Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Παραλίγο να μου ρθει η καγκελόπορτα του σταθμου μετρό Συντάγματος στο κεφάλι.Στην πλατέια δμοιρίες απτή μία,ένας χαμός απο την άλλη,Τρεις τέσσερις βαλτοί μέσα στο σταθμό να φωνάζουν και να απασχολούν τους υπεύθυνους του σταθμού.Και δεν βρήκα και τον άνθρωπο που πήγα να συναντήσω.Ωραία πράγματα.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ccna module 1 final exam 96 %, δεν ξερω που εκανα λαθος και πηρα 96...

δεν λεει κιολας ρε γμτ..

Εμάς τότε τα παλιά τα χρόνια(πριν 2 χρόνια-ήμουν με την παλιά ύλη) στο τέλος έβγαζε ποιες ερωτήσεις έχουμε απαντήσει λάθος.

Παραλίγο να μου ρθει η καγκελόπορτα του σταθμου μετρό Συντάγματος στο κεφάλι.Στην πλατέια δμοιρίες απτή μία,ένας χαμός απο την άλλη,Τρεις τέσσερις βαλτοί μέσα στο σταθμό να φωνάζουν και να απασχολούν τους υπεύθυνους του σταθμού.Και δεν βρήκα και τον άνθρωπο που πήγα να συναντήσω.Ωραία πράγματα.

αμα της ειχες πει εξαρχης να κατσετε σπιτι να "της δειξεις την συλλογη με τα γραμματοσημα" θα τα ειχες γλιτωσει ολα.

αμα της ειχες πει εξαρχης να κατσετε σπιτι να "της δειξεις την συλλογη με τα γραμματοσημα" θα τα ειχες γλιτωσει ολα.

Lol...δεν πήγαινα για αυτό . :p Nα συναντήσω labιτη πήγαινα

Ρωτάει, σε ποια φάση θα ντυθεί και θα φύγει ο Gregorypeg1000...

Ακόμα αδυνατώ να καταλάβω αλλά δεν πειράζει. :p Εγώ εννοούσα ότι αυτό το πράγμα θα μπορούσε να πει ο Gregorypeg1000. Όπως του είπε ο Τσάκωνας για τα γραμματόσημα.

Κατσε ρε λατρεια,φταιει η λευκη βιβλος που στην ρημαδα την ελληνικη επαρχια οι νεαροι πριγκηπες το θεωρουν ντροπη να πανε να δουλεψουν στα χωραφια και τιναζουν την ανθισμενη αμυγδαλια η ανεβαινουν στην μεγαλουπολη και γεμιζει σιγα σιγα η επαρχια αλλοδαπους?

Για να κάτσης κάπου για δουλειά πρέπει να βγάζεις και λεφτά.

Όταν στα χωράφια δεν βγάζεις τότε πας εκεί που βγάζεις. Απλό είναι.

Αν νομίζετε ότι είναι καλά στα χωράφια ελάτε να γίνετε αγρότες σας λέω σίγουρα ότι δεν θέλει μέσων

και ότι αγοράζεις χωράφια με λιγότερα λεφτά απ' όσα χρειάζονται για ένα μουράτο αυτοκίνητο.

ενώ άνεργος στην Αθήνα βγάζεις πολλά λεφτά, ε; Δε λέω ότι είναι καλά να είσαι αγρότης στην Ελλάδα, κάθε άλλο. Αλλά από το να είσαι άνεργος, στην Αθήνα, είναι σαφώς καλύτερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.