Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Εγω νομίζω πως το προκάλεσαν το εξωγήινο βακτήριο που βρήκε η NASA :D

Πολύ φαντασία έχουνε κάποιοι :D

πιος ορίζει την φαντασία .... και αν όντος έγινε αυτό που αναφέρει απο πάνω ποιος ξέρει ...

ποτέ δεν θα μάθει η ανθρωπότητα ...

πιος ορίζει την φαντασία .... και αν όντος έγινε αυτό που αναφέρει απο πάνω ποιος ξέρει ...

Έχεις διαβάσει τι είναι το HAARP και τι κάνει? ή απλά όπου συνωμοσία και χαρά :p?

Τι έγινε με το MIT τελικά; Έχεις τα αποτελέσματα; :)

Ναι δυστυχώς δεν τα κατάφερα :nothing: στο γραμμα έλεγε πως θα χαρούν να με δουν όμως σε κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα (εχω τουλάχιστον τις εναλλακτικές μου).

@Periklis pap Πάντως καλά κάνεις και το κυνηγάς το εξωτερικό γιατί στην Ελλάδα δε μας βλέπω καλά...

Όσον αφορά τα πανεπιστήμια πάντα (πέρα της γενικής κατάστασης που επικρατεί)

αλλά όχι για χρήστες λειτουργικού συστήματος Windows XP.

Να και κάτι καλό ... την γλυτώσαμε :dance3:

Τα ποστ αυτού του είδους δε τα έχω καταλάβει ποτέ. Αμα δε τον θες και είσαι τόσο αρνητικός απλά μη το βάλεις το πρόγραμμα...

PS. Είναι από την είδηση για τον IE9.

Κανένας δεν είναι ηλίθιος να ρισκάρει κάτι που μπορεί εύκολα να βλάψει και τον ίδιο...

Περικλη,σε πιστευω αγορι σχετικα με το HAARP.Εχω διαβασει πολλα.Και εχω απορριψει τα διπλασια σχετικα με ολα αυτα που συμβαινουν.Ελπιζω ολα να ειναι οπως μας τα πασαρουν,γιατι αν οχι,οι περισσοτεροι εχουν φαει το κουτοχορτο που τους πασαρουν και θα ειμαστε ανικανοι να αντιδρασουμε!

Παρτε και 1 φωτο

[ATTACH]43899[/ATTACH]

HAARP in action 2 μερες μετα που εριξε χιονι στα καλα του καθουμενου

Η photo ειναι τραβηγμενη απο το κινητο μου

Πάντως η πυρηνική ενέργεια αναφορικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ως προς τους συνολικούς ρύπους θεωρείται μια από τις πιο οικολογικές παραγωγικές διαδικασίες.

Τώρα αν γίνει το μπαμ . . . αλλάζουν οι συσχετισμοί!

Καλύτερα να σου σκάσει η καρβουνιάρα της Πτολεμαΐδας παρά η πυρηνική Φουκοσίμα!

Και πάλι όμως, η φυσική καταστροφή έχει φέρει 10 με 15000 νεκρούς, και η πυρηνική ενέργεια 0 (προς το παρόν).

Οπότε δεν ξέρω αν είναι σώφρον να δαιμονοποιείται κατ' αυτόν τον τρόπο.

Σωστός για αυτή την περίπτωση Σωτήρη, αλλά ο αντίλογος είναι το Τσερνομπιλ όπως ξέρεις.

Αν γίνεται κάπως να είσαι safe η πυρηνική ενέργεια είναι ότι καλύτερο, αλλά βλέπεις πως ακόμα και νίντζα σαν τους Ιάπωνες, που σκέφτονται το κάθε τι, το τσουνάμι δεν το είχαν υπολογίσει σε ένα εργοστάσιο που έφαγε 9 ρίχτερ και δεν μάσησε.

Πάντως η πυρηνική ενέργεια αναφορικά με το φαινόμενο του θερμοκηπίου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ως προς τους συνολικούς ρύπους θεωρείται μια από τις πιο οικολογικές παραγωγικές διαδικασίες.

Τώρα αν γίνει το μπαμ . . . αλλάζουν οι συσχετισμοί!

Καλύτερα να σου σκάσει η καρβουνιάρα της Πτολεμαΐδας παρά η πυρηνική Φουκοσίμα!

Και πάλι όμως, η φυσική καταστροφή έχει φέρει 10 με 15000 νεκρούς, και η πυρηνική ενέργεια 0 (προς το παρόν).

Οπότε δεν ξέρω αν είναι σώφρον να δαιμονοποιείται κατ' αυτόν τον τρόπο.

είναι αφελές να λες για 0 νεκρούς αν δεν βάλεις το παράγοντα χρόνο μέσα...

Σωστός για αυτή την περίπτωση Σωτήρη, αλλά ο αντίλογος είναι το Τσερνομπιλ όπως ξέρεις.

Αν γίνεται κάπως να είσαι safe η πυρηνική ενέργεια είναι ότι καλύτερο, αλλά βλέπεις πως ακόμα και νίντζα σαν τους Ιάπωνες, που σκέφτονται το κάθε τι, το τσουνάμι δεν το είχαν υπολογίσει σε ένα εργοστάσιο που έφαγε 9 ρίχτερ και δεν μάσησε.

κάπου πέτυχα σε συνέντευξη έναν από αυτούς που είχαν σχεδιάσει το fukushima plant και είπε ότι είχαν προβλέψει για τσουνάμι αλλά όχι για τόσο ψηλό. ο τρόπος που το είπε μου έδωσε την εντύπωση ότι την μεγαλύτερη ζημιά την έκανε το τσουνάμι που (μάλλον) κατέστρεψε τα υποσυστήματα του συστήματος ψύξης

Μα ακριβώς αυτό έγινε.

Εχει αισθητήρες που μόλις δουν δόνηση που ΙΣΩΣ προκαλέσει ζημιά κλείνουν όλοι οι αντιδραστήρες με την μια.

Το τσουνάμι κατέστρεψε το σύστημα ψύξης και εκεί έγινε η ζημιά γιατί ακόμα και κλειστός ο αντιδραστήρας θέλει καιρό και τρελές ποσότητες νερού μέχρι να κρυώσει.

Μόλις πήρα υποτροφία 10Κ (ανανεώσιμη κάθε χρόνο) από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα (το είχα βεβαία ως εναλλακτική άμα δεν με πάρει κανένα άλλο, να είμαστε καλά με έχουν δεχτεί όμως και κάποια από τις πρώτες μου επιλογές)

Έχω ήδη πάρει και από το Penn State και εχω γίνει δεκτός στο Schreyer Honors College :dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.