Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Παίδες, αν ενδιαφέρεται κανείς ή μπορείτε να ενημερώσετε κανένα γνωστό για Μιτο Λευκό, 5ος 2009 (σε 10 μέρες 2 ετών) με 30κ χμ, άριστο, φουλ σέρβις, με πολλά εξτρά κλπ, ας ρίξει ένα πμ!

Ευχαριστώ σας

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Χώρα με το καλό, οπότε δεν θα χρειάζομαι όχημα ;)

Ναι δικό μου είναι το μωρό αλλά δεν έχει νόημα να το πάρω μαζί μου δυστηχώς... χαρτί ειναι το κορίτσι.

Χώρα με το καλό, οπότε δεν θα χρειάζομαι όχημα ;)

Ναι δικό μου είναι το μωρό αλλά δεν έχει νόημα να το πάρω μαζί μου δυστηχώς... χαρτί ειναι το κορίτσι.

Γιατι να μην το παρεις μαζι δηλαδη?Στην Ζιμπαμπουε πας?:hmm:

Τρελαίνομαι...Σεληνιάζομαι....βγάζω σπυριά!:rant:

Αγοράζεις κάτι, πάς να βγάλεις αυτά τα κ@λοαυτοκόλητα που έχει επάνω, και μένει το μισό κολλημένο!

Πρέπει δηλ. να παλεύεις με βενζίνες, οινοπνεύματα κτλ. επειδή αυτοί πάνε να βγάλουν απο την μύγα euro?

Αλήτες!:rant:

Όχι απλά σε μερικές Ευρωπαικές πρωτεύουσες τα αυτοκίνητα δεν έχεις λόγο να έχεις με τα εξαιρετικά ΜΜΜ που έχουν.

Να το πάρω μαζί μου και να σκονίζεται στον δρόμο για να το κουνήσω κάνα ΣΚ και αν δεν έχει νόημα.

Τρελαίνομαι...Σεληνιάζομαι....βγάζω σπυριά!:rant:

Αγοράζεις κάτι, πάς να βγάλεις αυτά τα κ@λοαυτοκόλητα που έχει επάνω, και μένει το μισό κολλημένο!

Πρέπει δηλ. να παλεύεις με βενζίνες, οινοπνεύματα κτλ. επειδή αυτοί πάνε να βγάλουν απο την μύγα euro?

Αλήτες!:rant:

ατμό δοκίμασες;:p

Όχι απλά σε μερικές Ευρωπαικές πρωτεύουσες τα αυτοκίνητα δεν έχεις λόγο να έχεις με τα εξαιρετικά ΜΜΜ που έχουν.

Να το πάρω μαζί μου και να σκονίζεται στον δρόμο για να το κουνήσω κάνα ΣΚ και αν δεν έχει νόημα.

Δηλαδη ολα θα τα κανεις με τα μεσα μαζικης μεταφορας?Και αν θελεις να μεταφερεις κατι η να πας καποιον στο νοσοκομειο για παραδειγμα το βραδυ?

Επιμενω γιατι μου φαινεται οτι θα παρεις σιγουρα αμαξι εκει,αν οχι αμεσως σε λιγους μηνες.Και επειδη το αμαξι,το εχεις και το γουσταρεις γιατι να το δωσεις?Απλα ξανασκεψου το.:)

Σχετικό είναι γιατί άμα πάει Λονδίνο π.χ. θα πληρώνει τα μαλλιοκέφαλα του κάθε μέρα για να το βάλει μέσα στην πόλη, εδώ εμείς πήγαμε μια μέρα και δώσαμε 5 ευρώ (άμα θυμάμαι καλά) + οι φόροι για τους ρύπους είναι και στην Αγγλία αρκετοί (από Top Gear ότι είχα δει).

Aπο την άλλη άμα πάει σε πόλη όπως Κοπεγχάγη όλοι είναι με ποδήλατα και άμα χτύπα ξύλο χρειαστεί νοσοκομείο το σύστημα είναι αρκετά καλό και δεν θα έχει θέματα.

Αν θες να μεταφέρεις κάτι φυσιολογικού όγκου, το μεταφέρεις με ΜΜΜ. Αν είναι καναπέδες κρεβάτια κλπ, είτε μεταφορική, είτε νοικιάζεις φορτηγάκι για όσο σου χρειάζεται. Απλά πράγματα :)

Δηλαδη ολα θα τα κανεις με τα μεσα μαζικης μεταφορας?Και αν θελεις να μεταφερεις κατι η να πας καποιον στο νοσοκομειο για παραδειγμα το βραδυ?

Επιμενω γιατι μου φαινεται οτι θα παρεις σιγουρα αμαξι εκει,αν οχι αμεσως σε λιγους μηνες.Και επειδη το αμαξι,το εχεις και το γουσταρεις γιατι να το δωσεις?Απλα ξανασκεψου το.:)

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα.

Ναι μεν τα ΜΜΜ δεν έχουν καμία σχέση με το Ελλάντα, αλλά δεν συγκρίνεται να έχεις το δίκό σου αυτοκίνητο. Θές να πάς κάπου το παίρνεις, θές να πάρεις μια γκόμενα και να κάνεις άλλα πράματα μέσα στο αυτοκίνητο τα κάνεις.... :p

Στα ΜΜΜ πού θα τα κάνεις αυτά..;

Βασικά ότι θές μπορείς να το κάνεις, απλά συζήτηση κάνουμε. :)

Σχετικό είναι γιατί άμα πάει Λονδίνο π.χ. θα πληρώνει τα μαλλιοκέφαλα του κάθε μέρα για να το βάλει μέσα στην πόλη, εδώ εμείς πήγαμε μια μέρα και δώσαμε 5 ευρώ (άμα θυμάμαι καλά) + οι φόροι για τους ρύπους είναι και στην Αγγλία αρκετοί (από Top Gear ότι είχα δει).

Aπο την άλλη άμα πάει σε πόλη όπως Κοπεγχάγη όλοι είναι με ποδήλατα και άμα χτύπα ξύλο χρειαστεί νοσοκομείο το σύστημα είναι αρκετά καλό και δεν θα έχει θέματα.

Για Λονδίνο δεν το συζητάμε (και γενικότερα Αγγλία) θες δεξιοτίμονο γιατί δεν θα βλέπεις τίποτα από τους καθρέπτες και δεν είναι για πολλά πολλά.

Για την υπόλοιπη Ευρώπη όμως αξίζει. Τώρα αν αξίζει να πάρεις το ελληνικό ή να αγοράσεις από εκεί (και πιθανώς με leasing λόγω extra φοροαπαλλαγής) θέλει ψάξιμο.

Αξίζει γιατί στην απόσταση Αθήνας - Θεσσαλονίκης αν είσαι π.χ. Βέλγιο πας σε 5 χώρες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.