Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Όλος ο κόσμος, πίστεψέ με. Ειδικά οι Άγγλοι είναι τρελοί με τη βασιλική οικογένεια (για να μην την έχουν κυνηγήσει ακόμα:p)

Αυτό παραδόξως είναι μεγάλη παρανόηση. Μόλις το 30% των Άγγλων δείχνει ενδιαφέρον για την Βασιλική οικογένεια. Οι υπόλοιποι είναι αδιάφοροι, ενώ τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλώνει το ποσοστό αυτών που δε θέλουν βασιλική οικογένεια.

15q81so.jpg

Glad to help! :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Ζητησα απο μια μπιατς που ειχε παει ελβετια να μου φερει σοκολατες και μου τις εφερε μεσα σε μια σακκουλα που λεει "click this site to learn more about safe sex" ...Μα ποσο μαμηκουλας ειμαι τελος παντων????

Ζητησα απο μια μπιατς που ειχε παει ελβετια να μου φερει σοκολατες και μου τις εφερε μεσα σε μια σακκουλα που λεει "click this site to learn more about safe sex" ...Μα ποσο μαμηκουλας ειμαι τελος παντων????

άμα το παίζει μαμήκουλας κάποιος που καβαλά κάτι μαύρο και πρησμένο πάει το επάγγελμα.......

:hehe:

καλημέρες

Δεν θέλει πανελλήνιες για να μπεις? Γιατί εγώ στην ιστοσελίδα διάβασα μόνο για απολυτήριο.

Και όσο για το πάνω θέμα 15 ευρω το μήνα για ραδιόφωνο είναι πολλά....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.