Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Εγώ θελω να μαθω

1)ποιος καραγκιόζης εριξε λαδια στην πιλοτή μας και πηγα να κανω βουτιά με το παπάκι αγκαλιά

2)Είναι τόσο δύσκολο να στειλει ενα εμαιλ ο ΟΤΕ στην Fothnet και να ενημερώσει οτι κανουν εργα, καθομαι και καταχωρώ αιτήσεις βλάβης σαν χαζος.:fist: Τελικά έπρεπε να κατεβω και να πιάσω κουβεντα με τον συνεργείο που εσκαβε το πεζοδρόμιο για να καταλάβω τι γινεται

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

τι να σας πω ρε παιδιά. μακάρι να μπορούσαν να τον κλείσω εκεί μέχρι αύριο το πρωί αλλά έπρεπε να ξεφορτώσω και να ξαναφύγω.

Εμένα αυτό που με τρελαίνει περισσότερο πάντως είναι το πόσο έχει χαζέψει ο κόσμος.

Δηλαδή κάτσε ρε φίλε, έρχεσαι σε ξένο σπίτι (ο τύπος ήταν επισκέπτης κάποιου ενοίκου), κάνεις τη βλακεία σου, και αντί να ζητήσεις συγνώμη πουλάς και τσαμπουκά από πάνω;

Τι να πω ρε...:wall:

Τι να πω ρε...:wall:

Αφου εχει γεμίσει το ιντερνετ με e-book ..

Γινε μαγκας σε 24ωρες....

Εξυπνάκιας for dummies Greek Edition,

ολοι το παίζουν έξυπνοι

Ασχετο

[ame]http://www.youtube.com/user/Mandrake1942#p/u/6/V1tsSoY6618[/ame]

Στη ΝΕΤ εχει αυτη την στιγμη "εκπομπη", διαφημηση για την apple. Ξεφτιλα τελειως, κρατικο καναλι να κανει τοσο μεγαλη διαφημηση σε μια εταιρια. Και εγω apple user ειμαι, ομως αυτο ειναι απαραδεκτο...

Μετά από άπειρες ώρες στο δρόμο/κίνηση γυρνάς και βλέπεις ένα ξεκάρφωτο επισκέπτη-δεινόσαυρο να έχει παρκάρει κυριλέ μέσα στη πιλοτή εμποδίζοντας όλους τους υπόλοιπους να μπουν (ούτε καν μανούβρα δεν υπήρχε χώρος να κανω). Του αφήνεις ένα ευγενικό σημείωμα και μετά απο λίγο χτυπάει το κουδούνι για να σου ζητήσει τα ρέστα.

Αν δεν κρατούσα την ψυχραιμία μου θα έφταιγα; Πείτε μου ειλικρινά :rant:

να σου πω δυο περιστατικα για δεις ποσες οψεις εχει το ιδιο νομισμα...

παει κανενας κοντα μηνας απο τοτε

η ωρα παει 21.00

κλεινεις το εργαστηριο και πας να φυγεις με το αδερφακι σου

για να πας σπιτι οπου σε περιμενουν γυναικες, γονεις, μπριζολιδια στα καρβουνα κτλ...

αντ'αυτου

δεν πας πουθενα

γιατι καποιος αποφασισε να διπλοπαρκαρει και να σε κλεισει και να πεσει για υπνο

10' λεπτα κορνα (βραχνιασε το colt)καμια απαντηση

βολτα στα γειτονικα καταστηματα, προποτζιδικα, χαρτοπαικτικες λεσχες μπας και .... τιποτα..

στο 20λεπτο κληση στο 100, "οκ στελνουμε γερανο"

μετα απο 20 λεπτα ξανα κληση στο 100, "ξερετε εχει δουλεια σημερα θα περιμενετε"

περναει μια ωρα συνολικα ξανα κληση στο 100 "θα πρεπει να κανετε υπομονη"

μετα απο 90' παιρνω τροχαια της περιοχης

απ'οπου με ενημερωνουν οτι ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΕΡΑΝΟΣ

εαν δεν ερθει πρωτα πληρωμα να διαπιστωσει την παραβαση....

οποτε η τυπισσσα στο 100 ειτε ηταν ηλιθια ή μαλλον με δουλευε ψιλο γαζι!

τσαμπα μια ωρα αναμονη

λεω οκ στον αξιωματικο υπηρεσιας της τροχαιας , "στειλε κατι αμεσα περιμενω μια ωρα!"

μετα απο 15 λεπτα ερχεται το περιπολικο

καταγραφει το περιστατικο, αφαιρει τις πινακιδες

και μετα περιμενουμε αλλο ενα μισαωρο μεχρι να ερθει ο συμβασιουχος γερανος ιδιωτη να μας απεγκλωβισει!

φτασαμε σπιτι 2,5 ωρες μετα, φαγαμε κρυα κρεατα με ξενερωμενη παρεα φυσικα

και την επομενη ειχα τσιμπησει κι ενα ωραιο κρυολογημα

αυτο που με ξενερωσε πιο πολυ ειναι οτι δεν ειδα την φατσα του κατοχου οταν κατεβηκε να φυγει

και δεν βρηκε το αμαξι του...

αυτο μονο θα μπορουσε να με αποζημιωσει ηθικα...

τι να πει κανεις

εχουμε ξεφυγει ολοκληρωτικα πλεον

στο δευτερο σκελος τωρα

κατεβηκα σημερα να παρω το αυτοκινητο κατω απο το σπιτι μου

και βρηκα για δευτερη φορα σημειωμα του στυλ

"εδω ειναι ιδιωτικο παρκιν κι αμα το ξαναβαλης θα καλεσω το 100 κτλ"

χτυπησα κι εγω το κουδουνι αυτη τη φορα

να δω απο κοντα τον 65αρη μπαρμπα με την 5αρα μπεμπα του '80

που θελει να επικοινωνησει με αυτον τον τροπο

ματαια ομως.

Ο τυπος εχει μια τριπτυχη σπαστη καγκελοπορτα στο πεζοδρομιο με ενα σημα "no parking"

μεσα απο την πορτα εχει φυτρωσει δεντρο!

τα φυλλα το χωμα και οι ατακτως πεταμενοι πλινθοι αποδεικνυουν οτι η πορτα εχει να ανοιξει χρονια

το σημα ισα που φαινεται μιας και εχει ξεθωριασει τελειως (15ετιας τουλαχιστον)

φυσικα δεν αναφερει αριθμο κυκλοφοριας αυτοκινητου ή αδειας

απλα αυτος θεωρει οτι ετσιθελικα με ενα σημα των 5€

εχει καβατζωσει μια μονιμη θεση μπροστα απο το σπιτι του

οσο οι υπολοιποι μ@λακες γειτονες του το επετρεπαν για χρονια εβρισκε και τα εκανε

τωρα ομως που του εκατσε στραβος γειτονας εμπλεξε! (ενα χρονο εχω ερθει στη γειτονια)

σειρα παιρνουν οι υπολοιπο wannabe μικροαβραμοπουλοι

που εχουν τιγκαρει τα πεζοδρομια με ζαρτινιερες, καγκελα, μπαριερες και τσιμεντομπαλες...

απλα θελει ωρες στα τηλεφωνα, ορεξη και στομαχι

και ισως και μια μεικτη ασφαλιση μηδενικης απαλλαγης στο αμαξι για να βγαλεις ακρη τελικα

κοινως χρημα και χρονο

κοινως πιασε τ'αυγο και κουρευτο

Εμενα στο δρομο μου, υπαρχουν 3-4 τυπαδες, που εχουν τις μπαγκαζιερες παρκαρισμενες στο δρομο, τις οποιες εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε να κουνιουνται. Και αυτο δεν απαγορευεται? Δεν εχω αυτοκινητο, ομως το βλεπω και εκνευριζομαι καποιες στιγμες...

Σε κατάστημα με ρούχα στο Μοσχάτο για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά στο μαγαζί, και συνεπώς να μη τους διαρρήξουν, έχουν αδειάσει το ταμείο και έχουν βάλει το άδειο συρτάρι μπροστά από τη πόρτα του μαγαζιού... :hang3:

19032011032.jpg

Γιατί δίνετε τα link από αυτή τη ******* το inews και όχι απευθείας από την πηγή? (newsbomb στη συγκεκριμένη περίπτωση?).

Καλά στην Αλοχάντρας σήμερα (από φειδιπίδδου προς αλεξάνδρας) ένας με ένα seicento πήγε να μας πατήσει όλους.

Κόβω εγώ γιατί ο δεξιά μου έκανε τζαρτζαρίσματα και με περνάει με +50 από αριστερά πηγαίνοντας να πέσει πάνω μου.

Μερικοί άνθρωποι είναι τελείως βλάκες.

Είπα να κατέβω να του κάνω τη μούρη κιμά, αλλά επειδή δεν είμαι βίαιος συγκρατήθηκα και ούτε καν έβρισα, απλά κόρνες φώτα και τα σχετικά, αλλά λογικά αν δεν ενσωματώσω καλάσνικοφ στο punto προκοπή δεν θα δω.

Οπότε η αυτοσυγκράτησή μου έχει αρχίσει και δουλεύει.

Άστους να σκοτωθούνε, έχουμε και το ΠΟΘ για ψυχανάλυση.

Εννοείται ότι δεν μπορούσσε να συγκρατήσει τα 50 άλογα του seicento, οπότε πήγε να πέσει πάνω σε αρκετό κόσμο, κατά την κατάβαση της Αλεξάνδρας (είναι επικίνδυνη τελικά γιατί γκαζώνουν και τα 50 άλογα).

Δεν είμαι δηλαδή τρελός (αν και κανένας τρελός δεν το παραδέχεται).

Φοβάμαι όμως μην η αυτοσυγκράτησή μου γίνει κάποια έκρηξη καμιά μέρα και φάω κανέναν μόρτη του βολάν.

Θεσσαλονίκη, κέντρο πόλης, σήμερα 11-12 το βράδυ, παρκαρισμένα αμάξια ΠΑΝΩ σε νησίδες τριγωνικές, αυτές με πλακόστρωτο που είναι στις μεγάλες διασταυρώσεις για να περνάνε οι πεζοί (συγκεκριμένα εδώ). Και μιλάμε για 5-6 αμάξια, το ένα πίσω από το άλλο... Πρώτη φόρα το δα αυτό. Όσο για διπλοπαρκαρισμα.... όλη η Εθνικής Αμύνης και η Ιασονίδου για όσους ξέρουν (τουλάχιστον τα κομμάτια που ειδα εγώ), πλήρως διπλοπαρκαρισμένα, χωρίς κενά.

Και ερωτώ: Γιατί να μην βγει ένα sweep η τροχαία, να μαζέψει πινακίδες, να χτυπήσει πρόστιμα και να βγάλει το κράτος και χρήματα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.