Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Για πρώτη φορά στα κομπιουτερικά δεδομένα μου, έβαλα DVD στο drive ΜΑΖΙ με αυτό το διαφανές που έχουν στα cake πάνω-πάνω για προστασία...:wall:

Και λέω, γιατί έχει κραδασμούς το Plextor, μας αποχαιρετά;

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
http://www.youtube.com/watch?v=JYwydyakQlI&feature=player_embedded#at=43

να γιατί θέλει τεράστια προσοχή όταν κάνεις πλάκα..

όποιος επηρεάζεται κλπ μην το δει.

jesus christ.Ανατριχιαστικό.Παιζει βεβαια σοβαρα και το ενδεχομενο να ειναι fake.Αλλα και fake να ειναι, αδυνατον να συμβει δεν ειναι.Προσοχη λοιπον..

Παιζει βεβαια σοβαρα και το ενδεχομενο να ειναι fake.

Αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά και πολλές φορές το σώμα της κοπέλας όταν το χτυπά το αυτοκίνητο, θα διαπιστώσει ότι δεν ακολουθεί σωστή πορεία. Αν παρακολουθήσετε βίντεο από κρας τεστς αυτοκινήτων με dummies, θα δείτε διαφορετικά πράγματα. Έτσι βγάζω το συμπέρασμα ότι είναι fake.

Επισης οταν τρεχουν με την camera στο αμαξι φαινετε οτι το αμαξι περασε πανω απο την κοπελα και βρισκετε πισω ακριβως απο την μπροστινη ροδα.Αν παρατηρησει καρε καρε το βιντεο την στιγμη της συγκρουσης καταλαβαινει οτι ειναι αδυνατον να βρισκετε εκει η κοπελα.Επισης το αμαξι επρεπε να φανει οτι χοροπηδαει λιγο , ολοκληρο ανθρωπο πατησε.τεσπα το υπερανάλυσα:p

νιωθω το κορμι μου, ξεβιδωμενο μετα απο 5 ωρες snowboard... διαλειμμα μονο για νερο..

ζηλεύω δεν ξέρεις πόσο ... (δεν έχω κάνει ποτέ αλλά του χρόνου θα του αλλάξω τα φώτα)

ζηλεύω δεν ξέρεις πόσο ... (δεν έχω κάνει ποτέ αλλά του χρόνου θα του αλλάξω τα φώτα)

το σκι/snowboard ειναι ωραια, αν το γουσταρεις και πηγαινεις καθε χρονο πχ 5-6 φορες ειναι πολυ καλα...

Καλό μήνα.

Ερώτηση προς τους Πατρινούς, ή όποιον άλλον ξέρει: Πώς λέγεται το μεγάλο καφέ στο Αντίρριο που σταματάνε τα λεωφορεία; Στο Google Maps πού το βρίσκω; Thanks :fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.