Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πιτσιρίκο άλλαξε άβαταρ.......βάλε αυτό που είπαμε :hehe:

Το βαζω pm να εχει να το βλεπει πριν μου χωνει τις καρτες....!:weep:

Το αβαραρ παντος ειναι σταθερη αξια..! :fun:

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

kathimerini.gr - Αρειος Πάγος: Δικαίωμα αποζημίωσης λόγω βιντεοσκόπησης ερωτικών στιγμών

30 χιλιαδες ευρα αποζημιωση σε βαρος τυπου που βιντεοσκοπουσε την μπιατς οταν την απαυτωνε και μετα δημοσιοποιησε το βιντεο

kathimerini.gr - Αρειος Πάγος: Δικαίωμα αποζημίωσης λόγω βιντεοσκόπησης ερωτικών στιγμών

30 χιλιαδες ευρα αποζημιωση σε βαρος τυπου που βιντεοσκοπουσε την μπιατς οταν την απαυτωνε και μετα δημοσιοποιησε το βιντεο

Σιγά τα λεφτά.

Ανάλογα την γυναίκα και τα "κόλπα" παίζει να έβγαλε τα διπλά.

γιατι δεν ειδοποιηθηκαμε για το κοπη της πιτας?? :( Ηθελα να ερθω!!!

περιμενα mail οπως στον διαγωνισμο :/

Ολόκληρο thread υπήρχε :/

http://www.thelab.gr/thelab-gr-nea-kai-sxolia/kopi-pitas-thelab-gr-savvato-12-flevari-90157.html

Θα μπορούσε να γίνει ένα εβδομαδιαίο ή μηνιαίο καφέ, μάλλον στην Αθήνα καθώς από εκεί είναι τα περισσότερα μέλη. Δεν είναι ανάγκη να συναντιόμαστε μόνο μια φορά το χρόνο.

Νομίζω οτι εξάντλησαν κάθε όριο γαιδουριάς...

33186962.png

HOW THE **** θα πάω στη δουλειά μου 2 μέρες. Θέλω να βρέχει κιόλας δύο μέρες να βγούν ΟΛΟΙ με τα αμάξια τους να γίνει της ΤΑΝΑΣ :wall:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.