Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Η τεχνολογία έχει δώσει δυσθεώρητα ύψη στα τυχών σφάλματα, ελλείψεις η προσωπικές στιγμές ενός μικρού η μιας μικρής.

Εύκολα αποθανατίζονται εν αγνεία του - της και γίνονται δημόσιο θέαμα ξανά και ξανά., μέχρι να μην αντέχει άλλο.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Cosmo.gr - Τριλογία τα ροζ dvd της Τζούλιας! (vid)

Θα κλείσουν ιστότοποι αύριο.

Σε λίγο θα κλείσουν και τον λάμπη με την δικαιολογία ότι συζητήθηκε dvd τζούλιας στο ποθ.....

Εμένα πάλι η γιαγιά μου μου λέει για τους Αντάρτες και τον εμφύλιο και δε θέλει να βλέπει καν ταινίες με θέμα τον 2ο Παγκόσμιο στην τηλεόραση. Δεν τις λες και καλές εποχές. :hm:

Καιρός να δεις το The pacific δε νομίζεις :p

Ένα από τα πιο τραγικά που υπάρχουν είναι ότι, τα περισσότερα παιδιά πλέον δεν έχουν δει ούτε κότα... νομίζουν ότι το αρνί είναι φρούτο του Πάσχα, ότι το πράσινο υπάρχει μόνο στις διακοπές 2 βδομάδες το καλοκαίρι (και αν) και ότι παίζουν με άλλα παιδιά μόνο στο διάλειμμα του σχολείου... όλα συνδέονται μεταξύ τους, δεν είναι άσχετα...

αυτά είναι λάθη των γονέων 110%. Δεν είναι η επαρχία τόσο μακριά από την οποιαδήποτε μεγαλούπολη. με 2 ώρα οδήγηση είσαι έξω. Αλλά δεν ασχολούνται

Μιάς και μιλάτε για παιδιά.....

Με πρότυπο την Τζούλια - NEWS247

Με πρότυπο την Τζούλια - NEWS247

ρε ποιος έχει γράψει αυτό το άρθρο???? την κοπέλα την ξέρω...το video αυτό έχει βγει απ το καλοκαίρι..αλλα το γύρισε για πλακα...και το είχε μονο αυτή και η κολλητή της...μετά από 1 εβδομάδα της έκλεψαν το κινητό...και μετά το κυκλοφόρησαν παντού!! ΔΕΝ κυκλοφόρησε με τη θέληση της!! και η μάνα της το ξέρει όλο αυτό και δεν το βρήκε καθόλου λογικό!!! και δεν είπε ποτε σε συμβούλιο καθηγητών ότι το βρίσκει λογικό!!! ισα ισα που την τιμώρησε πολύ σκληρά για όλο αυτό!!!! πραγματικά οποιος έχει γράψει το άρθρο πρέπει να ντρέπεται γιατί όλα αυτά δεν ισχύουν!! η τουλάχιστον δεν έχουν γίνει έτσι !!! αν θέλετε βρείτε τη μάνα της κοπέλας να της το πείτε..!! αν έχετε τα κότσια! συγγνώμη κιόλας για τον τρόπο μου αλλα πραγματικά ίσως χρειαστεί να ληφθούν αλλα μετρα για όλο αυτό και σας παρακαλώ σβήστε το άρθρο!! Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει ποσο κακό έχετε προκαλέσει στην κοπέλα με αυτό το άρθρο!!!! εκεί που είχε αρχίσει και ξεχνιέται όλο αυτό με το video..το βγάζετε και σε άρθρο!!!

Tα εύσημα στον dunkel_Stern που το ανέρτησε στις ειδήσεις αλλά θέλω πολύ να το γράψω εδώ και με BOLD.

“Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια”

O Τζον Σουϊντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.

Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο, και ο Σουϊντον διέκοψε και συμπλήρωσε :

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε …

να…. γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο..

Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο..Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

@myralis

Πανω που θα ρωταγα για ποιο λογο quotareis την ειδηση και την ποσταρεις παλι..

(ατιμο το seo)

κανε και ενα copy paste για οσους βαρεθουν να "ξαναδιαβασουν" την ειδηση.

είναι σε greeklish

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.