Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

dude , εχεις σοβαρο προβλημα στον τομεα "αξιολογηση ΣΗΜΑΝΤΙΚΗΣ ειδησης"

λιγο παραδιπλα εχει το εξης.

Το σχήμα του πέους καθορίστηκε από τον γυναικείο κόλπο | Otherside.gr

10 Πραγματα που πρεπει να ξερετε για το γυναικειο στηθος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πέος είναι ένα εντυπωσιακό εργαλείο, ένα θαύμα της εξελικτικής βιολογίας.

Πριν ~2 - 2,5 ώρες γύρισα απο την Τετραήμερη στην Ζάκυνθο.

Ήταν 100% η καλύτερη εκδρομη που πήγα ποτέ...

Είχε τα πάντα όλα...Δηλαδη;

Απο διασκέδαση μέχρι και τρακάρισμα :fist:

Μέχρι και παρολίγον "ξύλο" θα έπεφτε με ένα άλλο σχολείο..

Αλλα ευτυχώς το παραδέχτηκαν οτι έφταιγαν αυτοι και δεν θα το συνέχιζαν και δεν προχώρησε με βάση το έκτακτο διοικητικο συμβούλιο των αγοριών της Β' Λυκείου του σχολείου μου...

Και επειδή φαντάζομαι οτι θα ρωτήσετε τον λόγο...

Εγώ ήμουν ο λόγος...

Επειδή τα πήρα με έναν......μπιππππ..... που μου την έμπαινε συνέχεια στους διαδρόμους,αλλα και όταν άνοιξα την πόρτα του δωματίου για να βγώ, αυτός πέρασε απ έξω,σταμάτησε και είπε "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα ρε? (γελώντας)" και έφυγε λίγο πιο πέρα (Το έπαιζε μάγκας μπροστά στην κοπελιά που είχε μαζί...)

Εκεί τα πήρα κ εγώ και του λέω ναι υπάρχει..

Και τι κάνει το παιδί? Φονάζει 20 άτομα να μου την πέσουν... :dance3:

Και επειδή δεν είμαι βλάκας να φάω και ξύλο αλλα και να χάσω την εκδρομή..περνω τηλ. τον καθηγητή και έρχεται πάνω...Το λύνουμε προσωρινά..

Μετα απο καμια ώρα πάλι τα ίδια...

Αμέσως μαζευόμαστε 20 αγόρια σε ένα δωμάτιο και καταστρώνουμε τα πλάνα μας...

Τα οποία καταλαβαίνετε τι μπορεί να ήταν. :p

Ευτυχώς όμως, όταν μας είδαν ~25-30 άτομα στο σαλόνι του ξενοδοχείου να περιμένουμε, μίλησαν με τον καθηγητή μας και ζήτησαν συγνώμη...Απο τότε... we rule :triniti:

Στα αρνητικά τώρα...

1ον, κάποιος, ή μάλλον κάποια κάρφωσε ότι είχαμε ποτά στο δωματικό μας...και μας έριχνε συνεχώς μπιχτές ο καθηγητής μπας και μας ψαρώσει...αλλα δεν κατάφερε τίποτα.

2ον, το ότι τρακάραμε και είχαμε τραβήγματα με αστυνομίες και τα λοιπά...

Δεν τρακάραμε πολύ, μόνο η πάνω τζαμαρία ράγισε όταν χτύπησε σε μια σωλίνα που είχε κρεμάσει ένας σε ένα δέντρο..

3ον...Το οτι φύγαμε...

Επίσης, σήμερα η 1η μέρα ζωής στο Πέραμα...

1ο τεστ στο Ιντερνετ... FAIL.

Έκανα μεταφορά την γραμμή (24αρα)...και απο εκεί που έκανα d/l με 1,5 mbs στην προηγούμενη περιοχή..έφτασα σήμερα να κάνω d/l MAX 600kbs.. :dance3:

Αυτά...

Ρε εμας οι καπνιζοντες μαθητες εδιναν τσιγαρα στους καθηγητες και την αραζαν ολοι μαζι στο διαδρομο περσυ με Marlboro. :p

Σημασια εχει που περασες καλα φιλε.

Ενταξει αυτα συμβαινουν....

Τα Πλατάνια λοιπόν είναι δυο χωριά μακριά από το δικό μου. Αν δεν κάνω λάθος στο ΠΟΘ μόνο comments κάνουμε, οπότε ναι, I just had to comment.

Δεν στο ειπα με κακία:)

Το φαράγγι των Πλατανιών είναι πολύ ωραίο, καλά να περάσεις... :)

Πολύ καλά ήταν, αν και κουραστικό..

Οι τελευταίες επιστολές Παπαντωνίου: Μια αποκάλυψη – σοκ « www.olympia.gr

Μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όσο δεν πάει.

ΥΓ.

Περι bellucci. Αν σας κάτσει γυναίκα 46 χρονών με τις αναλογίες της Bellucci, εσείς αφού αρνηθείτε πεισματικά να ενδώσετε, δώστε της το e-mail μου. Θα χαρώ πολύ να "απορροφήσω" το βάρος της.

Ρε εμας οι καπνιζοντες μαθητες εδιναν τσιγαρα στους καθηγητες και την αραζαν ολοι μαζι στο διαδρομο περσυ με Marlboro. :p

Σημασια εχει που περασες καλα φιλε.

Ενταξει αυτα συμβαινουν....

εισαι σοβαρός??ξέρεις τι τράκα πέφτει στις εκδρομές απο τους καθηγητές???Δέκα τσιγάρα με είχε βάλει να του στρίψω την παρασκευή.Αλλά τι να κάνεις.Αφού έβαλε 18 χαλάλι:p

Μεγαλα παιδια ειμαστε.

Αυτο το στυλακι σε μερικα σχολεια που και καλα ειναι συνετοι οι καθηγητες....σπαστικο.

Αφου ξερει η μανα του οτι καπνιζει,κουλαρε ;)

Οχι ενταξει εμας ειναι τοσο μαματοι,που θελεις να αρχισεις το καπνισμα μπας και πεις καμια βλακεια μαζι τους να περασει η ωρα. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.