Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
έχει αλλάξει ο τρόπος εξέτασης στις πανελλαδικές; Την κοπέλα αυτή, δεν την είχες ξαναδει όλη τη χρονιά, ή σήμερα θυμήθηκε να ντυθεί έτσι;

Kαι σε μας ήταν σήμερα στην τάξη μου ένας γύρω στα 35 και μια γύρω στα 30.. :wassat:

Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έβγαλε διαφημιστικό για τις φοιτητικές εκλογές με τίτλο Be Alternative, η ειρωνεία σε όλο της το μεγαλείο :hang3:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0qyga8byIzs&feature=player_embedded]YouTube - Be Alternative | ΔΑΠ-ΝΔΦΚ 2011[/ame]

Πολύ απλά δεν θα είναι έτσι. Πιθανότατα θα μοιάζει με το παρακάτω.

iphone-5-maybe110425164634.jpeg

iphone_5_graphics.jpg

Κατ' εμέ ευτυχώς, γιατί το παραπάνω είναι απαίσιο. :hang3:

εγώ προτείνω να ψηφίσουν οι φοιτητές οτιδήποτε εκτός από τα μεγάλα κόμματα ...

αεει σιχτιρ (που ακούστηκε στο εξωτερικό να υπάρχουν τα κόμματα στα πανεπιστήμια !)

Το κακο φιλε μου ειναι οτι απο αυτους τους φοιτητες περιμενουμε να παρουν μπρος και να αλλαξουν την τραγικη κατασταση. :fie:

ΧΑ....ΧΑ....ΧΑ.....ΧΑ !!!!

Το κακο φιλε μου ειναι οτι απο αυτους τους φοιτητες περιμενουμε να παρουν μπρος και να αλλαξουν την τραγικη κατασταση. :fie:

ΧΑ....ΧΑ....ΧΑ.....ΧΑ !!!!

Ολοι αυτοι που ασχολουνται, εκτος απο το οτι θελουν να μπουν μετα καπου δημοσιο ή μεσα στην ιδια τη σχολη,

κοινως κατουρημενοποδιοφιληματα υπαρχουν και αυτοι που : "εχουν την εντυπωση οτι θα αλλαξουν οι ιδιοι κατι" .

Και τα 2 είδη μπορουν να σου κανουν και καλο και κακο, γενικα θελουν προσοχη :fun:

Οι ιδιοι δε νομιζω,ως ενα ατομο.

Οι ιδιοι ως το συνολο αυτων που ασχολουνται με αυτες τις γελοιοτητες στα πανεπιστημια,ειναι πολλοι και αμα ξυπνησουν θα εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ προσπαθησει να αλλαξουν κατι. :) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.