Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Το κακό είναι ότι όταν το 1996 το ΚΚΕ έσκουζε για την λευκή βίβλο και ότι θέλουν να ρίξουν τον αγροτικό πληθυσμό κάτω από το 10% τους λέγαμε γραφικούς και δε τους δίναμε σημασία.

Κατσε ρε λατρεια,φταιει η λευκη βιβλος που στην ρημαδα την ελληνικη επαρχια οι νεαροι πριγκηπες το θεωρουν ντροπη να πανε να δουλεψουν στα χωραφια και τιναζουν την ανθισμενη αμυγδαλια η ανεβαινουν στην μεγαλουπολη και γεμιζει σιγα σιγα η επαρχια αλλοδαπους?

Κατσε ρε λατρεια,φταιει η λευκη βιβλος που στην ρημαδα την ελληνικη επαρχια οι νεαροι πριγκηπες το θεωρουν ντροπη να πανε να δουλεψουν στα χωραφια και τιναζουν την ανθισμενη αμυγδαλια η ανεβαινουν στην μεγαλουπολη και γεμιζει σιγα σιγα η επαρχια αλλοδαπους?

Με τέτοιες υπεραπλουστευμένες δίκην δικολάβου προσεγγίσεις, δείχνεις σαν να μην δίνεις δεκάρα για το πρόβλημα αλλά το μόνο που σε απασχολεί είναι μήπως και βγει κάπου σωστό το ΚΚΕ.

Το προφανές είπε το ΚΚΕ δεν έκανε καμιά σοβαρή μαντεψιά

Χρειαζοταν το ΚΚΕ; Μονοι μας δε θα το καταλαβαιναμε; Σιγα τι μας ειπαν.

Η εντονη αστικοποιηση εκεινων των ετων το φωναζε.

----------------------------------------------------------------

Δεν παλευονται οι καμμενοι! :hang3:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PspagsTFvlg&feature=player_embedded]YouTube - Kiss Transmission Device #DigInfo[/ame]

Με τέτοιες υπεραπλουστευμένες δίκην δικολάβου προσεγγίσεις, δείχνεις σαν να μην δίνεις δεκάρα για το πρόβλημα αλλά το μόνο που σε απασχολεί είναι μήπως και βγει κάπου σωστό το ΚΚΕ.

Το προφανές είπε το ΚΚΕ δεν έκανε καμιά σοβαρή μαντεψιά

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι κακο το οτι ηρθε ο ευρωπαιος και ειπε "ξερετε,περιοριστε την παραγωγη σας εδω κι εκει μπλα μπλα γιατι θα μπουκωσετε την αγορα και θα υποτιμηθουν τα προιοντα σας και εσεις θα πεινασετε".-υπερ- Κρατικη παρεμβαση για να μην πεινασουν οι αγροτες ηταν,για ποιον λογο ναναι κακο?Ειναι καλο οταν το κανουν αυτονομα οι αγροτες πετωντας μερος της παραγωγης στα σκουπιδια πχ?

Ειναι ομως τοσο κρυφο οτι -μερικοι- ελληνες αγροτες πηραν επιδοτησεις και τις κανανε μπιτσιζ και μερσεντες ?

Η ευρωπη τους φταιει?

Εγω ειμαι ρατσιστης / ευρωλιγουρης που βλεπω μονο αλλοδαπους να εργαζονται πια στα χωραφια?(Οι οποιοι φυσικα δεν αρπαξαν κανενος την δουλεια με την βια,αλλα βρηκαν κενες θεσεις απο τους ημεδαπους)

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι κακο το οτι ηρθε ο ευρωπαιος και ειπε "ξερετε,περιοριστε την παραγωγη σας εδω κι εκει μπλα μπλα γιατι θα μπουκωσετε την αγορα και θα υποτιμηθουν τα προιοντα σας και εσεις θα πεινασετε".-υπερ- Κρατικη παρεμβαση για να μην πεινασουν οι αγροτες ηταν,για ποιον λογο ναναι κακο?Ειναι καλο οταν το κανουν αυτονομα οι αγροτες πετωντας μερος της παραγωγης στα σκουπιδια πχ?

Ειναι ομως τοσο κρυφο οτι -μερικοι- ελληνες αγροτες πηραν επιδοτησεις και τις κανανε μπιτσιζ και μερσεντες ?

Η ευρωπη τους φταιει?

Εγω ειμαι ρατσιστης / ευρωλιγουρης που βλεπω μονο αλλοδαπους να εργαζονται πια στα χωραφια?(Οι οποιοι φυσικα δεν αρπαξαν κανενος την δουλεια με την βια,αλλα βρηκαν κενες θεσεις απο τους ημεδαπους)

Το Αγροτικό Πρόβλημα ― Μια περίπτωση αγοραιοποίησης

Η ευρωπη τους φταιει?

Όταν δεν λύνεις τα προβλήματα, αλλά τα κρύβεις, όταν αφήνεις στο χώρο να λυμαίνονται λαμόγια που παρασιτούν της δουλειάς του αγρότη (μεσάζοντες) και όταν δεν προωθείς την σωστή λειτουργία των αγροτικών συνεταιρισμών μετατρέποντάς τους σε φυτώρια ρουσφετιού αντί να τα κάνεις κέντρα ανάπτυξης και κερδοφορίας, τότε αποτέλεσμα αυτού είναι η φυγή των νέων στην κάθε μεγαλόπολη για την αναζήτηση καλής τύχης. Γιατί δε πιστεύω να έφευγε κανείς από τα χωράφια αν ο πλούτος τους δεν εξαργυρωνόταν δίκαια.

Γι'αυτό έχει 1 ευρώ η μία μελιτζάνα(ναι σωστά διαβάσατε) και 46 cent το ένα λεμόνι(εκ Ισπανίας) στο republic?

Μάλλον για τσι-μπούκωμα της αγοράς μου κάνει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.