Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

μιας και δεν το κατεχω το θεμα.....η σφυριχτρα σκυλων (υψηλης συχνοτητας) ..διωχνει τους σκυλους...ή τους φερνει κοντα?

Και μια σφυριχτρα κανει για ολους τους σκυλους...ή μερικοι ακουνε αλλοι δεν ακουνε?

υ.γ

και μαμω τις ερωτησεις βραδιατικα εε??

τι εννοεις? ειναι δικη μου φραση απο unis που ειναι γνωστη κ στην πατρα :) αλλα ειμαι παντα ανοιχτος για νεες εκδοχες :D

ΆΛλος έχει τα copyrights αιώνες τώρα.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=J2Ljhmh6dwo]YouTube - Εκ της παρακλήσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.[/ame]

Μου εκανε update και εχει αλλαξει το design.... εχει γινει χαλια -.-

Εμμ, μάλλον άργησες να κάνεις update. Don't blame MS. :p

Η τελευταία έκδοση που υπάρχει είναι η 5.3.0.111 και έχει βγει από 20 Απριλίου περίπου (δηλ. πριν μπει η MS στο παιχνίδι) :)

μιας και δεν το κατεχω το θεμα.....η σφυριχτρα σκυλων (υψηλης συχνοτητας) ..διωχνει τους σκυλους...ή τους φερνει κοντα?

Και μια σφυριχτρα κανει για ολους τους σκυλους...ή μερικοι ακουνε αλλοι δεν ακουνε?

υ.γ

και μαμω τις ερωτησεις βραδιατικα εε??

Η σφυρίχτρα απλά ακούγεται από τον σκύλο σε μεγάλη απόσταση. Από μόνος του δεν την ερμηνεύει , εσύ πρέπει να τον διδάξεις την σημασία της.

Π.Χ. αν σφυρίζεις και τον κοπανάς, όταν την ακούει θα φεύγει τρέχοντας. Αν πάλι κάθε φορά που σφυρίζεις του πετάς μια μπριζόλα , θα έρχεται σφαίρα

Και ξαναγράφω ξανά το παραπάνω πόστ μου. :p

Προφανώς δεν εννοεί να τη βγάλει τώρα. (τελεία) Για τα μαθηματικά κατεύθυνσης δε φτάνει 1,5 μέρα για σοβαρή επανάληψη.

Και εξηγώ. Η πρώτη περίοδος επεξηγούσε αν θέλεις το ποστ του Hydra (όπως το κατάλαβα εγώ), ενώ η δεύτερη περίοδος ήταν ένα παράδειγμα το οποίο φαντάζομαι ότι ισχύει και στις άλλες κατευθύνσεις.

:victory:

ΟΚ κατανοητό τώρα.:T:

Αν και στις αλλαγές νοήματος-αντικειμένου συζήτησης συνηθίζεται να αλλάζουμε παράγραφο, δεν τη βγάζουμε καθαρή με μια τελεία.

ειδα το βιντεο με τον ξυλοδαρμο του διαδηλωτη και μουρθε στο μυαλο η συμπεριφορα των αστυνομικων αεπναντι μου πουχω δει σε τμηματα οταν παω για πελατη η η συμπεριφορα κατι αστυνομικων που ηταν κατηγορουμενοι σε μια δικη.

Συμπεριφερθηκε λιγο αναρμοστα(αναρμοστα=δεν με ενημερωσε ακριβως για αυτο που της ζητησαμε) μια χαμηλοβαθμη στο τμημα και πισω μας ηταν ενας ειδικος φρουρος.Με το που της εβαλα φωνες κ ζητησα ονομα κ βαθμο δεν τολμησε να πει κουβεντα ουτε αυτη ουτε ο ειδικος φρουρος,κ ο ειδικος φρουρος απομακρυνθηκε κιολας.Φοβαμαι λοιπον πως καποιοι αστυνομικοι ειναι κ αυτοι σαν τους γνωστους αγνωστους κουκουλοφορους ,νταηδες και βιαιοι μονο οταν ειναι πολλοι μαζι.

ειδα το βιντεο με τον ξυλοδαρμο του διαδηλωτη και μουρθε στο μυαλο η συμπεριφορα των αστυνομικων αεπναντι μου πουχω δει σε τμηματα οταν παω για πελατη η η συμπεριφορα κατι αστυνομικων που ηταν κατηγορουμενοι σε μια δικη.

Συμπεριφερθηκε λιγο αναρμοστα(αναρμοστα=δεν με ενημερωσε ακριβως για αυτο που της ζητησαμε) μια χαμηλοβαθμη στο τμημα και πισω μας ηταν ενας ειδικος φρουρος.Με το που της εβαλα φωνες κ ζητησα ονομα κ βαθμο δεν τολμησε να πει κουβεντα ουτε αυτη ουτε ο ειδικος φρουρος,κ ο ειδικος φρουρος απομακρυνθηκε κιολας.Φοβαμαι λοιπον πως καποιοι αστυνομικοι ειναι κ αυτοι σαν τους γνωστους αγνωστους κουκουλοφορους ,νταηδες και βιαιοι μονο οταν ειναι πολλοι μαζι.

Καλά ρε γιατρέ μου, την ίδια συμπεριφορά θα έχουν απέναντι σου και απέναντι στον διαδηλωτή;

Με το που της εβαλα φωνες κ ζητησα ονομα κ βαθμο δεν τολμησε να πει κουβεντα

hehehe

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=MG7eqevdWgY&feature=related]YouTube - ΤΣΑΚΩΝΑΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΡΑΞΗ, ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗ[/ame]

Καλά ρε γιατρέ μου, την ίδια συμπεριφορά θα έχουν απέναντι σου και απέναντι στον διαδηλωτή;

Καλά, ο διαδηλωτής, και ("'αγνωστος") βουλευτής να ήταν, αν δεν φορούσε κοστούμι, πάλι το ίδιο ξύλο θα έτρωγε.

Τα ΜΑΤ κάτι πρέπει να παίρνουν πριν τις διαδηλώσεις, δεν εξηγείται αλλιώς το μένος που δείχνουν μερικές φορές εναντίων πολιτών. Και το να δέρνουν μαυροντυμένους κουκουλοφόρους που κουβαλάνε παλούκια και μολότωφ το καταλαβαίνω (αλλά παραδόξως ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΤΕ, τυχαίο?), αλλά το να δέρνουν εργαζόμενους και φοιτηταριό δεν το καταλαβαίνω.

Μακριά από διαδηλώσεις, όσοι δεν είναι φασίστες μπορεί να είναι μια χαρά παιδιά, όπως μια φορά που πήγα ρώτησα έναν ΜΑΤα έξω από την κλούβα στην Αθήνα οδηγίες για να πάω κάπου :fun:, ο τύπος, πολύ νέος, με το ipod nano στα αυτιά απάντησε χαλαρός και σαστισμένος.. Αν ήταν ημέρα διαδήλωσης, μάλλον θα μου ζητούσε ταυτότητα πρώτα και θα έλεγχε την τσάντα μου αν είχα..

Δεν ξέρω άμα το έχετε παρατηρήσει και εσείς (μπορεί να είναι δικό μου πρόβλημα) αλλά μετά τα τρελά που έκανε το youtube όταν βλέπεις ένα βίντεο δεν γεμίζει η μπάρα πιο κάτω από το σημείο που βρίσκεσαι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.