Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

έλεος με την j a κάθε φορά που βγάζει dvd θα κλείνουν 2 , 3 επειδή.... ο σιρηνάκης μας έχει φλομώσει στις προχειράτζες ... αι στιχτιρ μοτηερ φικι

εδιτ

μολις έκανα φορματ

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Μόλις σήμερα έμαθα ότι τα κόκκινα Smarties από τα οποία έχω φάει τόσα χρόνια τώρα "βάφονται" με E120. Για ψάξτε λίγο πως παρασκευάζεται η χρωματική αυτή ουσία. :hehe: Το είδα στο QI με τον Stephen Fry.

Μόλις σήμερα έμαθα ότι τα κόκκινα Smarties από τα οποία έχω φάει τόσα χρόνια τώρα "βάφονται" με E120. Για ψάξτε λίγο πως παρασκευάζεται η χρωματική αυτή ουσία. :hehe: Το είδα στο QI με τον Stephen Fry.

E120

:fie::fie::fie::fie:

Επειδή κάποιες αποδείξεις θα σταλούν στην εφορία για την φορολογική δήλωση θα τις βγάλω φωτοτυπία. Υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση από πλευράς καταστήματος εάν έχω φωτοτυπίες?

Επειδή κάποιες αποδείξεις θα σταλούν στην εφορία για την φορολογική δήλωση θα τις βγάλω φωτοτυπία. Υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση από πλευράς καταστήματος εάν έχω φωτοτυπίες?

Οχι. (Τουλάχιστον εγώ που εχω πάει φωτοτυπία δεν μου είπαν τίποτε)

Ε,it's unfair....

εγω το σκεφτομουν 10 ολοκληρα λεπτα αν ειναι να ρωτησω κατι που θελω :|

Αντιγραφο ποινικου μητρωου κανω σε Αστυνομικο Τμημα ή στο Εφετειο,στα δικαστηρια; Οτι να ναι μου λενε ολοι....

:wall:

Ε,it's unfair....

εγω το σκεφτομουν 10 ολοκληρα λεπτα αν ειναι να ρωτησω κατι που θελω :|

Αντιγραφο ποινικου μητρωου κανω σε Αστυνομικο Τμημα ή στο Εφετειο,στα δικαστηρια; Οτι να ναι μου λενε ολοι....

:wall:

Στο τμήμα ποινικού μητρώου κάθε εισαγγελίας της πόλεως που έχεις γεννηθεί ή στα ΚΕΠ με την ταυτότητά σου και θα το ζητήσουν εκείνοι από την ανάλογη εισαγγελία για σένα (ρώτησα την μάνα μου, δικαστική υπάλληλος είναι ) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.