Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Άντε και με την κόρη:)

Μπα λέμε να κάνουμε διάλλειμα από γέννες, τουλάχιστον για τα επόμενα 15-20 χρόνια :hehe:

(μα 4.6 κιλα??)

Αφού σου έχω πει: δε γ**άω, ζωγραφίζω.

Pics or It Didn't Happen.:p

attachment.php?attachmentid=44401&stc=1&d=1303945966

post-129-1416075176,3097_thumb.jpg

θα μπορούσε κάποιος newposter να βάλει στην αρχική την είδηση για το πόσο σκ*τά τα έκανε η sony στο playstation network ? κάτι παρόμοιο υπάρχει και με την microsoft και phishing μέσω του modern warfare 2.

Δώστε Olivia Wilde στον λαό και ας είναι και μάπα ταινία

So f*****g true :hehe:

Πέρναγα έξω από το Prince Oliver στην Κηφισιά και βλέπω 80-90% εκπτώσεις λόγο μετακόμισης. Για να μην τα πολυλογούμε Από 1000 ευρώ πλήρωσα 108 :p και εγκρίθηκε η φοιτητική VISA για το Αμερικα :)

θα μπορούσε κάποιος newposter να βάλει στην αρχική την είδηση για το πόσο σκ*τά τα έκανε η sony στο playstation network ? κάτι παρόμοιο υπάρχει και με την microsoft και phishing μέσω του modern warfare 2.

+1

ROFL

@fragma δεν είπε πέφτουλας εγώ.

Δεν είναι θέμα πέφτουλα ή όχι. Το θέμα είναι ότι πρέπει να κάνεις κάτι (όχι προσωπικά εσύ, ο οποιοσδήποτε είναι στην ίδια θέση !) σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλιώς στο τέλος καταλήγεις φιλενάδας...

ROFL

@fragma δεν είπε πέφτουλας εγώ.

ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ?

αυτα τα παπατζιλικια τα διαδιδουμε εμεις που μαμαμε για να ακουτε εσεις που δεν μαματε και να καθεστε στα αυγα σας.

Δεν ξερω αν φταιει που ειμαι ο Τσακωνας © αλλα τα τελευταια 10 χρονια,οσο πιο λυσσασμενες αττακες πεταω στις μπιτσιζ τοσο πιο πολυ κολλανε.Μερικες φορες βεβαια χρειαζεται και να γκουγκλαρω για να τους παιρνω σιντια η αλλες γυναικειες μ@λ@κιες αλλα στο τελος καθονται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.