Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πφφφφ.... τοσο καιρο εχω συνηθησει να κοιμαμαι 4-5 ωρες...

Χθες αρπαξα μια ευκαιρια να πεσω νωρις... Κοιμηθηκα κατα τις 1 και ξυπνησα 5

Δεν θέλω να σε στεναχωρίσω αλλά πάλι 4 ώρες κοιμήθηκες! :):shout:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Σωματάρα, μούρη.. τρώγεται, pop-rock τραγούδι, στιχάκια χωρίς νόημα, φωνή μέτρια, video clip φορώντας τα απολύτως απαραίτητα όπου τρίβεται...

Ναι, είναι η πρώτη που το κάνει, δεν υπάρχουν άλλες..

Όταμ η σωστή μουσική, η καλή μουσική αρχίσει να προβάλεται περισσότερο από τα σκουπίδια, και όταν το STAR απλά καταρεύσει σαν εταιρεία επειδή κανείς δεν το παρακολουθεί, θα αρχίσω πάλι να σκέφτομαι ότι υπάρχει ελπίδα.

Εγω αυτην ειχα στο μυαλο μου boys :p

Vampire-Woman-from-Mexico-1.jpg

Kαλα ρε συ , αντι να πας και να ποσταρεις καμια ομορφοτερη , να κανεις μια σελιδα απο ενα τοπικ λιγο καλυτερη

Πας και μου ποσταρεις URUK HAI?

Καντε τον ban.

Τη Στικούδη την είχα δει από κοντά το περασμένο καλοκαίρι στη Σύρο (είχαμε κάτσει ένα τραπέζι πιο δίπλα με την παρέα μου).

Το σώμα της ήταν πολύ πιο φυσικό απ' αυτό που φαίνεται στο βίντεο. Και ακόμα και άβαφτη όπως ήταν, ήταν κούκλα...

Κι εγώ την είχα δει στα Fridays στο Παγκράτι, δεν την αναγνώρισα βέβαια, η κοπελιά μου μού την έδειξε.

Εντάξει δεν είναι και καμιά θεά ρε παιδιά, είναι μια ωραία κοπέλα και έχει πολύ ωραίο σώμα (όπως φαίνεται από το video). Με κανονικό ντύσιμο πάντως δεν την προσέχεις (=το πρόσωπό της δεν έχει κάτι το ξεχωριστό).

Με κανονικό ντύσιμο πάντως δεν την προσέχεις (=το πρόσωπό της δεν έχει κάτι το ξεχωριστό).

Ε προφανώς, δεν είπαμε ότι φωσφορίζει και στο σκοτάδι :p

Άμα ντύνεται και φέρεται σαν άνθρωπος τότε σαφώς και δεν την προσέχεις αμέσως (χωρίς αυτό να είναι κακό)

Ναι αλλα ας κανει πως έρχεται να κάτσει δίπλα σου,και σε κοιτάει συνεχώς..θα την προσέξεις...?? :p

Ακόμα και ράσα να φοράει...

Εσένα δε σου συνέβη το καλύτερο πράγμα στις διακοπές; Να μη σε νοιάζει για τη Στικούδη... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.