Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα σε μια από τις επόμενες 3 ημέρες να λύσω όλο το PC μου, να το καθαρίσω από τη σκόνη και να εγκαταστήσω και την υδρόψυξη, αλλά βαριέμαι....

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Πρέπει να βάλω στο πρόγραμμα σε μια από τις επόμενες 3 ημέρες να λύσω όλο το PC μου, να το καθαρίσω από τη σκόνη και να εγκαταστήσω και την υδρόψυξη, αλλά βαριέμαι....

don't worry..

όταν το ''παπλωματάκι'' θα σταματίσει κάποιον από τους ανεμιστήρες και ανάψουν τα κόκκινα..τότε θα αναγκαστείς:p

Μαμημένοι φόροι :getlost:

και το καλυτερο...

αν του χρωστας(κρατος) εσυ φορους σε παει κατευθειαν μεσα, ενω αν σου χρωσταει αυτό νοικια απο καταστημα ή οτιδηποτε αλλο του εχεις νοικιασει ενα χρονο δεν τρέχει καστανο..................................

:getlost:

μαμότο μου έχω front .......

έλα θα δεις πόσο βαρβάτοι είμαστε ... γιατί το λέω αυτό

(όταν είχα πάει στο ηράκλειο και με ρωτάγανε από που είμαι έλεγα Πέραμα - Πειραιά και με κοιτάγανε με μισό μάτι .... και κάποια στιγμή ρώτησα γιατί με κοιτάτε έτσι και μου είπαν εκει πάνω σημορίες κακό κλπ κλπ (βλ ταινίες αμερικάνικες - γκέτα) και τους λέω χαλαρώστε δεν γίνετε τίποτα τέτοιο ηρεμία μόνο.)

αυτά πριν 4 χρόνια που είχα πάει

Ε ναι...με το που μπαίνεις στο Πέραμα,μυρίζει βαρβατίλα..:p

Πέρα απ την πλάκα..2 φορές ήρθα όλο κ όλο..

Μου φάνηκε αρκετά ήσυχα..αλλα και η περιοχή είναι ωραία..

(Να φανταστείς στην αρχή δεν ήθελα να φύγω απο εδώ...Αλλα όταν ήρθα άλλαξα γνωμη)

Γενικά..παρ'όλο που δεν μπορώ τις μετακομίσεις..σ'αυτήν περιμένω πως και πως να φύγω :fist:

*Μόλις πήρα τηλ τον ΟΤΕ για μεταφορά τηλ. και ιντερνετ....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.