Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πραγματικά αυτό το site βάζει πολύ ωραίες φωτό κατά καιρούς, από διάφορα γεγονότα ανα τον κόσμο(άσχετα αν αυτό που αποδίδουν είναι μια φρίκη).

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Παίρνω στα ΚΤΕΛ, και ρωτάω τιμή για φοιτητικό εισιτήριο. 30€ ενημερώνομαι από τον αγενέστατο υπάλληλο. Τελικά κλείνω αεροπορικό με 34,5€. Διπλή χαρά: και άνετο ταξίδι, μόνο 1 ώρα αντί για 5+καράβι, και δεν πληρώνω στον αγενή κύριο :D

Γιώργο κυκλοφορούσε ένα τέτοιο παλιό celica στην γειτονιά μου....άλλο να σου σου λέω και άλλο να το βλέπεις!

Τέλεια κατάσταση...χαμηλωμένο, κομπρέσορας, 180hp...ζωγράφιζε στην άσφαλτο!

Παίρνω στα ΚΤΕΛ, και ρωτάω τιμή για φοιτητικό εισιτήριο. 30€ ενημερώνομαι από τον αγενέστατο υπάλληλο. Τελικά κλείνω αεροπορικό με 34,5€. Διπλή χαρά: και άνετο ταξίδι, μόνο 1 ώρα αντί για 5+καράβι, και δεν πληρώνω στον αγενή κύριο :D

απο που εως που ?

Τελικά στην Ιαπωνία έγινε της πόπης και τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο ήθελαν να τα δείξουν χθες οι Ιάπωνες... πριν από λίγο εξερράγη και ένας πυρηνικός αντιδραστήρας από υπερθέρμανση και κανείς δεν ξέρει ακόμα (ή δεν λένε) πόση ραδιενέργεια έχει ξεφύγει...

Τελικά στην Ιαπωνία έγινε της πόπης και τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο ήθελαν να τα δείξουν χθες οι Ιάπωνες... πριν από λίγο εξερράγη και ένας πυρηνικός αντιδραστήρας από υπερθέρμανση και κανείς δεν ξέρει ακόμα (ή δεν λένε) πόση ραδιενέργεια έχει ξεφύγει...

Αυτό είναι πολύ σοβαρό έχεις κάποιο λινκ?

***edit***

Found it LINK

εχω φιλο στην ιαπωνια στο πανεπιστημιο του τοκυο κανει μεταπτυχιακο, και μου λεει οποιος ειναι μακρια απο την θαλασσα γλιτωσε...

Τα παντα εχουν σπασει, και τα κτιρια εχουν ρωγμες..

Έχουν ρωγμές αλλά δεν έχουν πέσει. Πραγματικά τους θαυμάζω τους Ιάπωνες για τις κατασκευές τους.

Να δούμε βέβαια τι γίνεται και με το πυρηνικό εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας...

Όποιος δει βίντεο μέσα από κτήρια, θα δει ότι αντί να τρέχουν και να πηδάνε από τα παράθυρα (όπως κάνουν εδώ πχ), είναι ψύχραιμοι και οι κινήσεις τους όλες μελετημένες... έχουν τρομερή παιδεία όσων αφορά τους σεισμούς...

Παλιά υπήρχε νόμος που απαγόρευε τα κτήρια να είναι πάνω από 7 ορόφους, λόγο της σεισμογένειας που έχουν, αλλά τελικά λόγο υπερπληθυσμού έφτιαξαν ψηλά κτήρια παρόλο που δεν είναι τόσο ασφαλή, γιατί απλά δεν γινόταν αλλιώς... το ξέρουν και ξέρουν και τους κινδύνους που διατρέχουν... σαν λαός είναι τελείως διαφορετικός από εμάς και σκέφτονται τελείως διαφορετικά, δεν σημαίνει πως είναι μοιρολάτρες, απλά έχουν αποδεχτεί το γεγονός ότι εκεί ζουν και ξέρουν ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους βρει το κακό...

φαντάζεστε να είχε γίνει τέτοιος σεισμός εδώ (που είμαστε και εμείς σεισμογενής χώρα); πρώτα θα είχε γίνει όλη η χώρα ένα τεράστιο οικόπεδο και μετά θα πέρναγε και το κυματάκι να δώσει τη χαριστική βολή...

Οι Ιάπωνες γενικώς είναι πολύ μπροστά. Ιδιαίτερα στον τρόπο που σκέφτονται και πράττουν (τυχαίνει να γνωρίζω και κάποιον και ειλικρινά είναι από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω συναντήσει στη ζωή μου)

Αυτο μου εκανε εντύπωση και εμενα οταν είδα κάποια βίντεο στο γιουτιουμπ.

Ψύχραιμοι παρέμειναν παρολα τα ριχτερ και τη διάρκεια, αν και στο ελλαντα δεν πιστευω να ηταν ετσι "ροδινα" τα πραγματα...Αν οχι ολα, τα μισα σπιτια θα ειχαν πεσει :nothing:

Κριμα παντως :(

δεν νομίζω ότι κανείς έδειξε/είπε ότι τα πράγματα είναι ρόδινα... απλά, νομίζω, ότι όλος ο πλανήτης έχει εντυπωσιαστεί με το γεγονός ότι τους έκατσε ένας πολύ μεγάλος σεισμός που συνοδεύτηκε από τσουνάμι και οι νεκροί δεν έχουν φτάσει τα 5-6 ψηφία -ειδικά αν αναλογιστείς την συγκεντρωση πλυθησμού που έχουν ανα τετραγωνικό χλμ.

Επίσης λέει πολλά το γεγονός ότι από πλευράς υποδομών ουσιαστικά μόνο το δίκτυο κινητής κατέρρευσε, πράγμα πολύ λογικό.

Πραγματικά, ακόμη και εάν τελικά σκάσει αυτός ο ένας αντιδραστήρας θα είναι επίτευγμα αν δεις και αυτό

_51642884_japan_quake304x171.gif

Εδω περα εκτος οτι θα πηγαινε η μιση ελλαδα,θα εβγαιναν μετα να παρουν και αλλα δανεια για να την ξαναχτισουν και οι εργολαβοι θα ζητουσαν και αυτοι αλλα δανεια για να ξαναχτισουν δρομους και θα εβαζαν και διοδια και στη θαλασσα,ενω θα εκαναν και απεργια πεινας οι μεταναστες για να απαιτησουν ποσοστα για να χτισουν ακινητα :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.