Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Θελω να τονισω,και να μοιραστω το εξης ... σημερα την γλυτωσα απο "ατυχημα" σε κατηφορα με την μηχανη ...

Μαυρος παγος, υπερστροφη απο ενα Jeep ,αποτελεσμα σε εμενα, τρομος και φοβος, και κλειδωμα πισω τροχου ... ελενξα με μπροστα και την γλυτωσα...

:nothing:

Σχεδον 13ωρες λαρισα-αθηνα... ειμαι κομματια...

Μα ειναι δυνατον να λεει τροχαια στον οδηγο του κτελ σταματα μην πας χωρις αλυσιδες κ να συνεχιζει?

και αφου του διπλωσε το κτελ στη μεση της εθνικης κατεβηκε να τις βαλει?

Και το καλυτερο? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ...

Ειμασταν 5 ατομα 2 ωρες στο κρυο κ στο χιονι να βαλουμε αλυσιδες για να φυγουμε...

Ανθρωπινες ζωες κουβαλανε μαμω το κερατο μου μαμω... :fist:

Οταν του πεταξε κωλο εγω γουσταρα τρελα αλλα η θεια που τα ειδε ολα απο τον φοβο της και τα παιδια τι φταινε???

Μαμω την συνειδηση του καθενα που νομιζει οτι ειναι ραμπο και τα μαμαει ολα... Με 50 ατομα μεσα....

Σχεδον 13ωρες λαρισα-αθηνα... ειμαι κομματια...

Μα ειναι δυνατον να λεει τροχαια στον οδηγο του κτελ σταματα μην πας χωρις αλυσιδες κ να συνεχιζει?

και αφου του διπλωσε το κτελ στη μεση της εθνικης κατεβηκε να τις βαλει?

Και το καλυτερο? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ...

Ειμασταν 5 ατομα 2 ωρες στο κρυο κ στο χιονι να βαλουμε αλυσιδες για να φυγουμε...

Ανθρωπινες ζωες κουβαλανε μαμω το κερατο μου μαμω... :fist:

Οταν του πεταξε κωλο εγω γουσταρα τρελα αλλα η θεια που τα ειδε ολα απο τον φοβο της και τα παιδια τι φταινε???

Μαμω την συνειδηση του καθενα που νομιζει οτι ειναι ραμπο και τα μαμαει ολα... Με 50 ατομα μεσα....

αριθμο ΚΤΕΛ και δρομολογιο και καταγγελια αμεσα....

να του παρουν το διπλωμα να μην ξαναπιασει επαγγελματικο στα χερια του

δεν παιζουν με αυτα

Ναι ρε συ... και όχι μόνο καταγγελία στο ΚΤΕΛ, αλλά και σε οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα πάνω από τα ΚΤΕΛ, για να πάρει και αριθμό πρωτοκόλλου και να είναι επίσημο (ή δεν ξέρω γω τι), γιατί αυτοί μεταξύ τους απλά θα το θάψουν...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.