Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

ε ρε γμτ... Μία φορά να φύγω για διακοπές, και να μη συμβεί κάτι στραβό την προηγούμενη. Σήμερα, βρήκε ο θερμοσίφωνας να τρέχει νερά. Σήμερα. Όχι πριν μια βδομάδα, ούτε όταν γυρίσω. Σήμερα, το απόγευμα.

Με την τύχη μου τις τελευταίες μέρες, θέλω να μου πω 40 νούμερα από το 1 ως το 45, να πάω να παίξω τα άλλα 5 στο τζόκερ...

Εντάξει ο Αστερίξ τελικά; :p

Είδε λίγο...το βαρέθηκε, και ήρθε να δεί τί φτιάχνω με το Project ''Bista''.

Η πλάκα είναι ότι ήθελε να ασχοληθεί....πήρε λίμα μόνος του και του ανέθεσα να ισώσει ένα κόψιμο που έκανα με την σέγα.:)

Άν σου πώ ότι το έκανε τζάμι το αλουμίνιο θα το πιστέψεις? Το έχει ο μικρός!:dance3:

Και με την σέγα είναι καλός! (ήθελε να κόψει λίγο plexy για να δεί πώς είναι :))

Ειχα παρα πολυ διαθεση σημερα,αλλα με τα δυσαρεστα που ακουσα,εχω στεναχωρηθει παρα πολυ...

Μας αφησε και ο Νικος Παπαζογλου.

Να προσεχεις Νικο.Εμεις θα σε θυμομαστε μεσ'απο τα τραγουδια σου. :/

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=skUA2K-spr8]YouTube - Παπαζογλου Νικος-Δεν ειμαι ποιητης[/ame]

Ειλικρινά, αυτά τα "να προσέχεις, καλό ταξίδι, καλά να περάσεις" κτλ που σκάνε κάθε φορά που κάποιος πεθαίνει έχουν αρχίσει και με κουράζουν. Ο θάνατος είναι προσωπική υπόθεση και ο θρήνος βουβός.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.