Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Εμας ηρθε χτες μια ωραια 22χρονη (περιπου) φοιτητριουλα :p

Οσοι εχετε χωρια δηλωστε οτι μενετε μονιμα εκει.

Εμεις αυτο κανουμε,γιατι το δημοτικο σχολειο επροκειτο να κλεισει μεχρι το 2014.Ηταν για φετος,αλλα ξανανοιξε.Και οχι μονο.... μεγαλυτερος πληθυσμος = περισσοτερες ευκαιριες σε εργα υποδομης και αλλες επενδυσεις.

Τεσπα οσο μπορει ο καθενας βοηθαει...δε περιμενουμε δραματικες αλλαγες. :)

σχώρα με Χύντρα, αλλά έναν ξένο άνθρωπο -πιθανότατα αγράμματο, κι από μια χώρα που σίγουρα δεν είχε έρθει σε επαφή με την ελληνική γλώσσα- που προσπαθεί να μιλήσει τη γλώσσα μου, δεν μπορώ να τον κοροϊδέψω. Έτσι δε μου βγήκε χαβαλές ούτε με τον Ογκουνσότο, ούτε πρόκειται να μου βγει στο μέλλον σε αντίστοιχη περίπτωση.

σχώρα με Χύντρα, αλλά έναν ξένο άνθρωπο -πιθανότατα αγράμματο, κι από μια χώρα που σίγουρα δεν είχε έρθει σε επαφή με την ελληνική γλώσσα- που προσπαθεί να μιλήσει τη γλώσσα μου, δεν μπορώ να τον κοροϊδέψω. Έτσι δε μου βγήκε χαβαλές ούτε με τον Ογκουνσότο, ούτε πρόκειται να μου βγει στο μέλλον σε αντίστοιχη περίπτωση.

Ενταξει το εβαλα συνειρμικα με τον Ογκουνσοτο....

Προφανως δεν το εβαλα για να πεθανουμε στα γελια,απλα δεν καταλαβαινω τι ελεγε και το εβαλα.Δεν ειναι ο τροπος που μιλαγε.Υπαρχουν μεταναστες που τους καταλαβαινεις πολυ καλα. :)

Οπως τους Ποντιους τους πειραζουμε -φιλικα- με τα ανεκδοτα(τουλαχιστον εως ενα σημειο)....δεν νομιζω να εχει κανεις προβλημα μαζι τους γενικα.

Μαλλον ηταν λαθος γενικα αυτο το post μου. Soz

κλαίω:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

εχω ποσταρει του κοσμου τις νομικες αναλυσεις και τοσα θενκς μονο στα ποστς τυπου εδεσσαικος βλεπω.Μετα αναρωτιεται το υπουργειο τι παει στραβα με την εκπαιδευση.

εχω ποσταρει του κοσμου τις νομικες αναλυσεις και τοσα θενκς μονο στα ποστς τυπου εδεσσαικος βλεπω.Μετα αναρωτιεται το υπουργειο τι παει στραβα με την εκπαιδευση.

Θα αναγνωριστείς μετά από 2000 χρόνια σάν τον Σωκράτη (TA NEA On-line - Νέα Υόρκη: Το ομοσπονδιακό δικαστήριο αθώωσε τον Σωκράτη) και θα μείνεις στην ιστορία εσύ...don't worry!:T:

Το βάζω ξανά, γιατί εχθές με το Straus Kahn και τις εξετάσεις πέρασε στου ντούκου... :p

Επειδή είναι περίοδος κρίσης και η ανεργία έχει βαρέσει καμπανάκι, καλό είναι να μην αποκλείουμε περιπτώσεις...

Αγγελία για προγραμματιστή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.