Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Η χαζή ερώτηση της ημέρας!:)

Ελληνική ερμηνεία του troll-άρω υπάρχει για εμάς ''τους νέους'' που μεγαλώσαμε με ασπρόμαυρη τηλεόραση?

προσωπικά δεν μπορώ να σου δωσω ένα καθαρό ορισμό αλλά αν ψάξεις τα ποστ του overvolt και του gdp77 (και άλλων φυσικά) θα καταλάβεις επακριβώς την έννοια

Ρωτάω επειδή είναι βλέπω της μόδας στο off-topic, να αρχίσω να το κάνω και 'γώ.:p

τα tag στο καθε thread ποιος τα βαζει? astrolabe σε εχουν taggarei improper, το δε trolololololo εμπνευσμενο :D

Μεσα σε 5 λεπτα εκει που διαβαζα,σκοτεινιασαν ολα (λεω εχασα το φως μου; ),εξω ριχνει καρεκλες και δε φαινεται τιποτα 30 μετρα μακρια απ'τη βερατνα μου.

Μεσα σε 5 λεπτα εκει που διαβαζα,σκοτεινιασαν ολα (λεω εχασα το φως μου; ),εξω ριχνει καρεκλες και δε φαινεται τιποτα 30 μετρα μακρια απ'τη βερατνα μου.

Και εγώ λέω θα σου ήρθε σκοτοδίνη από το πολύ διάβασμα :hehe:

Τι να δείξουν... αυτόν παίζει να τον έχουν φάει χρόνια τώρα, αλλά τώρα "χρειάστηκαν" να τον σκοτώσουν..

Δεν είναι εκεί το θέμα. Ας υποθέσουμε πως ζούσε μέχρι σήμερα, θα είχαν το βιτνεο στο ίντερνετ?? Σε δίκτυο του πενταγώνου ήταν σιγά μη βγει και στο διαδίκτυο...

@filthy για σένα :p

Stephen Fry στο Twitter

Larky fun this morning doing a voice for TomTom and Garmin GPS systems. So you can swear at me when I say "if possible do a U turn"

Άμα είχα TomTom θα το έβαζα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.