Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

E γαμωτο :(

Σημερα που θα σηκωνα τη μοϊκανα μου και γω μετα απο μηνες,βρηκε να βροχισει; :getlost:

Αφου ειναι καγκουρας lol :p

(και μη μας πεις αυτο,οτι ολοι στην αρχη φορανε διαμαντακι για τυχον μολυνσεις,γιατι ξερω ατομα που δε φορεσαν και δε μολυνθηκαν.Ε ΚΑΓΟΥΡΑ! χαχαχα :* )

Αναμένεται μάχη καγκουρο-ειδών...:p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Γράφω στο insomnia αγγελία ζήτησης ipad 2 λευκού στα 450 σφραγισμένο (σε περίπτωση που δεν το θέλει κάποιος ας πούμε).

Παίρνω pm το δίνω 550 αν το θες και το έχω ανοίξει για έλεγχο.

Τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος ο οποίος πουλάει κάτι ΜΗ σφραγισμένο με τιμή skroutz 495 και επίσημη τιμή 510 στα 550?

Γράφω στο insomnia αγγελία ζήτησης ipad 2 λευκού στα 450 σφραγισμένο (σε περίπτωση που δεν το θέλει κάποιος ας πούμε).

Παίρνω pm το δίνω 550 αν το θες και το έχω ανοίξει για έλεγχο.

Τι μπορεί να σκέφτεται κάποιος ο οποίος πουλάει κάτι ΜΗ σφραγισμένο με τιμή skroutz 495 και επίσημη τιμή 510 στα 550?

Πάρε ποπ κορν, αναψυκτικά κάτσε αναπαυτικά ρώτα τον το ίδιο πράγμα και Enjoy :p

Σώτο δεν έχεις ιδέα ποσοι απο 'κει μέσα το κάνουν... Πραγματικά μου ήρθε να γράψω σε μερικούς αλλα μαλλον δεν αξίζει απο την στιγμή που το ίδιο το φόρουμ το επιτρέπει απροκάλυπτα...

πριν λίγο καιρό είχε το μάτι μου σε ένα thread με ένα πρόβλημα στα win7 που γέμιζε μόνος του ο σκληρός δίσκος.

τώρα ένας φίλος μου έχει παρόμοιο πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω το thread με αναζήτηση..

αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει plix :daisy:

Εγώ έχω φάει όλο το Lab να βρώ ένα ωραίο wallpaper που είχε φτιάξει κάποιος, με το σήμα του Lab σε μαύρο pcb.

Το είχα wallpaper αλλά το έσβησα και το ψάχνω απ' το πρωί...

Άν ξέρει κάποιος άς μου πεί!:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.