Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Πως?Μπασκετ,ποδοσφαιρο?Προσεχε το παρα πολυ γιατι θα σε ταλαιπωρησει πολλα χρονια.Επαθα ενα βαρυ διαστρεμμα πριν απο 5-6 χρονια και το ποδι μου ακομα δεν την πολυπαλευει με το παραμικρο γυρναει

στη σκάλα έπεσα:wall: δευτερου βαθμου ειπε ο γιατρος τώρα το έχω σε ελαστικό επίδεσμο και ειμαι με πατερίτσες.(για 2 βδομαδες, και μετα 4-6 εβδομαδες να μην το ζορισω). αυτο φοβαμαι μη με ενοχλει μετα.

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
στη σκάλα έπεσα:wall: δευτερου βαθμου ειπε ο γιατρος τώρα το έχω σε ελαστικό επίδεσμο και ειμαι με πατερίτσες.(για 2 βδομαδες, και μετα 4-6 εβδομαδες να μην το ζορισω). αυτο φοβαμαι μη με ενοχλει μετα.

2ου βαθμου είχα πάθει το 2006. Αν δεν κάνεις αποθεραπεία σωστή θα σε κυνηγάει μια ζωή. Οπωσδήποτε φυσικοθεραπείες.

Αυτοί στο Top Chef χρησιμοποιούν υγρό άζωτο για να φτιάξουν γλυκό. Ουουου αρκουδέηδες. Φέρτε το από εδώ να δείτε θαύματα. :p Άσε την άλλη ηλιθιότητα που φτιάχνουν γλυκό με τσίχλες. Να το πούνε και τσιχλαμισού. Lol.

Αυτοί στο Top Chef χρησιμοποιούν υγρό άζωτο για να φτιάξουν γλυκό. Ουουου αρκουδέηδες. Φέρτε το από εδώ να δείτε θαύματα. :p Άσε την άλλη ηλιθιότητα που φτιάχνουν γλυκό με τσίχλες. Να το πούνε και τσιχλαμισού. Lol.

το χρησιμοποιούν καθαρά για μούρη και μόνο.

Τι ακριβως χρησιμοτητα ειπαμε εχει αυτο που βαλανε και πρεπει να συνδεσεις το λογαριασμο στο youtube με καποιον στο google?ελεος...

Είναι ίδια εταιρία, που η απορία; :p

Βλακεία δεν ήταν να κάνεις extra λογαριασμό youtube?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.