Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Πανελληνιο πρωταθλημα kyokushinkai karate την κυριακη το πρωι

Γηπεδο αδαμοπουλο στη παγασων Βολος.

Οσοι θελετε και μπορειτε ελατε να δειτε θεαμα.

(εμενα δλδ)

Τα ξαναλεμε απο δευτερα αν ζω :)

(ε ρε και εχω κανα τυχερο και σπασω καμια μυτη , τωρα που την εφτιαξα να δεις γελια)

τι ακριβώς είναι αυτό στην τελευταία φώτο?

Είναι μία ευκολία που συναντάς μόνο σε αυτοκίνητα τέτοιας πολυτέλειας: φέρνει τη ζώνη μπροστά για να μην τεντωθείς να την πιάσεις :p

Την εχω ακουσει τη συγκεκριμενη, και μια ασπρη (με παρομοια πινακιδα - αδερφια), παρεα με μια 430 scuderia, μια gallardo και κατι αλλα τετοια πενιχρα σε ενα TD μας στα Μεγαρα...

Η scuderia είναι με Ελληνικές Σταύρο?

Αν ναι, είναι λογικά του διευθυντή του Βωβού που είχε σκάσει για κάρτ στον Αγ. Στέφανο με παπούτσι και κράνος φερράρι αλλά απο μηχανικό χεχε.

Tι λες?

Ασπρη/Κοκκινη με Βουλγαρικες πινακιδες
κοκκινη ξενες πινακιδες που τελειωνανε σε god

ο ηχος απλα !

Την εχω ακουσει τη συγκεκριμενη, και μια ασπρη (με παρομοια πινακιδα - αδερφια), παρεα με μια 430 scuderia, μια gallardo και κατι αλλα τετοια πενιχρα σε ενα TD μας στα Μεγαρα...

Η scuderia είναι με Ελληνικές Σταύρο?

Ηint

αυτοκίνητα!

Αυτή κυκλοφορεί όλη την ώρα στην Κηφισιά/Κεφαλάρι/Πολιτεία.

Και μαμώ τις πινακίδες ο τυπάς :D

ε το θεμα ειναι να τα ανοιγουν και λιγο...γιατι απο υπεραμαξαρες που κανουν περατζαδα εχουμε χορτασει :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.