Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Το αποκορύφωμα...μάθημα δεν κάνω,τα παιδιά-σπουδαστές δε τα βοηθάω,εγώ ο ίδιος δε ξέρω τι μου γίνεται και έχω ξεχάσει την ειδικότητα μου, αλλά είμαι δημόσιο και πρέπει να πληρωθώ!

+ ότι τσούζονται αν είναι να μπουν οι ιδιωτικές εταιρίες διότι κάποιοι θα αναγκαστούν να παράγουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

Σύλλογος Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΑΤΕΙΘ

Στην συνεδρίαση της Δευτέρας 14/2 αποφασίσαμε ομόφωνα να συνεχίζουμε την επίσχεση.

Καλούμε τις συνελεύσεις των Τμημάτων και των Σχολών να συνεδριάσουν την Τρίτη και την Τετάρτη ώστε να πάρουν αποφάσεις ότι δεν δέχονται να λειτουργούν με απλήρωτους τους Έκτακτους Εκπαιδευτικούς και ότι δεν συμφωνούν με τη μείωση των ωρών του Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού κατά 40% γιατί αυτό θα αποβεί εις βάρος των ίδιων των προγραμμάτων σπουδών και τη ομαλής λειτουργίας το ιδρύματος.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή καλούμε σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και θα προχωρίσουμε σε νέα συνέλευση το αργότερα μέχρι τη Δευτέρα για να καθορίσουμε τη στάση μας. Στο διήμερο των κινητοποιήσεων θα προκληθούν σειρά συζητήσεων με τη συμμετοχή σπουδαστών, μονίμων εκπαιδευτικών και συνολικά των μελών του ΤΕΙ.

Στις 23 Φλεβάρη θα συμμετέχουμε στην Γενική απεργία.

Παράλληλα προχωράμε στην ενημέρωση των συναδέλφων από τα άλλα ΤΕΙ.

Θεωρούμε δεδομένη την συμπαράσταση όλων, όμως τώρα πια περιμένουμε και την ενεργή συμμετοχή τους.

Ήδη ο ΕΣΕΠ έβγαλε μια ανακοίνωση σε αυτή την κατέυθυνση.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

lol είπαμε να βάλουμε το παιδί στο κολυμβητήριο και χρειάζεται χαρτί από παιδίατρο...

οι γιατροί του ΙΚΑ δεν δίνουν τέτοια χαρτιά, είναι υπεράνω.

τα δημοτικά ιατρεία by default σου ζητάνε καρδιογράφημα (triplex) για το οποίο όμως δεν έχουν μηχάνημα άρα πας σε νοσοκομείο.

Στα νοσοκομεία παίδων τα ραντεβού για για καρδιολόγο ξεκινάνε από.... Νοέμβριο του 2011... Πάλι καλά που δεν έχουμε πρόβλημα δλδ, γιατί τότε η μόνη επιλογή θα ήταν είτε ιδιώτης γιατρός, είτε απογευματινά νοσοκομείων που είναι επί πληρωμή...

Να πω και μια κακία, μου έχει γεννηθεί μια απορία στα 3 1/4 χρόνια που κυκλοφορώ στα νοσοκομεία παίδων: πως γίνεται μα όλοι οι γιατροί (ακόμη και οι πιτσιρικάδες) να έχουν τηλέφωνα των 400+ ευρώ?

Να πω και μια κακία, μου έχει γεννηθεί μια απορία στα 3 1/4 χρόνια που κυκλοφορώ στα νοσοκομεία παίδων: πως γίνεται μα όλοι οι γιατροί (ακόμη και οι πιτσιρικάδες) να έχουν τηλέφωνα των 400+ ευρώ?

Αυτο δεν λεει τιποτα.

Επειδη γνωριζω γιατρους και μαλιστα ειδικευομενους ακομα, με τις υπερωριες και τα βραδυνα που χτυπανε, πληρωνονται σχετικα καλα. Αυτοι που πληρωνονται με φακελακια και τα σχετικα, δεν εχουν καμια σχεση με τους πιτσιρικαδες και πιστεψε με, δεν τους ενδιαφερει τι κινητο θα παρουν, αλλα ποιο μοντελο cabrio της Merc κυκλοφορησε προσφατα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.