Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πρώτη φορά ακούω τραγούδι στο νετ,και όταν κλείνω τον browser...αυτο συνεχίζει κανα λεπτό...

:hehe::hehe::hehe:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Παιδες ελεος με τον iron mike.

Υπαρχουν και καλυτεροι παλαιστες,απλα αυτος εχει γινει ντιβα τα τελευταια χρονια και νομιζουμε οτι Ελλαδα=Ζαμπιδης. :shout:

Παιδες ελεος με τον iron mike.

Υπαρχουν και καλυτεροι παλαιστες,απλα αυτος εχει γινει ντιβα τα τελευταια χρονια και νομιζουμε οτι Ελλαδα=Ζαμπιδης. :shout:

σε παρακαλώ , δεν ένιωσες πιο Έλληνας όταν νίκησε ο Ζαμπίδης?? (στα σημεία :tomato:)

και μετά ακόμα περισσότερο όταν απολογήθηκε για το ότι δεν τον έριξε ΚΟ τον Τούρκο ?

εγώ πάντως έβαλα να κατεβαίνει το UFC 127 , το χθεσινό μου θύμιζε μόνο το dancing with the stars.

Ουτε καν εχασα χρονο τον υπνο μου για να το δω.

Εσυ δεν ενιωσες καπως χαζα ,που σου βαλανε να δεις μονο εναν αγωνα απο ολους της χρονιας ;

Τουρκος αντιπαλος λεει,κατσε να τσιμπησω νουμερα...

Και οχι δε θα ενιωθα τιποτα. lol :p

Ξερω ατομα που ο Ζαμπιδης δε τα φτανει ουτε με χοροπηδητα να τους χωσει μπουνια... (του χωρου).

Ουτε καν εχασα χρονο τον υπνο μου για να το δω.

Εσυ δεν ενιωσες καπως χαζα ,που σου βαλανε να δεις μονο εναν αγωνα απο ολους της χρονιας ;

Τουρκος αντιπαλος λεει,κατσε να τσιμπησω νουμερα...

Και οχι δε θα ενιωθα τιποτα. lol :p

Ξερω ατομα που ο Ζαμπιδης δε τα φτανει ουτε με χοροπηδητα να τους χωσει μπουνια... (του χωρου).

και γιατι δεν κατεβαινουν σε αγωνες να τον νικησουν?

μηπως πανε 150kg..?

ολα μας ξυνιζουν ρε π$$$ι μου...ελεος

Καλημερα.

Ε καλα δεν λεει και τιποτα αυτο. Δηλαδη αν εχανε δεν θα το δειχνανε? Τοσες μερες μας πρηξανε...

Τον Μπάμπη τον σουγιά, τον Χάρη τον πεταλούδα και τον Γιάννη τον πέτρα λες;

Καλημερα.

Ε καλα δεν λεει και τιποτα αυτο. Δηλαδη αν εχανε δεν θα το δειχνανε? Τοσες μερες μας πρηξανε...

Όπως το λες μας τα πρήξανε για να μας το δείξουν μαγνητοσκόπηση. Όταν άρχιζε ήξερα ότι ο ζαμπίδης ήταν ο νικητής.

Πάει κι ο Ρασούλης :rip: Με τον Φοίβο και τον Καρβέλα θα μείνουμε έτσι όπως πάμε.

Πλακα κανεις;

Κριμα....

"Βρε δεν ειναι εδω το Σουλι,εδω ειναι του Ρασουλη..."

Ας βρει την γαληνη που του αρμοζει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.