Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply

Η Forthnet, τις τελευταίες 3-4 μέρες, πάει με ρυθμούς κουτσής καμηλοπάρδαλης :wall:

Κάθε φορά προσεύχομαι για να ανοίξει μια σελίδα. Και πλέον πέσαμε σε τετραψήφιο αριθμό kbps. :mad:

ήρθε ένας στο μαγαζί και μου λέει θέλω τόσα τεμάχια απο γαλλικές τρούφες (ζυγιάζονται με το κιλό), και πριν το βάλω ζυγαριά του λέω θα βγει τόσο.. (σαν μαντεψιά) και έπεσα 100% μέσα. Τον τρέλανα χαχαχα μου λέει πήγαινε παίξε κανά joker

Μοίραζαν σήμερα στο σταθμό της Καλλιθέας διαφημιστικά της cyta και πήρα ένα. Παρατήρησα όμως το εξής περίεργο στην 24αρα σύνδεσή της δε λέει έως 24Mbps αλλά σκέτο 24Mbps (ούτε στο site της γράφει έως). Άραγε θα προσφέρουν όντως 24 ??? Εμένα μου φαίνεται ουτοπικό...

PS. Άκυρο το έχει στο site της στα Αναλυτικά χαρακτηριστικά το έως... :p

Κάνεις νέα σύνδεση, βλέπεις ότι το router δεν κλειδώνει ακριβώς στα 24. Βάζεις τον Chuckονα να ψάξει νομικά το θέμα. Σαν ανοργάνωτοι Ελληνάρες δεν έχουν βάλει το "εως". Τους τρέχεις στα δικαστήρια για παραπλανητική διαφήμιση δε ξέρω και γω τι και τους τα πέρνει χοντρά. PROFIT

(βέβαια αυτό θα συνέβαινε in an Absolut world που θα λειτουργούσαν οι νόμοι :hehe:)

@ARMAGEDDON

hydra τα λατινικα πόσες λέξεις έχουν γιατί ψάχνω στο νετ και δεν βρίσκω σχετικό άρθρο ...

Tι λες ρε τρελε; Που να ξερω ποσες ειναι ολες οι λεξεις των λατινικων? xD

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.