Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Τι λες ρε.Εγω καθε Μ.Σαββατο περιμενω να παω χωριο να φαω με τον θειο μου κοντοσουφλι,να μας βλεπουν οι αλλοι να ξενερωνουν και να βριζουν. :p

Ποτα,ξενυχτια εχω κοψει προπολου.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μαλλον γιατι και αυτοι ερχονται με χαμηλοτερες βασεις. πχ η σχολη που θελω εδω τη βρισκεις στα 18 χιλιαδες μορια,ενω εκει στα 15 και με τη δευτερη ανακατανομη των θεσεων που κανουν μπαινουν και με 11-12 χιλ.

Καλα δε νομιζω να θελουν πολλοι να ερθουν στο μελλον.Καμια σχεση Ελλαδα-Κυπρος σε βιωτικο επιπεδο τουλαχιστον. :)

Κοιτα δε μπορω να πω οτι διαφωνω και πολυ. :p

Εχω φαει και καλυτερα.

Αλλα και στο μεγεθος.Θελω να φαω 2 χ μεγεθος 2 ατομων για να χορτασω και τα 6 ευρω για αυτες τις κουτσικες,δεν ειναι μαλλον αληθινη εκπτωση -50% :D

Λογικά αυτο είναι ο μέσος όρος...

Υπάρχουν και εξαιρέσεις...

Δεν μπορεί να είναι όλοι 25+....

Τώρα αν είναι μεγάλο ή μικρό..Τι να σου πώ...

Δεν το έχω δοκιμάσει να σου πώ..

:tomato: :fist: :p

Τι λες ρε.Εγω καθε Μ.Σαββατο περιμενω να παω χωριο να φαω με τον θειο μου κοντοσουφλι,να μας βλεπουν οι αλλοι να ξενερωνουν και να βριζουν. :p

Ποτα,ξενυχτια εχω κοψει προπολου.

ε πηγαινε,τι θες δηλαδη να καθεσαι εδω να ξενερωνουν οι χρηστες με σενα και να βριζουν εμας :hehe: ????

Μάλλον όχι και πολλά για να κάθεται μέσα και να γράφει στο Λάμπη!!:p:P

απλα δεν εχει βγαλει πινακιδες.περιμενει κλειδωμενο σε ενα υπογειο,απλα σημερα πηγα να το τσεκαρω.

το περιεργαστηκα ψαρωτικος πολυ ο μπλε φωτισμος και τα λεντακια μπροστα-αυτοματος φωτισμος κλπ ,το βαλα μπρος για λιγα δευτερολεπτα,πολυ αθορυβο μοτερ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ το αλκανταρα στα καθισματα,φατσικως γμαει,19αρες τεραστιες κλπ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.