Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Deninho, βγες λιγο στην φυση, παρε αερα κ ξεχασε για λιγο την χλωριδα του πανεπιστημιου. :)

το θέμα είναι ότι πρώτη φορά το παρατήρησα την προηγούμενη εβδομάδα, που ήμουν στο χωριό :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
μαγκες 1 βδομαδουλα ακριβως για την εβδομαδα των παθων..........

με αυτο το κ$^$%6λο αοδε τι θα κανω???

Οι προσευχές δε κάνουν τπτ. - double checked - :p

1) Μπορεις να έχεις pdf του αοδε δίπλα απο το tab του thelab

2) Μπορεις να κλείσεις τα πάντα και να σκιστείς στο διάβασμα του αοδε (γιατί είναι παπαγαλία το μαμημένο) όσο κι αν σου φαίνεται βαρετό

3) Μπορείς να το ξεχάσεις και να επικεντρωθείς στα άλλα και τις τελευταίες δύο μέρες πριν δώσεις πλακώνεσε στο αοδε κι ότι γίνει.

4) Αν και δε πιστεύω να σε ακούσει, προσεύχεσαι και περιμένεις αποτελέσματα... - Άμα επιλέξεις αυτό πες μου αν Τον είδες

:p

-

Μαγκες ακουστε.

Ειναι δυσκολες οι επομενες βδομαδες.Εγω τους 2 τελευταιους μηνες τα παρατησα ,μου τυχαν διαφορα...εχασα τη μπαλα για λιγο και τωρα ακομη τρεχω να τη φτασω.

Καλη επιτυχια να 'χουμε και να θυμαστε : δεν περναν οι καλυτεροι ουτε οι εξυπνοτεροι.

Περναν οσοι εχουν την ικανοτητα να συγκεντρωνονται ευκολα και να μην αποσπωνται.Εγω πχ και πολλα αλλα παιδια αυτο δεν το χουμε.

Η συμβουλη μου ειναι να μην αγχεσθε,οτι διαβασατε διαβασατε και οτι προλαβενετε να διαβασετε θα το διαβασετε.Αυτο ειναι ολο.

Η απαισιοδοξια δεν οφελει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.