Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
well πιστεύω ότι η κάθε γυναίκα έχει άλλο κουμπι. ετσι νομίζω δηλαδή.

Εμ είδες που 'σαι μικρός και δε ξέρεις. Δες εδώ την εμπειρία να μιλάει (από τις επικές στιγμές του offtopic του Λάμπη)

Φτυσιμο φτυσιμο φτυσιμο και ενα μικρο μεριδιο κακομεταχειρισης οταν το τραβαει ο οργανισμος της και το απαιτει με τον τροπο της.

Αυτο πιστευω πως θελει η γυναικα για να μην βαρεθει καποιον.

Η γυναικες θελουν και την αγριαδα τους παιδες, δεν θελουν συνεχεια να ειναι ολα καλα, ενας τσακωμος και ενα χαστουκι συνοδευομενο απο ενα ελαφρυ βρισιδι σε πολλες περιπτωσεις σωζει μια σχεση...
Φιλε μου δεν μπορει κανεις ανθρωπος να ειναι αρεστος απο ολους ειδικα οταν μιλαμε για τον λαο μας που ολοι ξερουν τα παντα και θελουν να πιστευουν πως δεν υπαρχει αλλος καλυτερος.

Οπως και να εχει δεν ειπα να βαρεσεις μια γυναικα αν σου κανει νερα, ειπα να την βαρεσεις οταν θα καταλαβεις πως το ζηταει ο οργανισμος της. Πιστεψε με πως αρεσει σε ΟΛΕΣ τις γυναικες να σηκωνει αναστημα και χερι ο αντρας. Προς θεου δεν λεω να την κανεις μαυρη στο ξυλο.

Είπα να βάλω το safari να δω πως φένεται ένα site και μέχρι να κάνει εγκατάσταση πήγαινες για νούμερο 2 κι ερχόσουν χαλαρά :fist:

EDIT: Επίσης γιατί μόνο η IE είναι τόσο βλαμένος ??? :hang3:

Είπα να βάλω το safari να δω πως φένεται ένα site και μέχρι να κάνει εγκατάσταση πήγαινες για νούμερο 2 κι ερχόσουν χαλαρά :fist:

μη σου πω βλέπεις και την όλα τα LOTR αν είναι παλιό το μηχάνημα :hehe:

εντάξει το ξέρω οτι η σύνδεσή μου έχει packet loss.....αλλά παίζει να μου κάνει κάποιος πλάκα με το forum.....

τρώω άκυρο από το σερβερ να περιμένω για την επόμενη αναζήτηση 1050 δευτερόλεπτα.....

και τώρα πόσταρα στο thread ψηφιακές φωτογραφίες.....για να συγχαρώ το Galioni....και το ποστ βρέθηκε πριν από την απάντησή του.... :triniti:

αν μου κάνετε καμιά πλάκα σας έσκισα:p

και τώρα αυτό το ποστ βρέθηκε πάνω από το ποστ του Martyras που υπήρχε ήδη.....wtf :hehe:

εντάξει το ξέρω οτι η σύνδεσή μου έχει packet loss.....αλλά παίζει να μου κάνει κάποιος πλάκα με το forum.....

τρώω άκυρο από το σερβερ να περιμένω για την επόμενη αναζήτηση 1050 δευτερόλεπτα.....

και τώρα πόσταρα στο thread ψηφιακές φωτογραφίες.....για να συγχαρώ το Galioni....και το ποστ βρέθηκε πριν από την απάντησή του.... :triniti:

αν μου κάνετε καμιά πλάκα σας έσκισα:p

και τώρα αυτό το ποστ βρέθηκε πάνω από το ποστ του Martyras που υπήρχε ήδη.....wtf :hehe:

Έφαγε ένας στούκας η ώρα του σέρβερ, πρέπει να ναι οκ τώρα :)

Έφαγε ένας στούκας η ώρα του σέρβερ, πρέπει να ναι οκ τώρα :)

δεν λες τίποτα, σκέτο time travel η κατάσταση... στο funny pictures thread εμφανίζεται πρώτο το ποστ του zomg που κάνει quote το ποστ του honda22 που είναι μετά...

5 ώρες τι λέγατε μα το θεο δηλαδή?

Αν και εγώ θα είμαι 10000 % με τον καράφλα.

Επειδή και εγώ είμαι του "ποιήματος" και το γουστάρω, τώρα πια όσο πιο "κάφρος" και "ξερός" είμαι, τόσο πιο πολύ γουστάρουν και οι μπίτσεζ. Φίλους και φίλες έχουν πολλές / πολλούς. 8====D είναι ζόρικο να βρούν τώρα πιά.

Δεν πα να σου λένε για ρομαντισμό, άμαξες, πρίγκιπες και άλογα, αυτές μόνο το 3ο πόδι από τα άλογα σκέφτονται, επικαλυμμένο από τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Τώρα βέβαια θα με πείτε φαιδρό, μισογύνη, και καπιτάλα, αλλά κάντο και αν δεν "δεις το φως" θα φάω την 27άρα μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.