάζουν γηπεδικά και χυδαία συνθήματα)

Όχι, αλλά ίσως το κάνουν γιατί πιστευουν ότι έτσι βοηθάνε τον σύλλογο τους. Αλλα πέρα από αυτό, δηλαδή οποιαδήποτε μη υποχρεωτική συμμετοχή σε "αίσχος" είναι καταδικαστέα και πρέπει να πεθάνουν?

Δεν ενοχλούν κανέναν, δεν ζητάνε αυτοί την ψήφο των συμφοιτητών τους, απλά κάνουν αφιλοκερδώς μια ζόρικη δουλίτσα. (Ναι είναι ζόρικη αν με κάποια απροσεξία σου μπορεί να φας ξύλο ή αν προσπαθείς να βγάλεις αποτελέσματα και να τα ανακοινώνεις σε ένα αμφιθέατρο με 500-2000 άτομα να φωνάζουν γηπεδικά και χυδαία συνθήματα)

Όπως και να έχει, συμβάλουν σε μια διαδικασία που το μόνο που προσφέρει είναι να συνεχίζει τα σκ@τά σε αυτή τη χώρα. Φροντίζουν να σε κομματικοποιήσουν με το που θα μπεις στο χώρο

Έτοιμο στις ειδήσεις :)

Το διάβασα ήδη :)

Βλέπω τώρα τελευταία κάτι διαφημίσεις από αυτές που σου λένε απάντησε το σωστό. Και οι δύο ρωτάνε "Ποιο είναι το όνομα της ταινίας;".

Η πρώτη λέει: "Ο λόγος του..." α) μαλλιά, β) τσολιά, γ) βασιλιά.

Η δεύτερη: "Ψάχνοντας τον..." α) Θέμο, β) Ρέμο, γ) Νέμο.

Τι εκπληκτικές ιδέες των διαφημιστών. :hang3:

Βλέπω τώρα τελευταία κάτι διαφημίσεις από αυτές που σου λένε απάντησε το σωστό. Και οι δύο ρωτάνε "Ποιο είναι το όνομα της ταινίας;".

Η πρώτη λέει: "Ο λόγος του..." α) μαλλιά, β) τσολιά, γ) βασιλιά.

Η δεύτερη: "Ψάχνοντας τον..." α) Θέμο, β) Ρέμο, γ) Νέμο.

Τι εκπληκτικές ιδέες των διαφημιστών. :hang3:

Αυτες με κεινη την τυπισα που λεει ξεκάρφωτα "Εχεις τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις αυτο το δώρο", πραγματικά σπάζουν φρυδια. :wall:

Αυτες με κεινη την τυπισα που λεει ξεκάρφωτα "Εχεις τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις αυτο το δώρο", πραγματικά σπάζουν φρυδια. :wall:

H αγαπημένη μου. Σκέφτομαι να τη κάνω ringtone:p

Την πρώτη φορά πετάχτηκα. Λέω από που μιλάει αυτή. Άμα την βρω τη διαφήμιση αυτή σε site το κλείνω κατευθείαν. Δεν την αντέχω.

Χρειάζεται ένα NSFW tag το φόρουμ...

Αυτή είναι παρουσιάστρια σε νεανική εκπομπή τεχνολογίας της ελληνικής τιβί...?

NSFW

Yupi.gr - NSFW

Στα νιάτα μου, οτιδήποτε είχε σχέση με τεχνολογία, είχε τουλάχιστον τρίχες στην πλάτη...

Χρειάζεται ένα NSFW tag το φόρουμ...

Αυτή είναι παρουσιάστρια σε νεανική εκπομπή τεχνολογίας της ελληνικής τιβί...?

NSFW

Yupi.gr - NSFW

Στα νιάτα μου, οτιδήποτε είχε σχέση με τεχνολογία, είχε τουλάχιστον τρίχες στην πλάτη...

Και αυτην εχει, απλα ειναι ξανθες και δεν διακρινονται. Απο την αλλη, παιζει να εισαι ΠΟΛΥ γερος :p

Δεν ξέρω για τις γυναίκες που έχετε γνωρίσει στην ζωή σας, αλλά είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας αποκαλύψω ότι υπάρχουν και γυναίκες χωρίς τρίχες στην πλάτη...

Δεν ξέρω για τις γυναίκες που έχετε γνωρίσει στην ζωή σας, αλλά είμαι στην δυσάρεστη θέση να σας αποκαλύψω ότι υπάρχουν και γυναίκες χωρίς τρίχες στην πλάτη...

Αυτες ειναι κατω των 14 και τις εχει καπαρώσει ο φραγμας :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.