Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Σωπα ρε συ! Ωραιος!:T:

Ελαβες μερος σε διαγωνισμο/εξετασεις για αυτα ετσι;

Και πάλι σωστά ξηγηθηκες.

Ναι έδωσα κάποιες εξετάσεις και παίζει ρόλο και το βιογραφικό σου (με τι ασχολείσαι, διαγωνισμούς, δουλείες κτλπ)

Υ.Γ. (Από γενικό λύκειο είμαι δεν κάνω I.B.)

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Χωρις να απευθύνομαι στην συγκεκριμένη περίπτωση, απλά δηλώνω ότι είναι υποκειμενικό το που θα κάνει κάποιος σπουδές,

δεν φαίνεται δηλαδή η εξυπνάδα κάποιου στο που σπούδασε.

Στην περίπτωση του λαμπίτη μας τώρα,εύχομαι ότι ποθείς και μια καλή αναγνώριση-σταδιοδρομία!

~18 χλμ περπάτημα σήμερα

Παν/μιο -> Πανεπιστημιούπολη 5,8χλμ

Πανεπιστημιούπολη -> Λ. Κηφισίας εκεί που έχει τη διασταύρωση για Ψυχικό 6,8χλμ

Διασταύρωση Πεντέλης & Κηφισίας -> σπίτι άλλα 5,2 χλμ

Η Λ. Κηφισίας δεν είναι για να περπατήσεις. Παντού παρκαρισμένα αυτοκίνητα... Αντίθετα, από το Παν/μιο μέχρι το ξενοδοχείο Τηγάνι Κάραμελ, η διαδρομή ήταν εντυπωσιακά άνετη.

για ελάτε μια βόλτα από εδώ παιδάκια :)

http://www.thelab.gr/genika-gia-tous-i-y/metafora-live-ixou-apo-to-mikrofwno-se-92627.html

edit:

Μόλις πήρα υποτροφία 10Κ (ανανεώσιμη κάθε χρόνο) από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα (το είχα βεβαία ως εναλλακτική άμα δεν με πάρει κανένα άλλο, να είμαστε καλά με έχουν δεχτεί όμως και κάποια από τις πρώτες μου επιλογές)

Έχω ήδη πάρει και από το Penn State και εχω γίνει δεκτός στο Schreyer Honors College :dance3:

Μπράβο ρε παλικάρι, μπορεί να μην σε ξέρω αλλά πραγματικά εύγε :T:

Μόλις πήρα υποτροφία 10Κ (ανανεώσιμη κάθε χρόνο) από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα (το είχα βεβαία ως εναλλακτική άμα δεν με πάρει κανένα άλλο, να είμαστε καλά με έχουν δεχτεί όμως και κάποια από τις πρώτες μου επιλογές)

Έχω ήδη πάρει και από το Penn State και εχω γίνει δεκτός στο Schreyer Honors College :dance3:

Αυτό τώρα το είδα. Κατ'αρχάς συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σου!!!

Εν συνεχεία, αν πας Αριζόνα, να ξέρεις ότι θα με φιλοξενήσεις :p Πρέπει [δώστε σημασία στο ρήμα] να πάω να δω από κοντά τους Suns :p Έστω και με το Μιλγουόκι

Πάντως οι Αμερικανοί έχουν σχετικά χαμηλές υποτροφίες, για PhD όταν είχα κοιτάξει ήταν στα $20000-25000, και με προϋποθέσεις.

Ευρώπη δεν έχεις ψάξει καθόλου?

Αν και δεν ξέρω καθόλου τι παίζει για undergraduate funding.

Μπράβο σου πάντως που το ψάχνεις εξ' αρχής για εξωτερικό, αφενός έξω θα μπορέσεις να είσαι πιο συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις αφετέρου όσο το καθυστερείς τόσο περισσότερα πράγματα θα αναγκαστείς να αφήσεις πίσω σου μετά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.