Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Τυχαίνει να ξέρω κι εγώ 1-2 ανθρώπους που "ξέρουν" περισσότερα από όσα ξέρει ο Μάκης και ο Chuck Norris μαζί. Πραγματικά κάθε φορά που λένε κάτι είναι να τους ηχογραφήσεις και να γελάς με τις ώρες μετά...

edit: αν όντως έγινε αυτό, για μάθε το λόγο. είμαι πολύ περίεργος να μάθω :)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

τελικα βρεθηκε με τι ειναι καλυτερο να γυρνας σπιτι.ουτε γυναικες, ουτε ποτα, ουτε τιποτα.

απο αμπελοκηπους μεχρι κηφισια """παρεα""" (στα φαναρια δλδ :hehe:) με μια 458 που ο τυπος 2 φορες που ημουν διπλα του την πηγε κοφτες και πανω απο 200...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

τελικα βρεθηκε με τι ειναι καλυτερο να γυρνας σπιτι.ουτε γυναικες, ουτε ποτα, ουτε τιποτα.

απο αμπελοκηπους μεχρι κηφισια """παρεα""" (στα φαναρια δλδ :hehe:) με μια 458 που ο τυπος 2 φορες που ημουν διπλα του την πηγε κοφτες και πανω απο 200...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ασπρη/Κοκκινη με Βουλγαρικες πινακιδες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.