Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Εχω απεραντες φυστικοφυτειες που τις εχει δει και ο σπρεσβ διπλα απτο αυτοκινητοδρομιο και εχω εικονα.Απο κει και περα το καθε επαγγελμα εχει τις δυσκολιες του αρχηγε μου.Κι εμενα μπορει να μου ξεφυγει μια προθεσμια και να γινει καποιος γκομενα του ισοβιτη για καμμια πενταετια.Η να μην διαβασω λεξη προς λεξη κατι και να χασει καποιος 300.000/600.000 σκαη ιζ δε λιμιτ ,και μετα να πεινασω δια βιου.

Ομολογώ ότι δεν καταλαβαίνω τα γραφόμενα σου νόμιζα ότι άλλα έλεγες πριν.

Σίγουρα κάθε επάγγελμα έχει τις δικές του δυσκολίες που δεν τις καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι.

Για το "αρχηγέ μου" πάλι δεν ξέρω τη να πώ.Σίγουρα εκεί στην Αθήνα κάτι σας κάνουν.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Το καλύτερο νομίζω είναι με στυλό διαρκείας.

BTW Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες αύριο !!! :)

PS. Ότι και να συναντήσετε στην έκθεση μη το φοβηθείτε αν δε το ξέρετε ή δε το περιμένατε, αυτοσχεδιάστε...

Το καλύτερο νομίζω είναι με στυλό διαρκείας.

BTW Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλήνιες αύριο !!! :)

PS. Ότι και να συναντήσετε στην έκθεση μη το φοβηθείτε αν δε το ξέρετε ή δε το περιμένατε, αυτοσχεδιάστε...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=h9_a8xJesuQ]YouTube - Gandalf at Minas Tirith[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.