Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Judas Priest/Whitesnake = γατακια μπροστα σε αυτο που θα δει ο papajim και εγω και οποιος αλλος ερθει ;)

Υ.Γ: Αμα σκασει μυτη ο Gilmour,θα καταρευσω!!! (ειδικα αμα τραγουδησει το Comfortably Numb!)

Υ.Γ: Αμα σκασει μυτη ο Gilmour,θα καταρευσω!!! (ειδικα αμα τραγουδησει το Comfortably Numb!)

Κάπως έτσι??? :p

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=tp2Kuc3vomU&feature=related]YouTube - Ράδιο Αρβύλα 29/12/2010-θα καταρευσω (Τελικος MASTERCHEF)[/ame]

ωραια μολις διαπιστωσα οτι μου ηρθε κληση απο αυστριακη αστυνομια,

Τσακονα, αν δεν την πληρωσω τι γινεται? ερχεται μετα Ελλαδα ή μονο αν με ποιασουν ξανα Αυστρια?

εγω θα παω judas priest +whitesnake ετσι για να γουσταρουμε

Κι εγώ έλεγα να πάω στο διήμερο Θεσσαλονίκη. Αλλά :

1) Μόνος μου δε παω, γιατί όπως και να το κάνουμε η παρέα είναι must

2) Έχω κλείσει ήδη εισιτήρια για 2 συναυλίες και ξέφευγε το ποσό :p

@Hydra

Αμα βγει ο Gilmour θα τα κάνω πάνω μου (απο χαρά :p). Θα έχω κάψει και το cd λόγω εξεταστικής - διάβασμα εκείνες τις μέρες... Πωπω δε μπορώ, το σκέφτομαι και φτιάχνομαι...

PS. Καλά το απο πάνω πάει στις ατάκες του LAB :p

Να πω και γω το τελείως άσχετο...εχει/ξερει κανεις θεση σε δουλεια...? ειναι ολιγον αναγκη..οπως σε ολους μας απλα ρωταω !

Υ/Γ. Ντρεπομαι που το ζηταω αλλα ειμαι λιγακι σε απογνωση :p

Οχι κακιες γλωσσες για κινητό που εκανα thread, 20ευρα θα μου κοστισει :p

για γρηγορη δουλεια μπορεις να πας για διανομη φυλλαδιων, για χαρτζιλικι μπορεις να φτιαχνεις υπολογιστες, αν φτιαξεις το βιογραφικο σου μπορεις να το στειλεις σε part time δουλειες οπου ψαχνουν το τελευταιο καιρο αρκετες εταιριες.

Ρολαροντας ετσι θα εχεις την ανεση να βρεις μια καλη δουλεια.

Πηγαινε και σε κανα σουπερ μαρκετ.

Εναν φιλο τον εχουν παρει για part time 2 συνεχομενες χρονιες σε 2 διαφορετικα καταστηματα Γ****** και μαλιστα μεσα σε 2 μερες.

Δε χανεις τιποτα...

Παίδες επειδή μιλάω για Λονδίνο, και επειδή έμενα εκεί 8 χρόνια, και είχα 2 αυτοκίνητα, σας λεω πως δεν χρειάζεται επ ουδενί.

Ταξί και άγιος ο θεος, πιο φθηνά και πιο σίγουρα, και μετρό για ΟΛΑ τα άλλα ;)

Φθηνά τα ταξί στο Λονδίνο; :shout:

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι για δουλειά έφυγα από Terminal 1 και πήγα κοντά στο Terminal 4 σε ένα business center, λιγότερο από 7λεπτά στο ταξί.. 24 ευρώ! Πάλι καλά που τα πλήρωνε η εταιρεία :hehe:

Οπα, 24 ευρω ~17 λίρες για να πάς Τ1 σε Τ4 κάτι πάει στραβά, εκτός αν πήγε Τ1 Heathrow σε Τ4 Gatwick :D

Οχι δεν είναι φθηνά τα ταξί, αλλά δεν είναι φθηνά και τα αυτοκίνητα, και αν τα χρησημοποιείς ΜΟΝΟ το ΣΚ, που τότε τα κουνάς ουσιαστικά, με ασφάλειες, κόστος αγοράς, road tax, parking permit, trust me σου βγαίνει και πιο φθηνά να πάρεις ταξί σε ΚΑΘΕ έξοδο.

Tried and tested ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.