Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

dj σιγά το πράμα όσους έχω ακούσει εδώ στο πέραμα να το παίζουν Dj είναι γτ ...

καλή επιτυχία και πάντα να έχεις τα τελευταία τραγούδια στο κινητό σου ...

γιατί σε έναν βλάκα που πήγε το παίξει dj σε ένα πάρτι ενός φύλου μου μετά από μία ώρα έβαζε τα ίδια και τα ίδια και του λέω κάτσε να μάθεις παίρνω από το δωμάτιο το card reader πετάω στο pc τα τραγούδια (είχε και μία κονσόλα) και αφού έφτιαξα και την λίστα των τραγουδιών έβαλα τα ακουστικά και μετά από 5 λεπτά είχε μείνει μ λ ς

και κοίταγε (και τιπ για na ανεβάσεις το κέφι κοπανιέσε) του λέω κάτσε πέρα και φέρε μου κάτι να πιω ) το πρωί ο ένας βρέθηκε στο μπάνιο , ένας βρέθηκε και κοιμότανε μέσα σε ένα κλουβί και μία σε μια ντουλάπα ο άλλος σε ένα γυάλινο τραπέζι και άλλα πολλά ...

και μετά το άτομο που είχε το σπίτι έκανε 4-5 ώρες να το καθαρίσει ...

και τα ποτά βγήκαν off

:dance3:

edit

απο τότες δεν με αφήνουν να κάνω τίποτα γιατί δεν θυμούνται απολύτως τίποτα ....

χιιχιχιχι το καλοκαίρι θα βρεθούνε κανα δύο τρια στενά πιο πέρα από το πάρτι

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Δεν ειμαι σαν τους αλλους...τους δηθεν τους μεγαλους bla bla :p

Εχω κονσολα σπιτι και ασχολουμε 1.5 χρονο.:T: Πιστευω εχει φτασει η ωρα να ανεβω επιπεδο!

YΓ ευχαριστω για τις ευχες οσους ευχηθηκαν ευχη! :hehe:

Δεν ειμαι σαν τους αλλους...τους δηθεν τους μεγαλους bla bla :p

Εχω κονσολα σπιτι και ασχολουμε 1.5 χρονο.:T: Πιστευω εχει φτασει η ωρα να ανεβω επιπεδο!

YΓ ευχαριστω για τις ευχες οσους ευχηθηκαν ευχη! :hehe:

Μανώλη κάτσε στρώσου στο διάβασμα και άσε τις δουλειές. Δε νομίζω να είναι όνειρο της ζωής σου να γίνεις κονσολιέρης. Πέρνα αυτή τη περιόδο της ζωής σου, εκμεταλλεύσου τις διδακτικές ευκαιρίες που σου δίνονται, μάθε μια δεύτερη, τρίτη γλώσσα και άσε τις κονσόλες αφού τελειώσεις το σχολείο. Τα εφόδια που παίρνεις τώρα, θα αξίζουν χρυσάφι όταν μεγαλώσεις.

Ελα ρε σεις και γω νομιζα σε παιρνουν στα μαγαζια μονο με κανα χαρτι απο ΙΕΚ και τετοια ή προϋπηρεσια.

Y.Γ : Συμφωνω με Αστρολαβο.Αυτο που λεω και στην αδερφη μου (βεβαια και εγω ετσι εκανα πριν λιγα χρονια) ... τωρα δε φαινεται ποσο σημαντικο ειναι αυτο που λεει ο Αστρο,αλλα θα το δεις 2 μηνες πριν δωσεις πανελληνιες ,οπως εγω.... ή μετα ,που θα φας το εχμμμμμ :D

Μανώλη κάτσε στρώσου στο διάβασμα και άσε τις δουλειές. Δε νομίζω να είναι όνειρο της ζωής σου να γίνεις κονσολιέρης. Πέρνα αυτή τη περιόδο της ζωής σου, εκμεταλλεύσου τις διδακτικές ευκαιρίες που σου δίνονται, μάθε μια δεύτερη, τρίτη γλώσσα και άσε τις κονσόλες αφού τελειώσεις το σχολείο. Τα εφόδια που παίρνεις τώρα, θα αξίζουν χρυσάφι όταν μεγαλώσεις.

Μανώλη, δούλεψε τώρα που σου δώθηκε η ευκαιρία για να έχεις αργότερα να πληρώσεις τη δεύτερη/τρίτη γλώσσα και όλα αυτά τα εφόδια που θα πάρεις από τις διδακτικές ευκαιρίες.

ετοιμάζω λοιπόν το βραδινό μου... και κόβω μαι ωραία καυτερή πιπεριά. Ξεχάστηκα και δνε έπλυνα τα χέρια μου αμέσως και τσουυυυπ πήγα να σκαλίσω την μύτη μου. Ένα θα σας πω αν ήμουν κρυωμένος δεν θα είχε μείνει τίποτα. Σανα έβαλα VIX είναι.

Να το γραψω και εδω γιατι τετοια νικη δεν πρεπει να μεινει στα στενα ορια ενος μονο thread.

ΝΙΚΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Παμε μωρη παναθααααααααααααααααααααααααααααααα

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

στον πωλο ναβαροοοοοοοοοοο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.