Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Η τροπολογία για τις μεταγραφές βρίσκετε σε αυτό το νομοσχέδιο (σε μια από τις τελευταίες σελίδες) και όπως βλέπεις στο site της Βουλής είναι στις συζητήσεις και ψήφιση.

(Δες και εδώ ,κατέβα στο 2)

Δεκτό για αυτό που λες για την φίλη σου απλά δεν είναι όλα έτσι. (στα οικονομικά έχει και πολύ χαμηλόβαθμα τμήματα)

σεβαστο οτι δεν χει ψιφηστει αλλα το θεωρω δεδομενο;)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Ναι ρε και εγώ το ίδιο πιστεύω, απλά δεν πρέπει να παίρνεις την ελπίδα από τους πολύτεκνους.

δε παιρνω τπτ, αυτοι που εχουν εισοδημα κατω απο 50κ θα εχουν δικαιωμα..

η κοπελα αυτη ειχε πολλα λεφτα..(~5 μαγαζια γνωστης αλυσιδας)

και μιλαω για λεφτα γιατι χωρις αυτα δεν πας πουθενα στις πανελλαδικες..

Αντί να ανοίξουν περισσότερες σχολές γεωπονίας στην περιφέρεια, και να κλείσουν της Αθήνας (και της Θεσ/νίκης αν υπάρχει), κλείνουν στην περιφέρεια... Σχεδιασμός, όχι αστεία. Σχεδιασμός για την εξαφάνιση της οποιασδήποτε μορφής γεωργικής παραγωγής. Ήδη εισάγουμε πολωνικές τομάτες, πατάτες από την Αίγυπτο, κρεμμύδια από την Αργεντινή, λάδι από την Ιταλία, και την Ισπανία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

Αντί να υπάρξουν κίνητρα ώστε οι φοιτητές που περνάνε σε αυτές τις υποτιμημένες σχολές να ασχοληθούν και να τις τελειώσουν, τις κλείνουν τελείως :wall:

Το κακό είναι ότι όταν το 1996 το ΚΚΕ έσκουζε για την λευκή βίβλο και ότι θέλουν να ρίξουν τον αγροτικό πληθυσμό κάτω από το 10% τους λέγαμε γραφικούς και δε τους δίναμε σημασία.

Το κακό είναι ότι όταν το 1996 το ΚΚΕ έσκουζε για την λευκή βίβλο και ότι θέλουν να ρίξουν τον αγροτικό πληθυσμό κάτω από το 10% τους λέγαμε γραφικούς και δε τους δίναμε σημασία.

Ακόμα να ανοίξεις νέο θέμα; :p

Αντί να ανοίξουν περισσότερες σχολές γεωπονίας στην περιφέρεια, και να κλείσουν της Αθήνας (και της Θεσ/νίκης αν υπάρχει), κλείνουν στην περιφέρεια... Σχεδιασμός, όχι αστεία. Σχεδιασμός για την εξαφάνιση της οποιασδήποτε μορφής γεωργικής παραγωγής. Ήδη εισάγουμε πολωνικές τομάτες, πατάτες από την Αίγυπτο, κρεμμύδια από την Αργεντινή, λάδι από την Ιταλία, και την Ισπανία και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...

Αντί να υπάρξουν κίνητρα ώστε οι φοιτητές που περνάνε σε αυτές τις υποτιμημένες σχολές να ασχοληθούν και να τις τελειώσουν, τις κλείνουν τελείως :wall:

Το θεμα δεν ειναι μονο να μην κλεισουν οι σχολες,αλλα να δινει το κρατος και τη δυνατοτητα στον νεο,να κανει επιχειρηση μετα τη σχολη,αλλα οπως λες ολα εισαγονται πλεον.... :confused:

Λεω εγω τωρα φανταστικο σεναριο ειναι αλλα εγω τωρα,φανταζεστε να κερδισουμε την eurovision?

Και να μας που εεεε του χρονου πρεπει να γινει στην χωρα σας.:dance3:

στην υπαιθρο με ψαθινες καρεκλιτσες , φωτορυθμικα&ηχος πανηγύρι φαση

τηλεοπτικη καλυψη με καμερα κινητου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.