Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 3.0

jax7480

Recommended Posts

• Replies 10,5k
  • Created
  • Last Reply
Μανωλιο για συμπαρασταση εβγαλα 19 και 3 Μ.Ο στους βαθμους!!!

Λοιπον το τι εγινε σημερα....

Γυρω στις 6.30 μια κυρια ειχε παει το σκυλι της για βολτα στο οικοπεδο απεναντι απο το σχολειο....και σε καποια φαση το σκυλι τραβηξε απο το χωμα κατι και ηταν ανθρωπινο χερι!!!Επειτα ηρθαν και σκαψαν λιγο,αλλα δε βρηκαν ολοκληρο το πτωμα.Μοναχα ενα ποδι και το πηραν για μελετες.....:sick:

CSI: Peristeri .....!!!!

19 & 8 εδω..

αν θέλετε μια συμβουλή, από κάποιον όχι πολύ μεγαλύτερο από εσάς, μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στους (εν πολλοίς πλασματικούς) βαθμούς που παίρνετε τώρα. φροντίστε να προετοιμαστείτε σωστά για τις εξετάσεις σας (πανελλήνιες κυρίως) και εκεί θα φανεί τι ψάρια πιάνει πραγματικά ο καθένας. ;)

αν θέλετε μια συμβουλή, από κάποιον όχι πολύ μεγαλύτερο από εσάς, μη δίνετε ιδιαίτερη σημασία στους (εν πολλοίς πλασματικούς) βαθμούς που παίρνετε τώρα. φροντίστε να προετοιμαστείτε σωστά για τις εξετάσεις σας (πανελλήνιες κυρίως) και εκεί θα φανεί τι ψάρια πιάνει πραγματικά ο καθένας. ;)

haya ευτυχώς που μου το είπες γιατί νόμιζα ότι τους άξιζα..και επίσης ότι δεν μετράνε οι βαθμοί των πανελληνίων αλλά αυτοί των τετραμήνων....

:p:p:p

Για να λέμε την αλήθεια, στην 3η Λυκείου πρέπει να κοιτάς τους βαθμούς. Ας είναι και πλασματικοί. Δεν εννοώ να εξαρτάσαι από αυτούς προφανώς και να νομίζεις ότι είναι το παν, αλλά στα μαθήματα των Πανελληνιών κοιτάς να μη χάσεις βαθμούς από πουθενά.

επειδή μάλλον δεν έγινα απόλυτα κατανοητός, το παραπάνω ποστ δεν το έγρψα εννοώντας να μην τους νοιάζει τι βαθμό θα πάρουν, αλοίμονο.

Το είπα με την έννοια ότι δεν θα πρέπει να μείνουν στο 19 και πιθανόν έτσι να εκτιμήσουν λάθος τις δυνατότητες τους ;)

Meanwhile in Norway....

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Γυμνός με την κοιλιά στον ΠΑΓΟ και μετά βουτιά στο σχεδόν παγωμένο νερό

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πάγωσα μόνο που τον είδα

Μανωλιο για συμπαρασταση εβγαλα 19 και 3 Μ.Ο στους βαθμους!!!

Λοιπον το τι εγινε σημερα....

Γυρω στις 6.30 μια κυρια ειχε παει το σκυλι της για βολτα στο οικοπεδο απεναντι απο το σχολειο....και σε καποια φαση το σκυλι τραβηξε απο το χωμα κατι και ηταν ανθρωπινο χερι!!!Επειτα ηρθαν και σκαψαν λιγο,αλλα δε βρηκαν ολοκληρο το πτωμα.Μοναχα ενα ποδι και το πηραν για μελετες.....:sick:

CSI: Peristeri .....!!!!

Αυτά παθαίνουν οι δασκάλες που αδικούν μαθητές... :p

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!

Γυμνός με την κοιλιά στον ΠΑΓΟ και μετά βουτιά στο σχεδόν παγωμένο νερό

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πάγωσα μόνο που τον είδα

εγω ανατριχιασα που κανει πατιναζ σε παγωμενη λιμνη.παντα σκεφτομαι οτι αν σπασει ο παγος και πεσεις, εχεις προβλημα !

για το κρυο νταξει, σου δειχνει το μυστικο των σκανδιναβων. Οπως εμεις βγαινουμε απ τη θαλασσα και κανουμε τσιγαρο, ετσι κ αυτοι πινουν μισο μπουκαλι βοτκα :hehe:

αυτό απλά για μένα είναι fail (εξατάσεις fail του συστήματος για να δουν αν είμαστε καλά παπαγαλάκια και μας έχει πάρει ο ύπνος) ... αυτό που μετράνε είναι τα $$$$$$$$$$ όσα πιο πολλά τόσο καλύτερα ούτε εξετάσεις ούτε τίποτα .

καλά οι βαθμοί είναι ότι νάνε πχ εγώ αρχαία 12 (1λυκ) 15(2λυκ) και 19(3λυκ) ... + ότι υπάρχουν σχολεία που χαρίζουν βαθμούς για πλάκα ... στην περιοχή μου το 2 γελ για πλάκα δίνει βαθμούς (φίλος που στην 2λυκ είχε στο πρώτο τετράμηνο έβγαλε 11,5 φέτος που έκανε μεταγραφή και πήγε στο 2ο έβγαλε 17,5 ...(δεν διάβαζε καθόλου γιατί έλιωνε στο lol) και στο δικό μου πρέπει να ''φτύσεις αίμα για να περάσεις το 17 '' ...

πιο καλά θα έλεγα ότι οι βαθμοί είναι εικονικοί και όχι πλασματικοί γιατί πολύ απλά βάζουν ότι θέλουν ...

εγώ αύριο παίρνω xD

τις εξετάσεις σας (πανελλήνιες κυρίως) και εκεί θα φανεί τι ψάρια πιάνει πραγματικά ο καθένας. ;)

Κουτσομούρες.

Για να μην πω τίποτα χειρότερο για τη διόρθωση που πέφτει στις πανελλήνιες.

εγω ανατριχιασα που κανει πατιναζ σε παγωμενη λιμνη.παντα σκεφτομαι οτι αν σπασει ο παγος και πεσεις, εχεις προβλημα !

για το κρυο νταξει, σου δειχνει το μυστικο των σκανδιναβων. Οπως εμεις βγαινουμε απ τη θαλασσα και κανουμε τσιγαρο, ετσι κ αυτοι πινουν μισο μπουκαλι βοτκα :hehe:

βαριότανε και είπε να κάνει καμιά μαμακία να σπάσει ο πάγος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.