Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
ΤΕΛΕΙΟ δώρο γενεθλίων για τον Τσάκωνα!

barrister wig items - Get great deals on Clothes, Shoes Accessories, Wigs Facial Hair items on eBay UK!

οι δικαστές τα φοράνε αυτά αν δεν κάνω λάθος όχι οι δικηγόροι, και αν δεν κάνω λάθος (που ίσως και να κάνω) μόνο στην Αγγλία

Καλημέρες! THE ART OF FLIGHT

στην αρχή ακούγετε Sound effect από star wars :p

Γιατί όλος αυτός ο ντόρος με τον Justin Bieber? Το παλικάρι μιά χαρά κάνει την δουλειά του (για πάρτι του), εμείς τί κάνουμε....

Διατηρουμε ενα ηθος και μια αξιοπρεπεια;

Αυτος θα πουλουσε και τη μανα του για να παρει περισσοτερους θαυμαστες...

Διατηρουμε ενα ηθος και μια αξιοπρεπεια;

Αυτος θα πουλουσε και τη μανα του για να παρει περισσοτερους θαυμαστες...

''Όλα επιτρέπονται'' στην λεγόμενη show-biz, ιδιαίτερα όταν απευθύνεσαι σε κοινό όπως Αμερικής κτλ.

Εγώ τον βλέπω σάν έναν πιτσιρικά που απλά κάνει το κομμάτι του, όσο διαρκέσει αυτό.

Να τι γίνεται όταν έχεις φουλ νεύρα,κάνεις σοβαρή συζήτηση στο μσν και ξαφνικά χωρίς προειδοποίηση η tellas αποφασίζει να σου κοψει το νετ για ένα δίωρο.Λέτε άμα τους πω πως χάλασε να μου στείλουν άλλο?:p Δουλεύει ακόμα πάντως.

ΕDIT: Έβαλα ένα άλλο speedstream που είχα καταχωνιασμένο και πάρε +2mbps.Παίζει να μου έκανα και χάρη τελικά

post-12934-1416075023,6102_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.