Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

"On April 14, 2011, Encyclopædia Dramatica was replaced by Oh Internet, which claims to have "more toned down content style and a streamlined design." Sherrod DeGrippio's reasoning was that "Shock for shock’s sake is old at this point and we're looking forward to the future and how things are evolving... when you put user experience first, the language becomes highly important and that's what we’ve done." While Oh Internet has generated interest from social networks, many visitors to Encyclopædia Dramatica were displeased by the change and attacked the website's official Facebook fan page."

Encyclopedia Dramatica - Wikipedia, the free encyclopedia

Να πώ το παράπονό μου.

Ποτέ μου δέν έχω ευχαριστηθεί Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά-Πάσχα....:angry:

Μιά ζωή μέσα στα μαγαζιά (οι γονείς μου και τώρα εγώ), ποτέ δέν έχω φύγει απο Αθήνα όπως όλος ο κόσμος για ταξιδάκια κτλ.

Όταν έρχονται εορτές με πιάνει κάτι...αμάν πώς να τελειώσουν!

Μαμώ τα εορταστικά ωράριά μου μαμώ....8 ώρες ήδη στη δουλειά και άλλες 5 to go...

Εδώ και πολλά χρόνια, αυτός είνας από τους λόγους που δεν πατάω σε μαγαζιά σε αργίες... Στην τελική κάνε τα ψώνια σου νωρίτερα, γιατί απαιτείς να δουλεύουν οι άλλοι όταν δεν δουλεύεις εσύ...? Οι χειρότεροι είναι αυτοί που λένε ότι τα μαγαζιά πρέπει να είναι ανοιχτά και τις Κυριακές... άπληστοι...

Δεν ειναι απληστια. Ειμαι σιγουρος οτι θα υπηρξαν στιγμες που θα ηθελες ενα κομπιουτερομαγαζο να παρεις κατι. Λιγη παστα, κανα λαμπακι, καποιο extention...

Δεν μπορει...ολοι το εχουμε παθει :p

Δεν ειναι απληστια. Ειμαι σιγουρος οτι θα υπηρξαν στιγμες που θα ηθελες ενα κομπιουτερομαγαζο να παρεις κατι. Λιγη παστα, κανα λαμπακι, καποιο extention...

Δεν μπορει...ολοι το εχουμε παθει :p

Με αυτό το σκεπτικό βλέπεις 31/12 20:00 το βράδυ κάτι γριές στο super market να διαλέγουν μαιντανό,

αδιαφορώντας άν ο άλλος θέλει να κάνει Πρωτοχρονιά σπίτι του...

Αντίστοιχα πήγαινε σε ταχυδρομείο στις 14:00 να σκάσεις 805 euros για το ΤΕΒΕ και να δείς άν τα δέχονται....ΚΛΕΙΣΑΜΕ!:rant:

Είμουν ανάμεσα σε αυτό και στο g500..αλλα το δεύτερο ξέφευγε σε τιμή,και λέω,ας πάρω το mx518....Έτσι και αλλιώς και τα δυό είναι top..απλα το g500 μου άρεσε σαν εμφάνιση + οτι είχε κάποιες επιπλέον λεπτομέριες....

Μενει κανεις Κυπρο ή ειναι Κυπριος;

I need some infos :)

Υ.Γ:Τα κουπονια της PizzaFan τα χω ξεσκισει. Παλι σημερα! :dance3:

αμαρτωλέ εεεε

εγώ είπα να κάνω λίγο κάθαρση ...

κομένα τα ποτά τα ξενυχτια οι κοπέλες .... μέχρι την Κυριακή .... μετά who knows :magic:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.