Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Τι να δείξουν... αυτόν παίζει να τον έχουν φάει χρόνια τώρα, αλλά τώρα "χρειάστηκαν" να τον σκοτώσουν..

πιστευεις? και αν ναι που το βασιζεις?

Perikli, τα ΜΜΕ ειναι οι ληστες της πληροφοριας, δεν υπαρχει περιπτωση να μην το εχει καποιος, το θεμα ειναι αν υπαρχει ελευθερο.

βάζεις δύσκολα.

Πιο ψαρωτικό (για τους άλλους) θα είναι πάντως ο Vader. Πόσοι να ξέρουν τον Fry;

Αναρωτιέμαι τι θα λέει άμα κάνεις λάθος. Why don't you bloody follow my instructions. Και όταν ανοίγει θα σου λέει ένα παρατεταμένο Hello Thereeeeeeee. (βλέπε QI). :p

Η χαζή ερώτηση της ημέρας!:)

Ελληνική ερμηνεία του troll-άρω υπάρχει για εμάς ''τους νέους'' που μεγαλώσαμε με ασπρόμαυρη τηλεόραση?

Μην ακους τους αλλους θα στο πω εγω με παραδειγματα να καταλαβεις

Τζουτζουκα μου ελα να σου τρολλαρω τον πωλο =ΚΑΛΟ

Μλκ εκει που καθομουν εχθες και τιναζα την ανθισμενη αμυγδαλια,με τρολλαραν οι καπς =ΚΑΚΟ

To ΔΝΤ τρολλαρε την Αργεντινη=ΚΑΚΟ

Ξενογλωσσα

USA trolled Osama Bin Laden

I accidentally the whole troll

Θα βρεις διάφορα εάν ψάξεις (χωρίς να σημαίνει ότι είναι πάντα αλήθεια)

» Red Alert: Government Had Osama bin Laden Frozen for Years Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!

τι να πω μενω αφωνος, ειλικρινα αδυνατω πλεον να πιστεψω τι ειναι αληθινο κ τι ψεμα...δεν πειθομαι απο αυτη την ειδηση, αλλα με την ιδια λογικη δεν πειθομαι και για το αντιθετο.

Ειναι τραγικο να ξοδευονται ζωες και τρισεκατομυρια για προσωπικες φιλοδοξιες τηλελαγνειας, ειναι αδικο.

Και τι μενει, τιποτα..

Μην ακους τους αλλους θα στο πω εγω με παραδειγματα να καταλαβεις

Τζουτζουκα μου ελα να σου τρολλαρω τον πωλο =ΚΑΛΟ

Μλκ εκει που καθομουν εχθες και τιναζα την ανθισμενη αμυγδαλια,με τρολλαραν οι καπς =ΚΑΚΟ

To ΔΝΤ τρολλαρε την Αργεντινη=ΚΑΚΟ

Ξενογλωσσα

USA trolled Osama Bin Laden

I accidentally the whole troll

Tsakona περιπτωσιολογε :D πηγαινε να τρολαρεις τα λαστιχα σου καπου, γτ σε βλεπω να σε τρολαρουν zundappακια (τσακο bike).

Διάβαζα για το όργανο του Corti... ε και λέω δεν πάω να ρίξω και μια ματιά στο wikipedia...? και δόξα τον Θεό μου έλυσε όλες τις απορίες το παρακάτω απόσπασμα...

The shear on the hairs opens non-selective transduction ion channels that are permeable to potassium and calcium, leading to hair cell plasma membrane depolarization, activation of voltage-dependent calcium channels at the synaptic basolateral pole of the cells which triggers vesicle exocytosis and liberation of glutamate neurotransmitter to the synaptic cleft and electrical signaling to the auditory cortex via spiral ganglion neurons.
:hehe: και νόμιζα ότι οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα είναι δύσκολα... έλεος, πως θα τα καταλάβει αυτά, ένας άνθρωπος που απλά θέλει να διαβάσει...?

εδιτ:

@fotme, η μεγαλύτερη επιτυχία του παγκόσμιου λόμπυ των μαμάτων, είναι η εγκαθίδρυση της δημοκρατίας και της ελευθερίας του λόγου με τέτοιο τρόπο, που ορισμένες φορές η αλήθεια να φαίνεται σαν τραγικό ψέμα και ηλιθιότητα... λες, "σιγά μην το έκαναν αυτό, είναι παράλογο"... χεχε, τον πέτυχαν τον σκοπό τους...

Έχεις δικαστήριο. Πληρώνεις δικηγόρο για συμπαράσταση. Παίρνει αναβολή. Έχεις το νέο δικαστήριο. Πληρώνεις δικηγόρο πάλι για συμπαράσταση. Ξαναπαίρνει αναβολή.

Και αυτό για να δικάσουν ότι είχες "πρόθεση" να δουλέψεις σε ένα χώρο που δεν είχε άδεια λειτουργίας. Πρόσεξε, όχι ότι δούλεψες/δουλεύεις εκεί. Ότι είχες ΠΡΟΘΕΣΗ να δουλέψεις εκεί.

Η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν είναι μόνο τυφλή...είναι και ηλίθια.

Άντε τώρα άνεργος να στάζει 200ρικα κάθε φορά που πατάει το πόδι του στο δικαστήριο μόνο και μόνο για να πάρει αναβολή μία δίκη που (δεν θα) έπρεπε να είχε γίνει πριν 6 χρόνια...

ά και το κερασάκι στην τούρτα; Η κατηγορία είναι πρόθεση να ασκήσεις ένα επάγγελμα .....με το οποίο δεν έχεις ΚΑΜΙΑ σχέση.

Καλα πολυ Inception φαση χτες και σημερα.

Βλεπω ονειρο,ξερω οτι βλεπω ονειρο και μεσα στο ονειρο ξερω οτι ειναι ονειρο αλλα δεν μπορω να ξυπνησω και οταν ξυπναω στ'αληθεια,νομιζω οτι ξυπνησα καπου σε καποιο ονειρο,οποτε ξαναπεφτω για υπνο και κλεινω τα ματια για να το εξακριβωσω,αλλα αντε παλι τα ιδια....

Το ιδιο και χτες.

Ειναι και πιο εμπλουτισμενο το δικο μου σεναριο. :)

Καλημερες!!!

το παραπανω μυνημα γραφτηκε σε πραγματικο χρονο και οσο ειμαι ξυπνιος

:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.