Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
δεν νομίζω ότι κανείς έδειξε/είπε ότι τα πράγματα είναι ρόδινα...

Μέχρι χθες το απόγευμα αυτό έλεγαν ότι δεν είναι μεγάλες οι ζημιές... οι πληροφορίες αυτές έβγαιναν επίσημα από την Ιαπωνία, πήγαν να υποβαθμίσουν πολύ το γεγονός... το ίδιο πήγαν να κάνουν και με την έκρηξη στο εργοστάσιο, που είπαν αρχικά ότι αυτό που είδαμε ήταν κάποιοι τοίχοι που έπεσαν... στην συνέχεια αφού τους έκραξαν είπαν ότι έγινε έκρηξη και μάλιστα ήδη υπάρχει ένα νέφος ραδιενέργειας το οποίο θα κάνει τον γύρο του κόσμου τις επόμενες ώρες... επίσης δεν ανέφεραν μέχρι σήμερα αργά ότι εξαφανίστηκε μια ολόκληρη πόλη και αγνοούνται περισσότεροι από τους μισούς κατοίκους... το πραγματικό μέγεθος των ζημιών θα πάρει πολλές μέρες να γίνει γνωστό και αυτοί λογικά προσπαθούν να μειώσουν το γεγονός, γιατί μετά από αυτό καταρρέει και το οικονομικό και βιομηχανικό τους σύστημα.... ήδη κολοσσοί έχουν αναστήλει την λειτουργία τους και εργοστάσια έχουν κλείσει... τα πυρηνικά εργοστάσια που έχουν βγει εκτός λειτουργίας είναι υπεύθυνα για την ηλεκτροδότηση του μεγαλύτερου μέρους της Ιαπωνίας... εκτός από ανθρωπιστική καταστροφή, μιλάμε και για τεράστια οικονομική καταστροφή, η οποία μειώνει την ισχύ της 2ης οικονομίας του κόσμου στις διεθνείς αγορές... γι' αυτό προσπαθούν να φιλτράρουν τις πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω, αλλά με τέτοια καταστροφή είναι πολύ δύσκολο να συμβεί αυτό...

Κατ' αρχήν αν αυτός ο σεισμός είχε γίνει στην Ελλάδα, θα τον είχαν βγάλει 5.9 για να μην δώσουν φράγκο τσακιστό... :p

Και να γινόταν δεν έχουμε πυρηνικά εργοστάσια να ψοφήσουμε όλοι. Γιατί μπορεί να ήμαστε υποδεέστερος λαός όπως πιστεύουν αρκετοί αλλά κατεβαίνουμε στους δρόμους για τις χωματερές, όχι να αφήσουμε να τα χτίσουν πάνω στα ηφαίστεια για την κονόμα.

Παιδες ελεος με τον iron mike.

Υπαρχουν και καλυτεροι παλαιστες,απλα αυτος εχει γινει ντιβα τα τελευταια χρονια και νομιζουμε οτι Ελλαδα=Ζαμπιδης. :shout:

σε παρακαλώ , δεν ένιωσες πιο Έλληνας όταν νίκησε ο Ζαμπίδης?? (στα σημεία :tomato:)

και μετά ακόμα περισσότερο όταν απολογήθηκε για το ότι δεν τον έριξε ΚΟ τον Τούρκο ?

εγώ πάντως έβαλα να κατεβαίνει το UFC 127 , το χθεσινό μου θύμιζε μόνο το dancing with the stars.

Ουτε καν εχασα χρονο τον υπνο μου για να το δω.

Εσυ δεν ενιωσες καπως χαζα ,που σου βαλανε να δεις μονο εναν αγωνα απο ολους της χρονιας ;

Τουρκος αντιπαλος λεει,κατσε να τσιμπησω νουμερα...

Και οχι δε θα ενιωθα τιποτα. lol :p

Ξερω ατομα που ο Ζαμπιδης δε τα φτανει ουτε με χοροπηδητα να τους χωσει μπουνια... (του χωρου).

Ουτε καν εχασα χρονο τον υπνο μου για να το δω.

Εσυ δεν ενιωσες καπως χαζα ,που σου βαλανε να δεις μονο εναν αγωνα απο ολους της χρονιας ;

Τουρκος αντιπαλος λεει,κατσε να τσιμπησω νουμερα...

Και οχι δε θα ενιωθα τιποτα. lol :p

Ξερω ατομα που ο Ζαμπιδης δε τα φτανει ουτε με χοροπηδητα να τους χωσει μπουνια... (του χωρου).

και γιατι δεν κατεβαινουν σε αγωνες να τον νικησουν?

μηπως πανε 150kg..?

ολα μας ξυνιζουν ρε π$$$ι μου...ελεος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.