Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

Cosmo.gr - Θανάτωνε και ... έτρωγε αδέσποτα!

Πανελληνίως ρεζίλι γίναμε.

Εκεί μένω :p

Δεν εχω κατι με κανεναν και γουσταρω Κρητη μερια,αλλα τι πινετε εκει στην Κρητη και σκοτωνετε ολα τα ζωα;;;

Δεν το λεω καθολικα για ολους,αλλα οσο να ναι ολο Κρητικους βλεπω τελευταια να σκοτωνουν ζωα..... soz :p

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Δεν εχω κατι με κανεναν και γουσταρω Κρητη μερια,αλλα τι πινετε εκει στην Κρητη και σκοτωνετε ολα τα ζωα;;;

Δεν το λεω καθολικα για ολους,αλλα οσο να ναι ολο Κρητικους βλεπω τελευταια να σκοτωνουν ζωα..... soz :p

μην με εκνευρίζεις... σε ΌΛΗ την Ελλάδα γίνεται αυτό. Όπου είναι χωριό.. και εδώ που τα λέμε όχι μόνο Ελλάδα... μην γενικευόμαστε επειδή μερικοί χωριάτες δεν ξέρουν τι πάει να πει σέβομαι την ζωή του ζωντανού.

Νανε ακριβως επειδη ηξερα οτι μερικοι Κρητικοι θα το εκλαβετε ετσι,διευκρινησα οτι δεν μιλω για ολους,απλα γιατι καθε φορα που ακουω για ενα τετοιο περαστικο ειναι Κρητικος..αυτο με παραξενεψε.Αλλα προς θεου μην το βλεπεις ετσι,εγω παντως δεν το εννοω ετσι.Ακομη και 500 περιστατικα να εγιναν στην Κρητη,μπορε να ειναι οι 500 πιο αχρηστοι του νησιου.Οποτε δεν σημαινει κατι.....

Νανε ακριβως επειδη ηξερα οτι μερικοι Κρητικοι θα το εκλαβετε ετσι,διευκρινησα οτι δεν μιλω για ολους,απλα γιατι καθε φορα που ακουω για ενα τετοιο περαστικο ειναι Κρητικος..αυτο με παραξενεψε.Αλλα προς θεου μην το βλεπεις ετσι,εγω παντως δεν το εννοω ετσι.Ακομη και 500 περιστατικα να εγιναν στην Κρητη,μπορε να ειναι οι 500 πιο αχρηστοι του νησιου.Οποτε δεν σημαινει κατι.....

Κινέζος ήταν λέμε

μιλας και εσυ... που εξω απο τα σχολεια σου γινονται δολοφονιες??? που βρισκουν πτωματα θαμενα?? xD :hang3::tomato:

Τα τρώνε στην Κίνα. Αν εγώ πάω στην Ινδία λες να αρχίσω να τρώω τις αγελάδες τους;

Τι σχέση έχει το βιοτικό επίπεδο το δικό σου με του ασιάτη που έρχεται εδώ.

Ξέρω μαντρά ( σκαφών) που τους έσπαγε στο ξύλο και αυτοί το "βιολί" τους.

Το ποιο ωραίο, στην Ολιμπικ μαριν πριν μερικά χρόνια Φιλιππίνος έγδαρε γάτα και την κρέμασε στην πρύμνη να την κάνει λιαστή. : ) Παρά τις νουθεσίες από τους ιδιοκτήτες του σκάφους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.