Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Βασιλη σαφως και ειναι super , αλλα χρησιμοποιει και τη νεα κρεμα revitalift 5 της adobe.

Oχι οτι η συγκεκριμενη θα εχει μεγαλες διαφορες χωρις την κρεμα , αλλα ετσι δε θα ναι

με τη μια τελειωσε η κουβεντα για το χοντρομιλφ ομως xD

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Βασιλη σαφως και ειναι super , αλλα χρησιμοποιει και τη νεα κρεμα revitalift 5 της adobe.

Oχι οτι η συγκεκριμενη θα εχει μεγαλες διαφορες χωρις την κρεμα , αλλα ετσι δε θα ναι

με τη μια τελειωσε η κουβεντα για το χοντρομιλφ ομως xD

Σίγουρα σαν τις περιοδικάτες photo καμμία τους δεν είναι.

Το θέμα είναι πόσο κοντά θα 'ναι, μάλλον θα έχω την τύχη ( ή ατυχία ) να την δω από κοντά, μιας και είναι φίλη φίλου μου Ελληνογερμανού :D

Εκδρομούλα στην Πλατανιά Ρεθύμνου και στο φαράγγι αυριο! πρώτη μου ορειβατική εξόρμηση!

Δεν υπάρχει "η Πλατανιά" στο Ρέθυμνο και λογικά πουθενά αλλού. Είτε στα Πλατάνια θα πας είτε στον Πλατανιά, διάλεξε... :p

edit: μάλιστα αν μιλάς για το φαράγγι της Σαμαριάς, σε κόβω να λες για τον Πλατανιά Χανίων :baby:

Δεν υπάρχει "η Πλατανιά" στο Ρέθυμνο και λογικά πουθενά αλλού. Είτε στα Πλατάνια θα πας είτε στον Πλατανιά, διάλεξε... :p

edit: μάλιστα αν μιλάς για το φαράγγι της Σαμαριάς, σε κόβω να λες για τον Πλατανιά Χανίων :baby:

"Πλατανια είναι ένα χωριουδάκι στον νομό Ρεθύμνου στους δυτικούς πρόποδες του Ψηλορείτη από όπου ξεκινάει και το φαράγγι"

Ήταν σε greeklish οπότε δεν έχει τόνους να ξέρω. Τώρα αν είναι η Πλατανιά, ο Πλατανιάς ή τα Πλατάνια δεν ξέρω.

But you just had to comment, didn't you?

Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει οι γονείς μου να ασχολούνται με το street view και να χαζεύουν μέρη που είχανε πάει (ή έστω, να θέλουν να τους δείξω πώς δουλεύει για να κοιτάνε κλπ.). Το street view είναι ό,τι πιο απίστευτο έχω δει σε εφαρμογή πληροφορικής.

Η Ιταλία, έχει ειδικό section στο google με ιταλικά μνημεία (και είναι και μια πολύ καλή διαφήμιση).

Η Ελλαδάρα, έχει την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στη google να φωτογραφίσει την Ελλάδα (=φανταστική διαφήμιση), αλλά επιτρέπει στις εταιρίες διοδίων να φωτογραφίσουν τη μάπα μου αν δεν πληρώσω.

Χαίρομαι που η Ελλάδα τελεί υπό διεθνή επιτήρηση, μόνο που η επιτήρηση δεν είναι αρκετή. Θα έπρεπε να είναι υπό διεθνή διακυβέρνηση.+-

Δεν με νοιάζει τι κάνει η ΑΠΔ για το google street, αλλά από τις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, ακόμα τους κάνω καταγγελίες για τα sms που μου έστελναν οι εγκεφαλικά νεκροί ψηφοθήρες και με έχουν γράψει στα....παλιά τους τα παπούτσια... που βρήκαν το κινητό μου, ποιοι το έδωσαν και με ποιο δικαίωμα μου έστειλαν sms ακόμα και τις μέρες που απαγορεύεται οποιαδήποτε διαφήμιση υποψηφίων...? Ποια εταιρία είναι πίσω από τα sms, ποιοι την έχουν και τι σχέση έχουν με τα κόμματα και τους πολιτικούς...?

Μάλλον και αυτοί βρίσκονται σε σύγχυση, γιατί από την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλουν για να διατηρήσουν τα δεδομένα μας προσωπικά έπαθαν κοκομπλόκο και κάνουν τα αντίθετο... πως μπορείς να κάνεις έναν άϊ-πι-δέλτα κινέζο...? Του λες, "τράπεζα"... :p

Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει οι γονείς μου να ασχολούνται με το street view και να χαζεύουν μέρη που είχανε πάει (ή έστω, να θέλουν να τους δείξω πώς δουλεύει για να κοιτάνε κλπ.). Το street view είναι ό,τι πιο απίστευτο έχω δει σε εφαρμογή πληροφορικής.

Η Ιταλία, έχει ειδικό section στο google με ιταλικά μνημεία (και είναι και μια πολύ καλή διαφήμιση).

Η Ελλαδάρα, έχει την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι αυτή που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στη google να φωτογραφίσει την Ελλάδα (=φανταστική διαφήμιση), αλλά επιτρέπει στις εταιρίες διοδίων να φωτογραφίσουν τη μάπα μου αν δεν πληρώσω.

Χαίρομαι που η Ελλάδα τελεί υπό διεθνή επιτήρηση, μόνο που η επιτήρηση δεν είναι αρκετή. Θα έπρεπε να είναι υπό διεθνή διακυβέρνηση.+-

LOL, μόλις έκανα ένα παρόμοιο post εδώ: http://www.thelab.gr/1063008084-post14.html

"Πλατανια είναι ένα χωριουδάκι στον νομό Ρεθύμνου στους δυτικούς πρόποδες του Ψηλορείτη από όπου ξεκινάει και το φαράγγι"

Ήταν σε greeklish οπότε δεν έχει τόνους να ξέρω. Τώρα αν είναι η Πλατανιά, ο Πλατανιάς ή τα Πλατάνια δεν ξέρω.

But you just had to comment, didn't you?

Τα Πλατάνια λοιπόν είναι δυο χωριά μακριά από το δικό μου. Αν δεν κάνω λάθος στο ΠΟΘ μόνο comments κάνουμε, οπότε ναι, I just had to comment.

Το φαράγγι των Πλατανιών είναι πολύ ωραίο, καλά να περάσεις... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.